- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
-
- Konu Sahibi poyrazmurat
Aldığım da bir işe yaramadı zaten, atanamadim
Evet sizdiniz tekrar tebrik ediyorum bundan sonra inş. herşey gönlünüze göre olurÇalışıp emek verildikten sonra kadının başaramayacağı hiçbişey yok bu hayatta bence. Benim de eşimle sorunlarım var pek sonumuzu iyi göremiyorum belki de bu yüzden daha fazla kendimi oğlumu garantiye almak istiyorum. İnş. birgün bende böyle satırlar yazarım. Çok emek vermişsiniz başarmışsınız tekrar tebrik ederim . Yukarıda yazdığınız gibi bir musibet bin nasihatten iyidir lafı çok doğru. belki de eski eş bir teşekkürü hak etmiş
Teşekkür ederim cevabınız için. Evet 4001 için bilgisayar sertifikası almak şart galiba. Halk eğitim dışında ismek ten falan olur mu acaba bi bilginiz var mı bu konuda. bir de bir yerde okumuştum üniversitede bilgisayar dersi görmüş olmak ta sertifika yerine geçiyormuş galiba ne kadar doğruysa. Burda okumuştum galiba yine kpss gruplarındaHa bu arada eğer yoksa bilgisayar sertifikası alın mutlaka. Çünkü 4001 tek başına çok zor. Halk eğitimi araştırabilisiniz. İş saatleri dışında size uyan bir grup olabilir
amin inş.inşallah hem atanmış hem de evliliğinizde de herşey yoluna girmiş olur.. gönülden dilerim
Rica ederim. Milli eğitim onaylı olduktan sonra farklı yerlerden de olur. Ücretsiz olduğu için halk eğitim önerdim. Kimi sitelerde öyle bilgiler var ama hoca riske girmemek gerektiğini söyledi ve bence de kesinlikle doğruTeşekkür ederim cevabınız için. Evet 4001 için bilgisayar sertifikası almak şart galiba. Halk eğitim dışında ismek ten falan olur mu acaba bi bilginiz var mı bu konuda. bir de bir yerde okumuştum üniversitede bilgisayar dersi görmüş olmak ta sertifika yerine geçiyormuş galiba ne kadar doğruysa. Burda okumuştum galiba yine kpss gruplarında
Rica ederim. Milli eğitim onaylı olduktan sonra farklı yerlerden de olur. Ücretsiz olduğu için halk eğitim önerdim. Kimi sitelerde öyle bilgiler var ama hoca riske girmemek gerektiğini söyledi ve bence de kesinlikle doğru
Gerçekten çok ister duayla azimle çalışırsan yaparsın... ben çok zor bir dönemde kazandım çocuğum yoktu ama maddi manevi imkansızlıklar içindeydim... çatısı akan gecekondudan bozma bir evde doğru düzgün para kazanamadığım işimden sen sınava sadece 5 ay kala istifa ettim sadece geceleri çalıştım... Dershaneye giden arkadaşım maalesef kazanamadı.... 80 puan aldım ve matematiğim berbattı benim temelim Yok. Bir kırtasiyeye gittim ve ilk okuldan başlayıp tüm matematik kitaplarını almak istiyorum dedim... çalışan çocuktan Allah razı olsun siz bilirsiniz tabi ama gerek Yok bir kitap var o yardımcı olur diye düşünüyorum dedi.. ve bana hiç unutmuyorum “karekök yayınlarının ‘Matematiğim O ‘ isimli açık pembe kaplı kitabını önerdi ucuzdu da kitap aldım ve çalıştım kardeşimde bir kaç gün +, - çarpımı parantez işlemleri ve kesirlerle ilgili bilgi verdi ve kazandım Allah a şükürler olsunki... belki birilerinin işine yarar diye yazmak istedim sizde bana dua edersiniz kimbilir başarılar diliyorum girmek isteyen herkese...Merhaba arkadaşlar,
