Çalışan kadın nasıl spor yapar

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
arkadaşlar ben tek başına yaşayan biriyim. sabah 07.15 te evden çıkıyorum 18.00 gibi evde oluyorum.eve gelince de yorgunluktan halim kalmıyor. sabahları da uyanmaya üşeniyorum.. aranızda çalışıp spora zaman ayırabilenler bunu nasıl yapıyorlar ve ne yapıyorlar. varis başlangıcı da var. sağlığım için artık zayıflamam lazım..yardımlarınızı bekliyorum

Benim eniştem her sabah 3 durak yürür sonra binerdi. Akşamları da.

Çünkü yürüyecek ektra bi zamanı yoktu. Sen de böyle yapabilirsin.

Belli aralıklarla durak sayını artırabilirsin.

canım sabah 20 dk önce uyansan yeter

ben öyle yapıyordum biraz ısınma biraz squat biraz dambıl kaldırıyodum o bile vücudumu değiştirdi

Asansör yerine merdiven,
Mümkünse her sabah Türk kahvesi şekersiz,
Az da olsa faydasını görürsün.

Benim eniştem her sabah 3 durak yürür sonra binerdi. Akşamları da.

Çünkü yürüyecek ektra bi zamanı yoktu. Sen de böyle yapabilirsin.

Belli aralıklarla durak sayını artırabilirsin.

cnm çok haklısın ama hem servisle işe gidiyorum hem de bu sıcaklarda insan ter kokmamak için ayrı bir uğraşıyor. yürüdüğün an terliyorsun

Ben evden çok erken çıkıyorum, o yüzden sabah yapma şansım hiç yok. Akşam koşuya gidiyorum o yüzden. Haftasonu da fitness.

6 da eve girme madem yalniz yasiyorsun yemek telasi veya cocuk sorumlulugun yok direkt spor salonuna git 8 e kadar spor yap 2 ayda olanlara sen bile inanamazsin

işte benim sıkıntım işten gelince o yorgunlukla önce kendimi banyoya atıyorum. sanırım sabah zindeyken yapmak en mantıklısı.

canım sabah 20 dk önce uyansan yeter

ben öyle yapıyordum biraz ısınma biraz squat biraz dambıl kaldırıyodum o bile vücudumu değiştirdi

cnm ben de öyle düşünüyordum ama bunun duşu da var. en geç 5 te ayakta olmam lazım sanırım

işte benim sıkıntım işten gelince o yorgunlukla önce kendimi banyoya atıyorum. sanırım sabah zindeyken yapmak en mantıklısı.

Iste o yorgunluk hali aslinda hantalliktan oluyor 21 gun disini sıkıp israr etsen salona gitmekte 22. Gun gitmediginde vucudun istiyor.. haftada 3 gun salona gidin inanin cok iyi gelecek

acaba eliptik bisiklet alsam işten gelince yapar mıyım hem müzik açarım biraz daha keyifli hale gelir. aranızda eliptik bisiklet kullanan var mı

acaba eliptik bisiklet alsam işten gelince yapar mıyım hem müzik açarım biraz daha keyifli hale gelir. aranızda eliptik bisiklet kullanan var mı

o olabilir bak ben kullanmadım ama mantıklı geldi

Spor salonuna git gel ayıracağınız süre yerine ya sabah bi 30-35dk erken kalkın. Spor yapın, peşine duşunuzu alıp hazırlanın ve işe öyle gidin (ben ilk evlendiğimde öyle yapıyordum çünkü akşam yemek, ev işi filan anca yetişiyordu) ya da eve gelin, hafif bir şeyler yedikten ve bi yarım saat dinlendikten sonra internette videosu olan yarım saatlik sporlardan yapın. Spordan sonra acıkırsanız maden suyu veya yeşil çay içersiniz. Böylelikle akşam yemeğini de ağır yememiş olursunuz.

Nasıl yaparsanız yapın, önemli olan rutine bindirmek. Spor yapmak için üşenmeye fırsat bırakmadan, düşünmeden direkt başlamak. İlk başlarda belki zor gelecek ama zamanla fark edeceksiniz ki spor yaptıkça daha enerjik, daha zinde olacaksınız. Bunları 93kilodan 69kilıya düşüş biri olarak söylüyorum

Cocuk yokken isten gelir gelmez biraz dinlenip 3 gun salona gidip bir saat grup derslerine (zumba, pilates, spining) takiliyordum. Gitmedigim gunler eliptik kullaniyordum.
Dogumdan sonra evdeyken de gunde 1 saatimi spora ayiriyordum.
Su anki halimi hic anlatmayayim, isten cik çocuğu al eve gel yatana kadar onunla ilgilen, yatinca kocayla keyif yap. Haftasonu hava guzelse 1-2 saat havuzda yuzuyorum o kadar. 10 kilo aldim, artik bir duzene girmem lazim benim de...

Benim evde eliptik de var, bu sene aldık daha. Sessiz çalışanları var, manyetik olanlar, onu tavsiye ederim. 40 dakikalık bir dizi açıp yapmaya başlıyorum, haberim olmadan bi bakıyorum 40 dakika bitmiş oluyor.

o olabilir bak ben kullanmadım ama mantıklı geldi

iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. cnm evimde bir odaya bütün plates malzemeleriniyerleştirdim. spor odası gibi oldı. bir ara ebru şallının videosunu açıp yaptım ama çok sıkıldım istiyorum ki devamlı yapacağım bişi olsun.

bir de şu kilo verme detayları anlatırsan bize bu akşam saatinde. eminim konuyu takip eden ziyaretçilerimizi de mutlu edersin :)

Aksam eve gelip yemeğimi yaptim yedim ortalığı topladım biraz dinlendim diyene kadar saat 8 oluyor. Canım isterse daha da oturuyorum 9 10 11 farketmez. En geç 11 gibi kalkıp sporumu yapıp dusumu alıp yatiyorum. Hem de salonda TV karşısında, izlediğim bir şey varsa sıkılmıyorum da. Üstelik ben evliyim adamın da yemeği temizliği vs benim üzerimde, o olmasa akşam yemek bile yapmiycam aslında. ama sen şanslısın.

Ama eliptik tavsiye etmem. Koşu bandından daha iyi bir fikir gibi gelmişti 3 yıl önce aldim ve o kadar az kullandım ki. Şimdi de ara sıra kullanayim diyorum o kadar sıkıcı ki ne TV ne müzik beni onun üstünde tutamiyor 5 dk ancak durabiliyorum.

ben şimdi veremezsem zaten.. evleninceki halimi düşünemirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…