Çalışan kadınlar

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
İyi geceler kızlar..çalışan ve evli bayanlar maaşınızı dilediğiniz gibi harcıyor musunuz?..kişisel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum istediğinize borç istediğinize paranızı öylesine verebilir misiniz..yani paranızın hükmü sizde mi..

Tabiki paramin hukmu bende ,
Ev icin herkesin bir sorumlulugu var ,benimde var ,
Onun disinda param beni ilgilendirir

İyi geceler kızlar..çalışan ve evli bayanlar maaşınızı dilediğiniz gibi harcıyor musunuz?..kişisel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum istediğinize borç istediğinize paranızı öylesine verebilir misiniz..yani paranızın hükmü sizde mi..
bu zamanda hayati mesele olmadıkça kimseye borç vermem çalışsam da çalışmasam da.Sadece ihtiyacı olanlara cüzi yardım ederim.Eşim kendi gelirime asla karışamaz neye ihtiyacım varsa ya da ıhtıyaç dışı lüks beğenim varsa sormadan alırım

Eşimle ikimizde çalışıyoruz ama paramız ortak. Alacağımız şeylere beraber karar veririz. Banka kartım eşimde durur genellikle. Çünkü bankadan parayı o çekiyor. Bana zor geliyor gidip bankaya para çekmek üşeniyorum. Hatta bazen banka kartımın şifresini bile unuturum o derece yani. Anlayacağınız senin paran benim param yok bizim paramız ortak.

Paramın hükmü bende. Zaten evliliğimizde iyi giden nadir bir kaç şeyden biri bu :)

Evet paramin tum hakimiyeti bende. Gonlumce harciyorum. Hatta esim isten kovuldu, 4 aydir evi ben gecindiriyorum. Keske maasim evlendigimiz zaman da olsaydi. Keske gonlumce herseyimi alsaydim. Esimin dar eline bakip da herseyden beri durmasaydim. Ah ah yoktu o zamanlar bu isim, maasim. Alamadim bircok seyimi.

paramın hükmü bende ama kimseye borç vermem gereksiz harcama da yapmam zaten borç ödüyorum çocuğum var her koyun kendi bacağından asılsın modundayım...

Evin ortak gideri için bir miktar eşime veririm. Çünkü faturalar falan eşime aittir. Geri kalan benim hükmümdedir. İster evime, ister çocuklarıma harcar istersem borç veririm. Eşim karışmaz. Hatta bir kefillik nedeniyle 10 günlük kesinleşmiş hapis cezam vardı. Eşim, git dinlen diye ısrar etsede diğer kefil arkadaş para cezasına çevirtip borcuda ödeyince hapisten kurtulmuştum. Yani eşim neden böyle yaptın demez dedirtmem de.

paramizin hukmu tabiki ikimizde ancak boyle seyler karsilikli konusularak karar verilir ve uygulanir。hayati beraber yasamaya ve paylasmaya karar vererek evlendik.

evlilik birliği içinde senin paran benim param söylemini doğru bulmuyorum.
tüm harcamalarımız ortak kararla olur borçlar da dahil.
benim param dilediğim gibi saçar savururum yapmam yani:))
yapılmaması da evlilik birliği için önemlidir.
eşlerin arasındaki bunu sen öde şunu ben ödeyeyim gibi küçük hesapları da çok incitici buluyorum.
güvenin olmadığını gösteriyor bana bu malesef.

Bizde senin paran benim param yoktur. Ortak tutarız herşeyi. Eşim isteklerime karışmaz, aldığım bir şeye niye aldın demez.
Birine borç verilecekse de ortak karar veririz.

paramın hükmü bende ,tutarı fazla olan borçlar vermem 50 tl 100 tl isteyen arkadaşlarım oluyor bazen veriyorum bunu söyleme gereği de duymuyorum eşime, oda söylemez küçük meblağları bende sormam,ama ikimizde paramızın kıymetini bilir çar çur etmeyiz

kendime oara ayırırım ama evede harcarım ortak biryerde toplarız giderlere harcanır . calısıp bütün maası kendin hharcamak bencillik geliyor

Eee kadının parasının hükmü kendinde olacaksa buradaki kocam ailesine parasını yediriyor konularına yorum yazan kadınlar nerede

Onlarda da Adam çalışıp kazanıyor neden kendi parasını dilediği gibi harcamıyor da o senin rızkın yedirme kimseye diye yorum yapılıyor

Evlilikten sonra hatta öncesinde de hiç senin paran benim param denilecek paramız olmadı

5 tl miz de ortaktı bölüşür harcardık 500.000 tl miz de ortak

benim adıma olan hesapları boşaltıp kuzenine iş kursun diye borç vereyim demek hiç aklıma bile gelmez

evet belki bot alırken birbirimize sormayız ama bilgisayar alırken birlikte karar veririz

Evin ortak gideri için bir miktar eşime veririm. Çünkü faturalar falan eşime aittir. Geri kalan benim hükmümdedir. İster evime, ister çocuklarıma harcar istersem borç veririm. Eşim karışmaz. Hatta bir kefillik nedeniyle 10 günlük kesinleşmiş hapis cezam vardı. Eşim, git dinlen diye ısrar etsede diğer kefil arkadaş para cezasına çevirtip borcuda ödeyince hapisten kurtulmuştum. Yani eşim neden böyle yaptın demez dedirtmem de.
dinlenmek için ceza evi :KK48: anneminde var kefillik durumu bende ona diyorum sen gir ben sana tütün kağıt yollarım sarar sarar içersin diye :KK53::KK53:

X