çalışan kadın ve ev işleri

Ne is yapiyorsunuz da bu kadar uzun saatler disarda kaliyorsunuz? Yol mu cok uzun?

Insan hayat sartlarini iyilestirmek icin calisir ama ben bu forumda hep gunduz iste gece evde calisan kole gibi kadinlar goruyorum.
Evlendiginden beri duzenli islerimi yapan biri var. Sadece yemek yaparim. Asciyim zaten elim hizli. Baskasinin yemegini yiyemiyorum. Ama gunde 7.5 saat sadece isim. Gidis donus yarim saat suruyor.

Vasıfsız eleman olarak adlandırdığımız kategori için demiyorum bunu zaten,zaten aldıkları maaş ortada. Onun dılında kalan kesimin yapması gereken bence bu. Az kazanıyorsamda en azından haftada yarım gün kadın çağırır yine yapmazdım ev işini.
Bizde sadece kızım için tencere yemeği pişer o ayrı.. onun dışında 40 yıl tencere yemeği yemesem aklıma gelmez,sevmiyorum.. eşim için bazen yapılır o tarz yemek.. onun dışında tarz belli.. dışardada yiyorum kimin yaptığı belli olmayan yemekleri.. en azından evde olduğu zaman malzeme ve hijyenden yana kafam rahat.. ben dışarda bile belirli yerler dışında yemek yemeyen tiplerdenim :) ama hayat işte çalışan kadın hatta çalışan anne olmak zor,o yüzden hayatımı nasıl kolaylaştırabilirimin peşindeyim..

hahahahaha :)
bir an bu topici ben mi actim dedim :)

ev is coluk cocuk koca sosyal hayat yetişemiyorum..

neyse eve yardimci aldim. yani haftada 1 geliyor ...
uzun yillar gelincede arkadaş olduk bir sekilde... bende acayip daginigim. ama kadıncağız isi bitirmeden gitmiyor falan..

yani kadın bildigin titiz, derli toplu falan...

bir muddet sonra.... korle yatan sasi kalkar misali.. simdi kendi evi de benim ki gibi... bana geldigi zaman da savsaklamaya başladı...

sonuç: bir muddet görüşmeme karari aldik :)

evi de *ok goturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…