ay maşallah ne güzel bir meslek, bende mutfağı, yemek ve pasta yapmayı çok severim :) ama çok kilo almayalım diye pasta böreği çok nadir yapıyorumİçersin içersin. Benim kızım aşçılık okuyor.3-4 senedir yemeğini bile yiyoruz.
bende iyiyim, dün misafir gittikten sonra kvalidem sağolsun çarşafları makinaya koyup, asmış, evi süpürüp silmiş, akşama bir iş kalmamıştı, bende çocuklarla vakit geçirdim bu sayede
hepimiz kadınız, anacız ondan, ne kadar çalışsak ev bizim 1. mekanımız :)Maalesef çalışıyorum. Devlet memuruyum. Ama evi çocukları daha çok seviyorum. Benim bilinçaltım evhanımı olarak gelişmiş aslında :):)
ay daha çok gençsin maşallahBenim doğum tarihim daha çocugum yok :)
Valla kız ile benim kilo sorunum yok kız 42 kilo ben 52 kiloyum. bizim erkekler kilolu...ay maşallah ne güzel bir meslek, bende mutfağı, yemek ve pasta yapmayı çok severim :) ama çok kilo almayalım diye pasta böreği çok nadir yapıyorum
haklısın ya, ben bu yaşta annemi özlüyorum :) yanımda olsa ne güzel olurduHer yaşta ihtiyaç duyuyorlar. İzindeyken var ya sevinçten deliriyorlar.
ay ne güzel, aman almayın vermesi zor oluyor, benim eşim zayıf ben kiloluyum, kvdemde kilolu, kızımda 40 aylık ama 20 kg civarı, yani kilolu, boyu uzunda pek belli etmiyorValla kız ile benim kilo sorunum yok kız 42 kilo ben 52 kiloyum. bizim erkekler kilolu...
En güzel yaşlarBenim doğum tarihim daha çocugum yok :)
Ne biliyim 2 çocuktan ve bu yaştan sonra almam herhalde bu zaten benim 10 kilo almış halim. 2. çocuktan sonra 42-43 kiloya düşmüştüm de zor toparladım. Bir daha kaybetmezsem.ay ne güzel, aman almayın vermesi zor oluyor, benim eşim zayıf ben kiloluyum, kvdemde kilolu, kızımda 40 aylık ama 20 kg civarı, yani kilolu, boyu uzunda pek belli etmiyor
ay daha çok gençsin maşallah, çocuk hayırlısıyla olur canım
En güzel yaşlar
Aman bizim boyumuz da yok kız da kısa ben de.Ne biliyim 2 çocuktan ve bu yaştan sonra almam herhalde bu zaten benim 10 kilo almış halim. 2. çocuktan sonra 42-43 kiloya düşmüştüm de zor toparladım. Bir daha kaybetmezsem.
Olmaz olmaz o zamana kadar düzen kurarsın.İnş hayırlısı şimdi ev işi zor diyorum ama asıl o zaman zor olcak sanırım :)
Olmaz olmaz o zamana kadar düzen kurarsın.
Bak ben senin yaşlarında iken iki çocuk, engelli k.v. ve görümcemin sorumluluklarını eşimle sırt sırta verip taşımaya başladık. Hiç sıkılmadık. tiyatroya da gittik, tatile de gittik, ev de aldık, araba da aldık, borçlar da ödedik ama hep olumlu olduk. Sen de olumlu bak. Hayatındaki herşeyden keyf al...Evet güzel yaşlar da sorumluluk çok olunca geçip giden günlerden birşey anlamıyorum.
gayet güzel kilon, verirsen hemen yemeye başlarsın oldu bitti :)Ne biliyim 2 çocuktan ve bu yaştan sonra almam herhalde bu zaten benim 10 kilo almış halim. 2. çocuktan sonra 42-43 kiloya düşmüştüm de zor toparladım. Bir daha kaybetmezsem.
banada çocuk yokken çok zor geliyordu, zamanla alışıyor insan,İnş hayırlısı şimdi ev işi zor diyorum ama asıl o zaman zor olcak sanırım :)
bende kısayım :)Aman bizim boyumuz da yok kız da kısa ben de.
o tül yıkayanlardan biride biziz :) ben değilde, kvalidem biraz titiz, bir söz vardır ya, körle yatan şaşı kalkar diye, bende zamanla ona benziycem sanırım,Evet zaten evi bal dök yala misali olmasada olur temiz ve düzenli duran ev yeter.
Her ay tül yıkayanları tanıyorum ben deterjana dünyanın parasını verenleri :)
Bak ben senin yaşlarında iken iki çocuk, engelli k.v. ve görümcemin sorumluluklarını eşimle sırt sırta verip taşımaya başladık. Hiç sıkılmadık. tiyatroya da gittik, tatile de gittik, ev de aldık, araba da aldık, borçlar da ödedik ama hep olumlu olduk. Sen de olumlu bak. Hayatındaki herşeyden keyf al...
o tül yıkayanlardan biride biziz :) ben değilde, kvalidem biraz titiz, bir söz vardır ya, körle yatan şaşı kalkar diye, bende zamanla ona benziycem sanırım,
Benim oğlum astım kendim alerjik farenjitim o perdedeki tozlardan nefret ediyorum.:) yok ya ben o kadar olamam sürekli elinde toz beziyle dolaşanlar var. Ben tülleri geçen ay yıkadım mart nisan gibi yıkarım ancak :)
Bak ben senin yaşlarında iken iki çocuk, engelli k.v. ve görümcemin sorumluluklarını eşimle sırt sırta verip taşımaya başladık. Hiç sıkılmadık. tiyatroya da gittik, tatile de gittik, ev de aldık, araba da aldık, borçlar da ödedik ama hep olumlu olduk. Sen de olumlu bak. Hayatındaki herşeyden keyf al...