Çalışan kadın nasıl spor yapar

Yaz günü çok iyi bir yer değilse spor salonunda bile canı çıkıyor insanın, su falan yetmiyor. O yüzden yazın mümkünse haftasonları yüzün. Ama havalar serinlemeye başlayıbca düzenli bir yere gidin, zamanla o habtallığınızı atacaksınız, hatta spor bağımlısı bile olabilirsiniz

Evden çıkış saatleriniz dönüş saati ve sabah uyanamama aynı ben.konuyu benmi acti m acaba dedim: ))

Instagramdan bir kizi takip ediyorum adinida vereyim kendimeyenibirtugcemlazim profil ismi takip edin varsa adresiniz kizcagiz yeri geliyor saat on gibi isten cikiyor aksam evinde ustune degistirip dogru spor salonuna gidiyor,sanirim bu sek8lden yirmiden fazla kilo verdi iki yada uc ay icinde...

kilo çok var ise nişasta ve basit karbonhidratı keserek 2 hafta içinde sağlıklı hızlı kilo verebilirsiniz aynı zamanda suyunuzu değiştirmeyin aynı markadan gidin. spor için sabah yürüyüşü yapabilirseniz yapın yapamıyorsanız iş yerinde her 45 dk da bir hafif yürüyüş yapın. iş yerinde hareketli olun daha çok. varis çorabı önemli.

40 kilo nasil gider i takip ediyorum bende

Canım sana yardım etmek isterim ama çalışma saatlerin çokmuş. Akşam 21-21.30 arası tv karşısında yürüyüş önerebilirim. Böyle bir ay sabret sonrasında yürüyüş+basit pilatese geç. Spor Sabah daha yararlı olur ama zaten çok erken gidiyorsun. hafta sonu boşsan yürüyüşünü 1 saate çıkar.

Yediğin yemek de önemli tabi .. sağlıklı beslenmeye alış.

Birde dansatolyemiydi neydi kadın canlı yayimdads plates yapi yor.onun attığı haraketleri yaptim dün bugün karnımın etleri ağrıyor: (

Haftada 2 gün yüzüyorum. Akşam, hafta içi. Hafta sonu bana kalıyor. Hem daha mutlu hem daha dinç oluyorum. Yüzmek en güzel spor bence...

6 iş çıkışı için geç bi saat değil. Bir saat spor sonrası duş yap, 9'dan sonra vakit sana kalır. Düzenli bi spor salonuna yazıl, grup derslere katılırsın. Hem eğlenceli olur, hem yeni insanlar tanıdıkça sürekli gidesin gelir. Faydasını görmekte cabası. Rutine bindirdikten sonra tembellik edesin gelmiyor inan..

Ben de ilk Ebru Şallıyla başlamıştım. Sonrasında spor salonlarına gittiğim dönemler, başka sporlar yaptığım zamanlar oldu. Esas önemli olan kesinlikle süreklilik. Spor salonuna 6aylık üyelik alıp 1-2aydan sonra gitmemeye başlıyor çoğunluk. O yüzden bence evde yapmak çok daha güzel. Hazırlanıp salona gidene kadar evde sporumu yapıp bitirmiş oluyorum bile.

Şimdilerde Jillian Michaels'ın Shred programını yapıyorum, keşke daha önce öğrenseydim böyle bir programın olduğunu diyorum. Tavsiye ederim, gerçekten mucize gibi. Önce Ebru Şallıyla biraz kondisyon ve esneklik kazanıp Jilliana başlayabilirsin.

Kilo vermek içinse spor %50 sağlıklı beslenme %50, biri olmadan diğeri olmuyor. Karbonhidrata küsmek, tatlıya darılmak lazım tam buğday ekmeğini ihmal etmeden, basit karbonhidratlardan uzak dur. Makarna, pilav, kızartma vs yeme. Tatlı yerine ufak porsiyonlarda meyve tercih et. Ben çikolata hastasıyımdır, canım istediğinde ıyy yere düşmüş o üstünde böcek gezmiş filan diyordum kendi kendimi tiksindiriyordum

Ben de tek yaşadığım vakit bir yıl hiç kesmeden spora devam etmiştim. Akşamları yemekten 1 saat sonra yapıyordum. Kafanda bir saat belirlersen daha motive edici olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…