Ben eski üyelerdenim bir ara şifreyi falan unutmuştum tekrar alamadım siteyi dışarıdan okuyordum hep şimdi bir derdim var sizlerin fikirlerini merak ediyorum. Başlıkta ki gibi evliyim bir oğlum var 4,5 yaşında ve çalışıyorum işim rahat haftasonu cumartesi bir hafta tatil bir hafta çalışıyorum. Pazar zaten tatil. 32 yaşındayım turizmden mezunum ama turizmde çalışmıyorum ayrıca lisans açıköğretim işletme mezunuyum. Şimdi bu şartlarda kpss hazırlanmak istiyorum. Eşimle de bazı sorunlar var sonumuzu pek göremiyorum o yüzden biraz da memur olmak istiyorum. Şimdi sizlere sorum bu şartlarda başarılı olabilirmiyim. 4001 den galiba düz memurluk olsun yeter. Sanıırm onlarda yaş şartı falan da aranmıyor. Zaten matematik liseden beri görmedim sözelleri yaparım ama matematik için yardım almam gerekebilir. ev işlerini düşünmüyorum çocuğu 10 da uyutup hergün 2-3 saat çalışmayla olur mu zaten daha 2 sene var sınava. yaza doğru çalışmaya başlasam başarabilirmiyim bilemiyorum. Tecrübeli olanlar tecrübelerini yazabilirlerse çok memnun olurum. Burda bi arkadaşın konusunu okumuştum ismini hatırlamıyorum eşinden ayrılıp 2 çocuğuyla atanmıştı çok takdir ettim kendisini acaba bende yapabilirmiyim. Bu arada işi bırakamam yalnız ihtiyacımız var çünkü.
Gerçekten çok ister duayla azimle çalışırsan yaparsın... ben çok zor bir dönemde kazandım çocuğum yoktu ama maddi manevi imkansızlıklar içindeydim... çatısı akan gecekondudan bozma bir evde doğru düzgün para kazanamadığım işimden sen sınava sadece 5 ay kala istifa ettim sadece geceleri çalıştım... arkadaşım dershaneye gidiyordu maalesef kazanamadı... 80 puan aldım ve matematiğim berbattı benim temel Yok. Bir kırtasiyeye gittim ve dedimki ilk okuldan başlayıp tüm matematik kitaplarını almak istiyorum dedim... çalışan çocuktan Allah razı olsun siz bilirsiniz tabi ama gerek Yok bir kitap var o yardımcı olur diye düşünüyorum dedi.. ve bana hiç unutmuyorum “karekök yayınlarının ‘Matematiğim O ‘ isimli açık pembe kaplı kitabını önerdi ucuzdu da kitap aldım ve çalıştım kardeşimde bir kaç gün +, - çarpımı parantez işlemleri ve kesirlerle ilgili bilgi verdi ve kazandım Allah a şükürler olsunki... belki birilerinin işine yarar diye yazmak istedim sizde bana dua edersiniz kimbilir başarılar diliyorum girmek isteyen herkese...
Tebrik ederim azminizi başarınızı inş. bende bir gün sizler gibi buraya başarı öykümü yazarım. İnsan isteyip te çalıştıktan sonra herşeyin üstesinden gelir bence. Size de bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorumGerçekten çok ister duayla azimle çalışırsan yaparsın... ben çok zor bir dönemde kazandım çocuğum yoktu ama maddi manevi imkansızlıklar içindeydim... çatısı akan gecekondudan bozma bir evde doğru düzgün para kazanamadığım işimden sen sınava sadece 5 ay kala istifa ettim sadece geceleri çalıştım... Dershaneye giden arkadaşım maalesef kazanamadı.... 80 puan aldım ve matematiğim berbattı benim temelim Yok. Bir kırtasiyeye gittim ve ilk okuldan başlayıp tüm matematik kitaplarını almak istiyorum dedim... çalışan çocuktan Allah razı olsun siz bilirsiniz tabi ama gerek Yok bir kitap var o yardımcı olur diye düşünüyorum dedi.. ve bana hiç unutmuyorum “karekök yayınlarının ‘Matematiğim O ‘ isimli açık pembe kaplı kitabını önerdi ucuzdu da kitap aldım ve çalıştım kardeşimde bir kaç gün +, - çarpımı parantez işlemleri ve kesirlerle ilgili bilgi verdi ve kazandım Allah a şükürler olsunki... belki birilerinin işine yarar diye yazmak istedim sizde bana dua edersiniz kimbilir başarılar diliyorum girmek isteyen herkese...
