- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 42
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Robot değilsin çok normal. Ben de öyleydim bekarken, dışarıdan yerdim çoğunlukla.şimdi doğum iznindeyim, bebeğim ek gıdaya başlarken işe başlayacağım. Maalesef hazır yeme lüksüm yok. Sorumlu olduğun kimse yoksa, böyle devam. Kendini yıpratma. Zaten 12 saat eşşek gibi çalışıyorsun.sabah altıda kalkıyorum ve eve yedide geliyorum, yediden sonra yemek yapmaya halim olmuyor ve uyuyakalıyorum...ekmek arası bişiler atıştırıyorum bu kadar...aynı durumda olan var mı, yoksa bende mi bir acayiplik var
bunu değil de yorgun olma meselesi güne altıda başlıyorum ve akşam altıdan sonra canım evde çalışmak istemiyor.sadece nete girebiliyorum.doğal mı buYemek hazırlıklarını haftasonundan yapmaya çalışın. Ve tatil zamanları buzlugu doldurun. Geriye ısıtmak kalır..
En azından ekmek arası harici bir şeyler yersiniz :)
Doğal tabiki... vücudun belli bir kaldırabileceği yuk var sonuçta...bunu değil de yorgun olma meselesi güne altıda başlıyorum ve akşam altıdan sonra canım evde çalışmak istemiyor.sadece nete girebiliyorum.doğal mı bu
masabaşı gibi görünse de beynim bitiyor, hep dikkat hep dikkat...eşim de bende bir sorun olduğunu düşünüyor...yemek yapamadığım için surat asıyor vsDoğal tabiki... vücudun belli bir kaldırabileceği yuk var sonuçta...
çalışma ortamınızda yorucu ise cok cok normal...
Kesinlikle ideali sizin söylediğiniz. Ama bu ülkede pekçok kadın bu hizmetleri dışardan temin etmesine izin vermeyecek ücretlerle çalışıyor. Bir de benim gibiler var. Temizlik için yardım alıyorum ama asla başkasının yaptığı tencere yemeğini yiyemiyorum. Temizlik konusundan bile rahatsıZdım, acaba doğru bezi mi kullandı, deterjanı duruladı mı vs.. Ama ikinci çocuktan sonra o konuda rahat olmaya mecbur kaldım.Çalışan kadın ev işi yapmaz. Çalışmak hayat standartlarını yükseltmek için yoksa kölelik oluyor bana göre. Evimin işini,yemeğimi,ütümü bir başkası yapıyor çünkü çalışıyorum.. çalışıyorum ve başka bir kadına para kazandırıyorum.
Yazmayacaktim ama bunu okuyunca her sey degisti. Iki taraf da calisiyorsa ev isleri tek bir tarafa ait olmamali bence. Ben calissam(ki calisacagim) ve evli olsam hayatta ev islerini kendi ustume almam.masabaşı gibi görünse de beynim bitiyor, hep dikkat hep dikkat...eşim de bende bir sorun olduğunu düşünüyor...yemek yapamadığım için surat asıyor vs
masabaşı gibi görünse de beynim bitiyor, hep dikkat hep dikkat...eşim de bende bir sorun olduğunu düşünüyor...yemek yapamadığım için surat asıyor vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?