Benim eniştem her sabah 3 durak yürür sonra binerdi. Akşamları da.
Çünkü yürüyecek ektra bi zamanı yoktu. Sen de böyle yapabilirsin.
Belli aralıklarla durak sayını artırabilirsin.
6 da eve girme madem yalniz yasiyorsun yemek telasi veya cocuk sorumlulugun yok direkt spor salonuna git 8 e kadar spor yap 2 ayda olanlara sen bile inanamazsin
canım sabah 20 dk önce uyansan yeter
ben öyle yapıyordum biraz ısınma biraz squat biraz dambıl kaldırıyodum o bile vücudumu değiştirdi
cnm ben de öyle düşünüyordum ama bunun duşu da var. en geç 5 te ayakta olmam lazım sanırım
işte benim sıkıntım işten gelince o yorgunlukla önce kendimi banyoya atıyorum. sanırım sabah zindeyken yapmak en mantıklısı.
acaba eliptik bisiklet alsam işten gelince yapar mıyım hem müzik açarım biraz daha keyifli hale gelir. aranızda eliptik bisiklet kullanan var mı
Spor salonuna git gel ayıracağınız süre yerine ya sabah bi 30-35dk erken kalkın. Spor yapın, peşine duşunuzu alıp hazırlanın ve işe öyle gidin (ben ilk evlendiğimde öyle yapıyordum çünkü akşam yemek, ev işi filan anca yetişiyordu) ya da eve gelin, hafif bir şeyler yedikten ve bi yarım saat dinlendikten sonra internette videosu olan yarım saatlik sporlardan yapın. Spordan sonra acıkırsanız maden suyu veya yeşil çay içersiniz. Böylelikle akşam yemeğini de ağır yememiş olursunuz.arkadaşlar ben tek başına yaşayan biriyim. sabah 07.15 te evden çıkıyorum 18.00 gibi evde oluyorum.eve gelince de yorgunluktan halim kalmıyor. sabahları da uyanmaya üşeniyorum.. aranızda çalışıp spora zaman ayırabilenler bunu nasıl yapıyorlar ve ne yapıyorlar. varis başlangıcı da var. sağlığım için artık zayıflamam lazım..yardımlarınızı bekliyorum
Benim evde eliptik de var, bu sene aldık daha. Sessiz çalışanları var, manyetik olanlar, onu tavsiye ederim. 40 dakikalık bir dizi açıp yapmaya başlıyorum, haberim olmadan bi bakıyorum 40 dakika bitmiş oluyor.acaba eliptik bisiklet alsam işten gelince yapar mıyım hem müzik açarım biraz daha keyifli hale gelir. aranızda eliptik bisiklet kullanan var mı
o olabilir bak ben kullanmadım ama mantıklı geldi
Spor salonuna git gel ayıracağınız süre yerine ya sabah bi 30-35dk erken kalkın. Spor yapın, peşine duşunuzu alıp hazırlanın ve işe öyle gidin (ben ilk evlendiğimde öyle yapıyordum çünkü akşam yemek, ev işi filan anca yetişiyordu) ya da eve gelin, hafif bir şeyler yedikten ve bi yarım saat dinlendikten sonra internette videosu olan yarım saatlik sporlardan yapın. Spordan sonra acıkırsanız maden suyu veya yeşil çay içersiniz. Böylelikle akşam yemeğini de ağır yememiş olursunuz.
Nasıl yaparsanız yapın, önemli olan rutine bindirmek. Spor yapmak için üşenmeye fırsat bırakmadan, düşünmeden direkt başlamak. İlk başlarda belki zor gelecek ama zamanla fark edeceksiniz ki spor yaptıkça daha enerjik, daha zinde olacaksınız. Bunları 93kilodan 69kilıya düşüş biri olarak söylüyorum
Spor salonuna git gel ayıracağınız süre yerine ya sabah bi 30-35dk erken kalkın. Spor yapın, peşine duşunuzu alıp hazırlanın ve işe öyle gidin (ben ilk evlendiğimde öyle yapıyordum çünkü akşam yemek, ev işi filan anca yetişiyordu) ya da eve gelin, hafif bir şeyler yedikten ve bi yarım saat dinlendikten sonra internette videosu olan yarım saatlik sporlardan yapın. Spordan sonra acıkırsanız maden suyu veya yeşil çay içersiniz. Böylelikle akşam yemeğini de ağır yememiş olursunuz.
Nasıl yaparsanız yapın, önemli olan rutine bindirmek. Spor yapmak için üşenmeye fırsat bırakmadan, düşünmeden direkt başlamak. İlk başlarda belki zor gelecek ama zamanla fark edeceksiniz ki spor yaptıkça daha enerjik, daha zinde olacaksınız. Bunları 93kilodan 69kilıya düşüş biri olarak söylüyorum
Cocuk yokken isten gelir gelmez biraz dinlenip 3 gun salona gidip bir saat grup derslerine (zumba, pilates, spining) takiliyordum. Gitmedigim gunler eliptik kullaniyordum.
Dogumdan sonra evdeyken de gunde 1 saatimi spora ayiriyordum.
Su anki halimi hic anlatmayayim, isten cik çocuğu al eve gel yatana kadar onunla ilgilen, yatinca kocayla keyif yap. Haftasonu hava guzelse 1-2 saat havuzda yuzuyorum o kadar. 10 kilo aldim, artik bir duzene girmem lazim benim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?