zaten icraata geçemedim :)
son sayfalarda yazdım, cuma süpürme silmebence de geçmeyin.
son sayfalarda yazdım, cuma süpürme silme
hafta içi bir günde mutfak banyo wc ve balkon şeklinde olacak
eşim yerine kvalidem yardım ediyor sağolsuneşinizle iş bölümü yapsanız? bende aynı konumdayım.eşim olmasa benim çocuklara ayıracak enerjim kalmazzzda
Aynenyeterki sağlık olsun, gerisi gelir geçer.
hayırlı olsun düğününüz,Cumartesi düğün vardı. 5 kere makineye çamaşır attım. 1 makine pazara kaldı. Pazar günü 2.5 kilo ıspanak ayıkladım. Küçük süpürgeyle evi süpürdük, sildik. Ütü yaptım. Çamaşırları katladım.2 makine de bugün atacağım. Bu hafta böyle oldu.
Cumartesi düğün vardı. 5 kere makineye çamaşır attım. 1 makine pazara kaldı. Pazar günü 2.5 kilo ıspanak ayıkladım. Küçük süpürgeyle evi süpürdük, sildik. Ütü yaptım. Çamaşırları katladım.2 makine de bugün atacağım. Bu hafta böyle oldu.
sümeyra bu gün başım ağrıyor, çocukları uyutur uyutmaz yatmayı planlıyorum
4 kişiyiz.Siz kaç kişisiniz ?
Sağol canım. Arkadaşımın kızı evlendi.hayırlı olsun düğününüz,
4 kişiyiz.
Beyazlar, açık renkliler, koyu renkliler, elde yıkananlar, temizlik bezleri 5 makinede bunlar yıkandı. Koyu renkliler 1 makine de hafta içi atılıyor. Mutfak bezleri, sofra örtüsü, masa örtüsü ayrı, çarşaflar, nevresim ayrı havlu grubu ayrı işte...Hımm tamam o kadar makineye atıcak ne buldun :)
Beyazlar, açık renkliler, koyu renkliler, elde yıkananlar, temizlik bezleri 5 makinede bunlar yıkandı. Koyu renkliler 1 makine de hafta içi atılıyor. Mutfak bezleri, sofra örtüsü, masa örtüsü ayrı, çarşaflar, nevresim ayrı havlu grubu ayrı işte...
günaydın hanımlar, gökselcim hayırlı olsun,
dün oğlumu babaanneye bırakıp, kızımla saat 7 gibi yattım, başım ağrıyordu çünkü, şimdi iyiyim hamdolsun.