Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

Valla kız ile benim kilo sorunum yok kız 42 kilo ben 52 kiloyum. bizim erkekler kilolu...
ay ne güzel, aman almayın vermesi zor oluyor, benim eşim zayıf ben kiloluyum, kvdemde kilolu, kızımda 40 aylık ama 20 kg civarı, yani kilolu, boyu uzunda pek belli etmiyor

ay ne güzel, aman almayın vermesi zor oluyor, benim eşim zayıf ben kiloluyum, kvdemde kilolu, kızımda 40 aylık ama 20 kg civarı, yani kilolu, boyu uzunda pek belli etmiyor
Ne biliyim 2 çocuktan ve bu yaştan sonra almam herhalde bu zaten benim 10 kilo almış halim. 2. çocuktan sonra 42-43 kiloya düşmüştüm de zor toparladım. Bir daha kaybetmezsem.

Evet güzel yaşlar da sorumluluk çok olunca geçip giden günlerden birşey anlamıyorum.
Bak ben senin yaşlarında iken iki çocuk, engelli k.v. ve görümcemin sorumluluklarını eşimle sırt sırta verip taşımaya başladık. Hiç sıkılmadık. tiyatroya da gittik, tatile de gittik, ev de aldık, araba da aldık, borçlar da ödedik ama hep olumlu olduk. Sen de olumlu bak. Hayatındaki herşeyden keyf al...

Ne biliyim 2 çocuktan ve bu yaştan sonra almam herhalde bu zaten benim 10 kilo almış halim. 2. çocuktan sonra 42-43 kiloya düşmüştüm de zor toparladım. Bir daha kaybetmezsem.
gayet güzel kilon, verirsen hemen yemeye başlarsın oldu bitti :)

İnş hayırlısı şimdi ev işi zor diyorum ama asıl o zaman zor olcak sanırım :)
banada çocuk yokken çok zor geliyordu, zamanla alışıyor insan,

Aman bizim boyumuz da yok kız da kısa ben de.
bende kısayım :)
Evet zaten evi bal dök yala misali olmasada olur temiz ve düzenli duran ev yeter.
Her ay tül yıkayanları tanıyorum ben deterjana dünyanın parasını verenleri :)
o tül yıkayanlardan biride biziz :) ben değilde, kvalidem biraz titiz, bir söz vardır ya, körle yatan şaşı kalkar diye, bende zamanla ona benziycem sanırım,

maşallah canım pozitifsin

o tül yıkayanlardan biride biziz :) ben değilde, kvalidem biraz titiz, bir söz vardır ya, körle yatan şaşı kalkar diye, bende zamanla ona benziycem sanırım,

:) yok ya ben o kadar olamam sürekli elinde toz beziyle dolaşanlar var. Ben tülleri geçen ay yıkadım mart nisan gibi yıkarım ancak :)

Bizde tatile sinemaya gidiyoruz da bu aralar karamsar bakıyorum olaylara senin kadar sorumluluk taşıyamazdım sanırım.
Evde ayaklarımı uzatıp dizi film de izliyorum ama kafam rahat değil.
İlk evlendiğim zamanlar çok zor bir süreç geçirdim sonra panik atak oldu yani hep birşey olcakmış gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…