- 13 Ocak 2011
- 2.123
- 3.138
-
- Konu Sahibi poyrazmurat
Karar vermek başarmanın yarısıdır.Merhaba arkadaşlar,
Ben eski üyelerdenim bir ara şifreyi falan unutmuştum tekrar alamadım siteyi dışarıdan okuyordum hep şimdi bir derdim var sizlerin fikirlerini merak ediyorum. Başlıkta ki gibi evliyim bir oğlum var 4,5 yaşında ve çalışıyorum işim rahat haftasonu cumartesi bir hafta tatil bir hafta çalışıyorum. Pazar zaten tatil. 32 yaşındayım turizmden mezunum ama turizmde çalışmıyorum ayrıca lisans açıköğretim işletme mezunuyum. Şimdi bu şartlarda kpss hazırlanmak istiyorum. Eşimle de bazı sorunlar var sonumuzu pek göremiyorum o yüzden biraz da memur olmak istiyorum. Şimdi sizlere sorum bu şartlarda başarılı olabilirmiyim. 4001 den galiba düz memurluk olsun yeter. Sanıırm onlarda yaş şartı falan da aranmıyor. Zaten matematik liseden beri görmedim sözelleri yaparım ama matematik için yardım almam gerekebilir. ev işlerini düşünmüyorum çocuğu 10 da uyutup hergün 2-3 saat çalışmayla olur mu zaten daha 2 sene var sınava. yaza doğru çalışmaya başlasam başarabilirmiyim bilemiyorum. Tecrübeli olanlar tecrübelerini yazabilirlerse çok memnun olurum. Burda bi arkadaşın konusunu okumuştum ismini hatırlamıyorum eşinden ayrılıp 2 çocuğuyla atanmıştı çok takdir ettim kendisini acaba bende yapabilirmiyim. Bu arada işi bırakamam yalnız ihtiyacımız var çünkü.
İsimleri.verirseniz çok memnun olurum.İsterseniz size derslerin kanal isimlerini atabilirim. Liste yapmıştım. Bi göz atın belki işinize yarar.
Ben video izlerken not da tutuyorum sanki dershanede hoca anlatıyormuş gibi okuyor.
Sosyal hizmetler2. Ünv hangi bölüm okuyorsunuz ?
Özelden atıyorum. Burada reklam gibi olmasın şimdi.İsimleri.verirseniz çok memnun olurum.
Sınavsız 2. Üniversiteye giriş hakkı var açıköğretimdeÇok iyi ya hepsi uyuyorBende üniversite falan denemek istedim ama yaş geçiyor üniversite sınavı yerine kpss denemek istiyorum ama kendime güvenip bir türlü başlayamıyorum. Konuyu da bu yüzden açtım motivasyona ihtiyacım var
Teşekkür ederim.Özelden atıyorum. Burada reklam gibi olmasın şimdi.
Netten bende araştırdım b gruplarda yaş sınırı yokmuş a gruplarında yaş sınırı varmış. Bende atanma durumu olursa 35 olucamkpssde düz memur olmak için yaş sınırı kalktı mı hanımlar?
ben 2020de 36 yaşında olucam mesela,lisans kpssye girip kazansam düz memurluga atanabilirmiyim
Bende sınav olduğunda 35 e 5 ay kalıyor. Umarım sorun olmaz.Netten bende araştırdım b gruplarda yaş sınırı yokmuş a gruplarında yaş sınırı varmış. Bende atanma durumu olursa 35 olucam
Atarsanız çok sevinirim tabiki çok teşekkürlerİsterseniz size derslerin kanal isimlerini atabilirim. Liste yapmıştım. Bi göz atın belki işinize yarar.
Ben video izlerken not da tutuyorum sanki dershanede hoca anlatıyormuş gibi okuyor.
O nasıl oluyor acaba ben 2 senelik turizm okudum 4 senelik te açıktan işletme bitirdim nasıl oluyor geçiş hakkıSınavsız 2. Üniversiteye giriş hakkı var açıköğretimde
aöf sitesinden bir bakın istersenizO nasıl oluyor acaba ben 2 senelik turizm okudum 4 senelik te açıktan işletme bitirdim nasıl oluyor geçiş hakkı
Google ye AÖF 2. Üniversite yazın cikiyorO nasıl oluyor acaba ben 2 senelik turizm okudum 4 senelik te açıktan işletme bitirdim nasıl oluyor geçiş hakkı
Benim hocam sayfasi mi :) bende onlar sayesinde kazandim :)Ben de kpss hazırlanıyorum.
Matematik de toplama ile çıkarmadan başka bişey bilmezdim. 1 aydır Şenol Hoca ile sıfırdan matematik derslerini izliyorum. Meğer ne kadar zevkliymiş. Asla yapamam dediğim bi çok şeyi öğrendim. Tabi bunda düzenli çalışma, yazma, tekrar etme gibi detaylar önemli.
Youtube da öyle güzel sayfalar var ki, her dersin baştan sona anlatımlı videoları mevcut. Siz yeter ki bi düzen oturtun. Günde ister 2 ister 6 saat çalışın. Bi düzeniniz olduktan sonra öğrenilmeyecek şey yok. 2 yıl çok uzun bi süre.
Kendinizi bi süre deneyin, hangi saatlerde daha verimli çalışabiliyor, ne kadar zaman ayırabiliyorsunuz. Daha sonra düzenli şekilde konu anlatım, tekrar ve bolca test çözme üzerine bi plan oluşturun. Çalıştıktan sonra neden olmasın...
Yaa gerçekten mi :)Benim hocam sayfasi mi :) bende onlar sayesinde kazandim :)
Evet. Seni coook gönulden anliyorum. Ben kpssye calisirkrn arada tesekkur mesaji atan takipcileri paylasirlardi ben cok duygulanir aglardim :) evde cocugumla bi kpss seruvenim olmustu o donem. Simdi bile aglıyorum. Sadece 3 matematik yapmistim. Matta cok kotuydum acikcasi uzerine de gitmek istemedim yapamam bide iyice b.ka sararim netlerim azalir diye. Ama digerleriyle benim icin imkansiz olan 83u aldim ve ilk yerlestirmede nokta atisiyla kazandim. Allh onlardan razi olsun.Yaa gerçekten mi :)
Sevindim bunu duyduğuma. Bi süre sadece matematik çalışıp temel oturtmayı hedeflediğim için şuan sadece Şenol Hoca'ı izliyorum. Son 4 ders kaldı.
Sonra benimhoca'nın derslerine geçeceğim. Hepsine biraz biraz göz attım da müthiş özveri ve emek var. Konular sırasıyla işleniyor, bedava dershane resmen.