Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

Dün mutfak temizlendi.
yatak odası temiz ve toplu
wc-banyo temiz
antre toplu ve temiz
oturma odası dağınık ve temiz :)

Bugün çamaşır mak çalışıcak
ıspanak yemegı yapılacak
kuruyan çamaşırlar yerleştirilecek.
ütüde yapıcam inş :)

Yine pazar evi supurdum sildim dip kose. Wc banyo temizlendi. Balkon silindi. Mutfak temizlendi 7-8 parça kiyafet utuledim.
Yemek yaptim. Mutlumuyum evet :-s

Cumartesi düğün vardı. 5 kere makineye çamaşır attım. 1 makine pazara kaldı. Pazar günü 2.5 kilo ıspanak ayıkladım. Küçük süpürgeyle evi süpürdük, sildik. Ütü yaptım. Çamaşırları katladım.2 makine de bugün atacağım. Bu hafta böyle oldu.

hayırlı olsun düğününüz,

Bugün çamaşır bulaşık ve merdivenler var.
kolay yemek hazırlıcam.
birde birkaç ufak iş var yani toplam 2 saatlik işim var 8 gibi işlerim bitmiş olur.

sümeyra bu gün başım ağrıyor, çocukları uyutur uyutmaz yatmayı planlıyorum

Hımm tamam o kadar makineye atıcak ne buldun :)
Beyazlar, açık renkliler, koyu renkliler, elde yıkananlar, temizlik bezleri 5 makinede bunlar yıkandı. Koyu renkliler 1 makine de hafta içi atılıyor. Mutfak bezleri, sofra örtüsü, masa örtüsü ayrı, çarşaflar, nevresim ayrı havlu grubu ayrı işte...

Bende hep ayrı atarım ama tabi 2 kişi ancak doluyor makine

günaydın hanımlar, gökselcim hayırlı olsun,

dün oğlumu babaanneye bırakıp, kızımla saat 7 gibi yattım, başım ağrıyordu çünkü, şimdi iyiyim hamdolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…