Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu zamanda hayati mesele olmadıkça kimseye borç vermem çalışsam da çalışmasam da.Sadece ihtiyacı olanlara cüzi yardım ederim.Eşim kendi gelirime asla karışamaz neye ihtiyacım varsa ya da ıhtıyaç dışı lüks beğenim varsa sormadan alırımİyi geceler kızlar..çalışan ve evli bayanlar maaşınızı dilediğiniz gibi harcıyor musunuz?..kişisel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum istediğinize borç istediğinize paranızı öylesine verebilir misiniz..yani paranızın hükmü sizde mi..
nikin öyle demiyor amaIstedigime borç veya öylesine para vermem, eşim de vermez. Konuşuruz, karar veririz.
İyi geceler kızlar..çalışan ve evli bayanlar maaşınızı dilediğiniz gibi harcıyor musunuz?..kişisel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum istediğinize borç istediğinize paranızı öylesine verebilir misiniz..yani paranızın hükmü sizde mi..
paramın hükmü bende ama kimseye borç vermem gereksiz harcama da yapmam zaten borç ödüyorum çocuğum var her koyun kendi bacağından asılsın modundayım...İyi geceler kızlar..çalışan ve evli bayanlar maaşınızı dilediğiniz gibi harcıyor musunuz?..kişisel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum istediğinize borç istediğinize paranızı öylesine verebilir misiniz..yani paranızın hükmü sizde mi..
evlilik birliği içinde senin paran benim param söylemini doğru bulmuyorum.İyi geceler kızlar..çalışan ve evli bayanlar maaşınızı dilediğiniz gibi harcıyor musunuz?..kişisel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum istediğinize borç istediğinize paranızı öylesine verebilir misiniz..yani paranızın hükmü sizde mi..
kendime oara ayırırım ama evede harcarım ortak biryerde toplarız giderlere harcanır . calısıp bütün maası kendin hharcamak bencillik geliyorİyi geceler kızlar..çalışan ve evli bayanlar maaşınızı dilediğiniz gibi harcıyor musunuz?..kişisel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum istediğinize borç istediğinize paranızı öylesine verebilir misiniz..yani paranızın hükmü sizde mi..
dinlenmek için ceza evi anneminde var kefillik durumu bende ona diyorum sen gir ben sana tütün kağıt yollarım sarar sarar içersin diyeEvin ortak gideri için bir miktar eşime veririm. Çünkü faturalar falan eşime aittir. Geri kalan benim hükmümdedir. İster evime, ister çocuklarıma harcar istersem borç veririm. Eşim karışmaz. Hatta bir kefillik nedeniyle 10 günlük kesinleşmiş hapis cezam vardı. Eşim, git dinlen diye ısrar etsede diğer kefil arkadaş para cezasına çevirtip borcuda ödeyince hapisten kurtulmuştum. Yani eşim neden böyle yaptın demez dedirtmem de.