çalışan evli tek çocuklu anne kpss de başarılı olabilir mi?

Karar vermek başarmanın yarısıdır.
İlk adımı atın kararınızda net olun başarırsınız.
SMMM Staj sınavına girdiğimde 31 yaşındaydım .İki çocuğum vardı .10 giriş hakkı verilen bir sınav . 3 aylık hazırlık süreci var 100 alan 20 genel kültür .
Kendime 3 aylık bir program yaptım
Tek atışlık kurşunun var Deniz dedim . Oldu oldu . 88 alan 20 genel kültür verdim .
Her gün düzenli çalıştım . Deliler gibi değil ama . Sadece düzenli . Tek seferde verdim .Yeterlilik sınavını da tek seferde verdim .
İlk oğluma hamileyken ilk üniversitemi örgün olarak okuyordum . 2.oğlumda da ikinci üniversite ve yüksek lisansı okudum .
Yeter ki isteyin KPSS nedir ya deyin kendi kendinize.

İsterseniz size derslerin kanal isimlerini atabilirim. Liste yapmıştım. Bi göz atın belki işinize yarar.

Ben video izlerken not da tutuyorum sanki dershanede hoca anlatıyormuş gibi okuyor.

Sınavsız 2. Üniversiteye giriş hakkı var açıköğretimde

Bende çalışmak istiyorum şuan örgünden öğrt.
Okuyyorum.
Kazanmaktan başka sansim yok.
5 aylık bebem var

Eğer yaz okulu alırsam 1 senede bitecek okul.
Almazsam
Ilk sene zor yoğun .
2 . Sene çok hafif geçecek.
Mat benimde yok
Çalışmaya şimdiden mı başlasam napsam

Mrblar. Matematik icin kursuna gidin. Temeli alırsınız. Çözümlemeli konu açıklamalı kitaplardan da alın. Bu yıl matematiği halledin. Ben KPSS yi hiç kursa gitmeden ÖSS bilgilerimle kazandım. İki yıl dersaneye gitmiştim. Matematiği orada cozdum. Haftasonu kursu olan yerler vardir bir araştırın. İki yıllık olarak atandım ben. Alandan aldığı icin bizim kurum çok sayıda alıyordu. İns hayırlısı ile kazanırsınız.

Benim hocam sayfasi mi :) bende onlar sayesinde kazandim :)

Benim hocam sayfasi mi :) bende onlar sayesinde kazandim :)
Yaa gerçekten mi :)
Sevindim bunu duyduğuma. Bi süre sadece matematik çalışıp temel oturtmayı hedeflediğim için şuan sadece Şenol Hoca'ı izliyorum. Son 4 ders kaldı.

Sonra benimhoca'nın derslerine geçeceğim. Hepsine biraz biraz göz attım da müthiş özveri ve emek var. Konular sırasıyla işleniyor, bedava dershane resmen.

Çok seviyorum şöyle azim hikayeleri olan konuları :) bende benim hocamdan izledim istediğim puanı sınav heyecanım yüzünden elde edemesem de çok verimli oldu çalışmalarım.Final sınavlarım geçtikten sonra matematik çalışmaya başlayacağım hiç matematik yapmadan 75 aldım maalesef zamanım yetmedi. İstedikten sonra bence halledebilirsiniz...
+video izlemek dershaneden daha iyi bence çünkü dershanede hoca hızlıca işeyip geçiyor herkes anlıyor,sürekli sormaya çekiniyor insan. Hem bir hocadan verim alamıyorsanız defalarca başka hocalardan izleyebiliyorsunuz dershaneye para dökmeye hiç gerek yok.

Evet. Seni coook gönulden anliyorum. Ben kpssye calisirkrn arada tesekkur mesaji atan takipcileri paylasirlardi ben cok duygulanir aglardim :) evde cocugumla bi kpss seruvenim olmustu o donem. Simdi bile aglıyorum. Sadece 3 matematik yapmistim. Matta cok kotuydum acikcasi uzerine de gitmek istemedim yapamam bide iyice b.ka sararim netlerim azalir diye. Ama digerleriyle benim icin imkansiz olan 83u aldim ve ilk yerlestirmede nokta atisiyla kazandim. Allh onlardan razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…