Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

eşyaları değiştirmeden önce ilk işim perdeleri stor yapmak.
Bizde tatile sinemaya gidiyoruz da bu aralar karamsar bakıyorum olaylara senin kadar sorumluluk taşıyamazdım sanırım.
Evde ayaklarımı uzatıp dizi film de izliyorum ama kafam rahat değil.
İlk evlendiğim zamanlar çok zor bir süreç geçirdim sonra panik atak oldu yani hep birşey olcakmış gibi hissediyorum.
Bu sıkıntıları kendi kendine çıkarıyorsun. Vallahi şöyle kendini bir rahat bırakıp "ben herşeyi böyle olduğu gibi yaşıyorum" de olsun bitsin.

Bu sıkıntıları kendi kendine çıkarıyorsun. Vallahi şöyle kendini bir rahat bırakıp "ben herşeyi böyle olduğu gibi yaşıyorum" de olsun bitsin.
storun temizlemesi daha zor değil mi o_O

yok ya bana sorarsan 2-3 ay ideal :KK70: ayda 1 zor oluyor, yıkamak sorun değilde, eşim takmasından nefret eder, bende uzanamıyorum, mecburen takmak zorunda kalıyor:KK14:
Bende ütülemesini sevmiyorum yoksa çabuk takarım. :KK70:

Bende mutfagı stor yaptım bugün takılacak inş. yıkaması kolaymış bide ütü gerektirmiyor.
Ah keske dertleri sorunları geriye atabilsem olmuyor hani ilerde bebek olursa onla ilgilenmekten zaten düşünmem takıntı bile yapmam.
Normalde gamsız derlerdi bana ne sorun olursa çözeriz der geçerdim evlendikten sonra oldu. gelecek kaygısı ve olumsuz seyler duymaya tahammülüm kalmadı. :KK51:

Bende ütülemesini sevmiyorum yoksa çabuk takarım. :KK70:

Bende mutfagı stor yaptım bugün takılacak inş. yıkaması kolaymış bide ütü gerektirmiyor.
Ah keske dertleri sorunları geriye atabilsem olmuyor hani ilerde bebek olursa onla ilgilenmekten zaten düşünmem takıntı bile yapmam.
Normalde gamsız derlerdi bana ne sorun olursa çözeriz der geçerdim evlendikten sonra oldu. gelecek kaygısı ve olumsuz seyler duymaya tahammülüm kalmadı. :KK51:
ben ütülemiyorum, 600 derecede kurutup, asıyorum, bide onları ütülesem, kafayı yerim herhalde, tüllerim uzun benim:confused:
bu yaşında ne dert sorun canım, keyifine bak, en güzel yaşlardasın, tadını çıkar :KK66:

ben ütülemiyorum, 600 derecede kurutup, asıyorum, bide onları ütülesem, kafayı yerim herhalde, tüllerim uzun benim:confused:
bu yaşında ne dert sorun canım, keyifine bak, en güzel yaşlardasın, tadını çıkar :KK66:

benimde boydan boya birde uzun hepsini ütülüyorum zaten düz tüller ütü yapmayınca belli oluyor.
Evet kendime gelmem lazım :)

Bu yaşıma kadar hep kendi ayaklarım üzerinde durdum. Kimsesiz perperişan bir hayatı ben beni bildiğimden beri hep gülerek geçirdim. Tökezlediğim de oldu hani böyle sendeleyerek 2-3 metre gidersin de düşmekten kurtulursun dikelirsin ya öyle çooookk. Çelme takan bile oldu. Kendileri düştü. Beddua bile etmedim. Hep yoluma baktım. Şimdi mi . Ben kimsesizken yıkılmamışım da şimdi kocaman bir ailem varken hiç yıkılmam. Allah dert verip derman aratmasın. Kendimi beğenmiş biri değilim ama kendimle gurur duyuyorum. Yaşadığım her kötü şeye tecrübe dedim. Basit şeylere üzülmediğim içim katı değilim. Daha kötülerini gördüğüm için metanetliyim.

Bu yaşıma kadar hep kendi ayaklarım üzerinde durdum. Kimsesiz perperişan bir hayatı ben beni bildiğimden beri hep gülerek geçirdim. Tökezlediğim de oldu hani böyle sendeleyerek 2-3 metre gidersin de düşmekten kurtulursun dikelirsin ya öyle çooookk. Çelme takan bile oldu. Kendileri düştü. Beddua bile etmedim. Hep yoluma baktım. Şimdi mi . Ben kimsesizken yıkılmamışım da şimdi kocaman bir ailem varken hiç yıkılmam. Allah dert verip derman aratmasın. Kendimi beğenmiş biri değilim ama kendimle gurur duyuyorum. Yaşadığım her kötü şeye tecrübe dedim. Basit şeylere üzülmediğim içim katı değilim. Daha kötülerini gördüğüm için metanetliyim.
yeterki sağlık olsun, gerisi gelir geçer.

arkadaşlar dün kızım benimle devamlı evcilik oynamak istedi, oynadım da,

dün nedense 8-8.30 gibi uyumak isteyen kızım bir türlü uyumak istemedi, saat 10.30 gibi zor götürdüm yatağa,

sabah kalktım üstümü giyindim uyandı, sürekli mız mız ağlıyor, üşüyorum diyor, ve bana; montunu çıkar ve benimle oyun oyna dedi ve ağlamaya başladı, :KK43:
daha önce hiç böyle şeyler yapmazdı, tamam işe gitmemi istemez ama çabuk ikna olurdu.. sanırım çok sıkılıyor... üzüldüm doğrusu..:KK43:

listeyi okuyunca şoka girdim. siz ne zaman dinleneceksiniz?

birde siz bunları yaparken eşiniz ne yapıyor olacak?

X