Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin deSizin okuduğunuzu anlama sorununuz mu var acaba?
Ne sorsam sorumun cevabını değil de bambaşka bir şey dinliyorum
150 bini nasıl harcadınız diyorum
Cevap yarısını biz yarısını eşim ödedi
Sizce gerçekten bu sorunun cevabı bu mudur?
Bu diyorsanız özür dileyerek ben çekileceğim çünkü
sizinde saygısızlıkla alakalı sorununuz var herhalde. 150 bin nasıl harcanabilir acaba beyaz eşyalar mutfak yatak odası mobilya televizyon kına gelinlik takı bohça toplam 150 bin tuttu. Umarım benimle aynı duruma düşersiniz de bu saygısızlığınızdan pişman olursunuz çıkın gidin lütfen konumdan.Sizin okuduğunuzu anlama sorununuz mu var acaba?
Ne sorsam sorumun cevabını değil de bambaşka bir şey dinliyorum
150 bini nasıl harcadınız diyorum
Cevap yarısını biz yarısını eşim ödedi
Sizce gerçekten bu sorunun cevabı bu mudur?
Bu diyorsanız özür dileyerek ben çekileceğim çünkü
Bedduam edildiğine göre bana müsaade zatenSizin de
sizinde saygısızlıkla alakalı sorununuz var herhalde. 150 bin nasıl harcanabilir acaba beyaz eşyalar mutfak yatak odası mobilya televizyon kına gelinlik takı bohça toplam 150 bin tuttu. Umarım benimle aynı duruma düşersiniz de bu saygısızlığınızdan pişman olursunuz çıkın gidin lütfen konumdan.
olgunlaşmak adına fikirlerinizi dinliyorum sağolunUmarim kafa yapiniz degisir, buyur ve olgunlasirsiniz. Oyle ham ve toysunuz ki.. boyle devam ederseniz cocuj dusuneceginiz o yillari zor gorur evliliginiz.
Sanırım evlenmeden önce birikimi ile yaptırmış. Zaten kısa süredir evliler. Birikimini ailesine yatırınca da borçla düğün yapmislar. Ben olsam ben de bu kadar evin lafını yapan birini dert etmek yerine kiraya çıkarım.Dokundurtsun bencede böylece kiraya kolaylıkla geçebilirler. Zira köydeki evi 3 binle yaptı adam dimi. Adam zar zor düğün borcu ödüyor azcık mantık kurun iki kişi borç ödüyor adam nasıl ev yapsın yahuadam bilezik yapabilmiş o maaşla ama yinede siz bilirsiniz
Ayıp yani yaptığınız çevremdeki herkes bana üzülürken ah almak çok kötü bişey. Yeni evliyim bilmiyorum soruyorum fikir alıyorum belki yanlış belki doğru olay anı ekliyorum değerlendiriyorum neyin kini bu. Evet beddua umarım sizde köpek gibi çalışır kendinize antef fıstığı alamaz duruma gelirsinizde o ay eşiniz 900 lira babasına 500 annesi 200 annesine srekli para gönderip daha çok köpek gibi çalışıpkafayı yersiniz.Bedduam edildiğine göre bana müsaade zaten
150 bın harcama luks bır harcamaSizin de
sizinde saygısızlıkla alakalı sorununuz var herhalde. 150 bin nasıl harcanabilir acaba beyaz eşyalar mutfak yatak odası mobilya televizyon kına gelinlik takı bohça toplam 150 bin tuttu. Umarım benimle aynı duruma düşersiniz de bu saygısızlığınızdan pişman olursunuz çıkın gidin lütfen konumdan.
Eşiniz sizin için yaptığı birikimle ailesine ev yaptırıyor yerleştiriyor sonra da siz onların evinde oturuyorsunuz diye size laf dokunduruyor. Konu sahibinin durumda ne yapması gerekiyor ellerini ayaklarını mi opmeli.İki tane de ağızlarına vursun lütfen
Hak etmişler çünkü çocuklarını evlerinde oturtarak bu muameleyi
Evet sürekli ev için çektiği krediyi ödedi eşim 5 senedir sevgiliydik biz. kredi ödediği için 30 bin falan eşya taksidi yaptık.Sanırım evlenmeden önce birikimi ile yaptırmış. Zaten kısa süredir evliler. Birikimini ailesine yatırınca da borçla düğün yapmislar. Ben olsam ben de bu kadar evin lafını yapan birini dert etmek yerine kiraya çıkarım.
Yine ucuza gittiğim yüzüme çarptı, ben de gidiyom.Bedduam edildiğine göre bana müsaade zaten
herkesin içinde bana laf sokuyor aşağılıyor evim diyor ne güzel diyor şimdiki ahır gibi diyor aman ev vermeyin siz diyor hem burda hemde köyde 2 evleri var ve bana sürekli laf sokuyor.Eşiniz sizin için yaptığı birikimle ailesine ev yaptırıyor yerleştiriyor sonra da siz onların evinde oturuyorsunuz diye size laf dokunduruyor. Konu sahibinin durumda ne yapması gerekiyor ellerini ayaklarını mi opmeli.