Amin Allah yardımcınız olsun ben size inanıyorum gerçekten isteyen çalışan ve dua eden mükafatını elbet alır zamanınız çok başarırsınız sevgilerimleTebrik ederim azminizi başarınızı inş. bende bir gün sizler gibi buraya başarı öykümü yazarım. İnsan isteyip te çalıştıktan sonra herşeyin üstesinden gelir bence. Size de bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum
Sadece şunu söyleyim AOL mezunuyum iki sene önce ki kpss de hiç çalışmadan 70 puan aldım çünkü çalışmadım hic maddi imkanım yoktu kitaplar aldım ama anlayamadım görümcemle kocası o kadar çalıştığı halde 60 puan aldılar demem o ki eğer calisabilrsen kafan basarsa konulara yapabilirsin inşallah başarılı da olursunMerhaba arkadaşlar,
Ben eski üyelerdenim bir ara şifreyi falan unutmuştum tekrar alamadım siteyi dışarıdan okuyordum hep şimdi bir derdim var sizlerin fikirlerini merak ediyorum. Başlıkta ki gibi evliyim bir oğlum var 4,5 yaşında ve çalışıyorum işim rahat haftasonu cumartesi bir hafta tatil bir hafta çalışıyorum. Pazar zaten tatil. 32 yaşındayım turizmden mezunum ama turizmde çalışmıyorum ayrıca lisans açıköğretim işletme mezunuyum. Şimdi bu şartlarda kpss hazırlanmak istiyorum. Eşimle de bazı sorunlar var sonumuzu pek göremiyorum o yüzden biraz da memur olmak istiyorum. Şimdi sizlere sorum bu şartlarda başarılı olabilirmiyim. 4001 den galiba düz memurluk olsun yeter. Sanıırm onlarda yaş şartı falan da aranmıyor. Zaten matematik liseden beri görmedim sözelleri yaparım ama matematik için yardım almam gerekebilir. ev işlerini düşünmüyorum çocuğu 10 da uyutup hergün 2-3 saat çalışmayla olur mu zaten daha 2 sene var sınava. yaza doğru çalışmaya başlasam başarabilirmiyim bilemiyorum. Tecrübeli olanlar tecrübelerini yazabilirlerse çok memnun olurum. Burda bi arkadaşın konusunu okumuştum ismini hatırlamıyorum eşinden ayrılıp 2 çocuğuyla atanmıştı çok takdir ettim kendisini acaba bende yapabilirmiyim. Bu arada işi bırakamam yalnız ihtiyacımız var çünkü.
kpssde düz memur olmak için yaş sınırı kalktı mı hanımlar?
ben 2020de 36 yaşında olucam mesela,lisans kpssye girip kazansam düz memurluga atanabilirmiyim
beni anlatmışsınız sanki
çalışan evli tek çocuklu anne
özel sektörde çalışan 1 cts çalışıp 1 cts çalışmayan
lisans aöf işletme mezunu
bunların hepsi ben :)
şimdi 2.üniv okuyorum yine açıköğretimden
ama kpss kesinlikle kazanamam düşüncesindeyim..
Çok iyi ya hepsi uyuyorbeni anlatmışsınız sanki
çalışan evli tek çocuklu anne
özel sektörde çalışan 1 cts çalışıp 1 cts çalışmayan
lisans aöf işletme mezunu
bunların hepsi ben :)
şimdi 2.üniv okuyorum yine açıköğretimden
ama kpss kesinlikle kazanamam düşüncesindeyim..