Ev mev yok arsa alınmış. 5 binmiş eşide ona 2 bin gibi yardım etmiş bu kadar hanımefendı kendi dedi. Evi tek maaşla nasıl diksin zaten mantığa aykırıydı. Evi diken kv kp sadece eş ev arsasına 5 bin için ufak yardım yapmış hepsini bile vermemiş. Yani dokundurtmasın boşa kiraya pat diye atılırlarSanırım evlenmeden önce birikimi ile yaptırmış. Zaten kısa süredir evliler. Birikimini ailesine yatırınca da borçla düğün yapmislar. Ben olsam ben de bu kadar evin lafını yapan birini dert etmek yerine kiraya çıkarım.
tovbe estragfurullahAyıp yani yaptığınız çevremdeki herkes bana üzülürken ah almak çok kötü bişey. Yeni evliyim bilmiyorum soruyorum fikir alıyorum belki yanlış belki doğru olay anı ekliyorum değerlendiriyorum neyin kini bu. Evet beddua umarım sizde köpek gibi çalışır kendinize antef fıstığı alamaz duruma gelirsinizde o ay eşiniz 900 lira babasına 500 annesi 200 annesine srekli para gönderip daha çok köpek gibi çalışıpkafayı yersiniz.
biz istemedik annesi istedi oğluda zora girdi. bizim durumumuz iyiydi biz kolay yaptık eşim zorlanınca ben destek oldum ama kıstığım 50 lira ailesine 900 lira olarak giidiyor150 bın harcama luks bır harcama
keske gereksız yere hava atmak ıcın bohca ıslerıne falan gırmeseymıssınız evlenınce sınıf atlanmıyor sonucta
bekarlık gardırobunuzdakı gıysılerı aynen yenı evınıze tasır belkı bır kac yenı kıyafet alırdınız yeterdı
bohca adı altında gereksız ıvır zıvırlara para harcayıp sonra param elden gıttı dıye aglayacagınıza...
eşi o eve yapılırken yardım etmiş üstelik bekarmış bekarken yapılan şeylere eşlerin karışma hakkı yo bence hem ilerde o evden onalarada hak düşücek bu yöndende düşünmek lazım
Ailesi için o ev için ne kadar kredi çektimEvet sürekli ev için çektiği krediyi ödedi eşim 5 senedir sevgiliydik biz. kredi ödediği için 30 bin falan eşya taksidi yaptık.
Ben bu mesajı görmedim.Ev mev yok arsa alınmış. 5 binmiş eşide ona 2 bin gibi yardım etmiş bu kadar hanımefendı kendi dedi. Evi tek maaşla nasıl diksin zaten mantığa aykırıydı. Evi diken kv kp sadece eş ev arsasına 5 bin için ufak yardım yapmış hepsini bile vermemiş. Yani dokundurtmasın boşa kiraya pat diye atılırlar
Eşi maaş olarak ne alıyor Allah aşkına da ev dikiyor ailesine?Eşiniz sizin için yaptığı birikimle ailesine ev yaptırıyor yerleştiriyor sonra da siz onların evinde oturuyorsunuz diye size laf dokunduruyor. Konu sahibinin durumda ne yapması gerekiyor ellerini ayaklarını mi opmeli.
ne bileyim o geldi aklıma :)tovbe estragfurullah
anteplıyım antepdeyım kendıme antep fıstıgı alırken zorlanıyorum aktardan 2 avuc kadar ver dıye ıstıyoruz neredeyse altınla yarısıyor
fıstık alabılen kac kısı var su forumda allah askına
antep fıstıgı alamayacak duruma gelmek yenı terım sanırım
ınsan ıcınde bulundugu durumu anlatmak ıcın antep fıstıgı alamayacak durumdayız der mı
annesı ogluna sılah zoruyla bohca yapacaksın yoksa senı kursuna dızerım dememıstır heraldebiz istemedik annesi istedi oğluda zora girdi. bizim durumumuz iyiydi biz kolay yaptık eşim zorlanınca ben destek oldum ama kıstığım 50 lira ailesine 900 lira olarak giidiyor
Daha bilinçli yaşayınca hiç öyle dertlerin olmuyor biliyor musun?Ayıp yani yaptığınız çevremdeki herkes bana üzülürken ah almak çok kötü bişey. Yeni evliyim bilmiyorum soruyorum fikir alıyorum belki yanlış belki doğru olay anı ekliyorum değerlendiriyorum neyin kini bu. Evet beddua umarım sizde köpek gibi çalışır kendinize antef fıstığı alamaz duruma gelirsinizde o ay eşiniz 900 lira babasına 500 annesi 200 annesine srekli para gönderip daha çok köpek gibi çalışıpkafayı yersiniz.