- 1 Aralık 2015
- 335
- 354
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmayıp, çocuklarıyla ilgilensin istiyor.. BU MÜMKÜN MÜ?
bu da benim ev düzenimle ilgili bilgilerimi paylaşacağım konum olsun, yukarıda bahsettiğim gibi çalışıyorum, 2 küçük çocukla ev temiz olması tabiki pek mümkün olmuyor ama bu konuda çok araştırma yapıyorum :) öncelikle hafta sonumu temizliğe ayırmak istemiyorum, ne yapabilirim diye düşündüm ve ev temizliğimi hafta içine kaydırmaya karar verdim :)
nasıl mı?
2 salon-2 oda- 2 wc banyo- 1 mutfak- 1 koridor- 1 balkon...135 m2
PAZARTESİ salon===20 dk süpürme (dip-köşe) 30 dk silme, tüm yüzeyler silinecek, camlar , sehpa masa, tv ünitesi, kapı, prizler, petekler.. avize-
NOT: (ayrıca oturma odası VE mutfak toplanıp,süpürülecek 20 dk) PAZARTESİ TOPLAM===1.10 saat
SALI: YATAK ODASI= dolap düzeltilecek, tüm her yer süpürülüp-silinecek dolaplar camlar prizler, tüm ince temizlik- TOPLAM=== 30 dk
ÇARŞAMBA: çocuk odası koridor- DOLAP DÜZELTİLECEK, HER YER SİLİNECEK KORİDOR SÜPÜRÜLÜP SİLİNECEK TOPLAM== 30 DK-
NOT: (ayrıca oturma odası VE mutfak toplanıp,süpürülecek 30 dk) ÇARŞAMBA TOPLAM===1. saat
PERŞEMBE: oturma odası TOPLAM 30 dk
CUMA akşamı yapılacaklar=== 60 dk mutfak , 20 dk balkon, 30 dk banyo wc=TOPLAM 1.50 saat
NOT: cuma günü balık günü, tüm yüzeyler cifle silinecek,( çaydanlık kettle vs. ciflenecek) dolap kapakları silinecek, buzdolabı içi -dışı-temizlenecek, yerler süpürülüp silinecek (dolap-makina arkası dahil), halı kirli ise makina ya atılacak
CUMARTESİ :mola+ ev toparlama 20 dk
PAZAR : evi silme süpürme 1 saat +wc banyo yeniden ovulacak...20 dk+60 dk= 1:20 saat
ayrıca
yemek , çamaşır, ütü bu temizliğin dışında
NOT: cam silme İŞİNİ 1 hafta yapıp-1 hafta yapmayabilirim böylelikle bazı haftalar daha az vakit ayırmış olurum....
ev temizliği toplam :7 saat gibi bir şey
sizce nasıl?
Merhaba kızlar geçmiş bayramınızı kutlarım, ben gideceğiz diye bayram temizliği yapmadım , bu hafta yaparım inşallah, çocuklar memlekette kaldı zaten, rahat olur temizlik
canım nasılsın,oooo hoşgeldin canım
allah kavuştursun çocuklarına EE ne zaman geleceklerrr
ev işlerini rahat rahat yaparsın artıkım
canım nasılsın,
şöyle bir cam kapı, dip bucak yapayım sonrasında haftada bir sil süpür yeter, çocuklar olmayınca ev kirlenmez yasminim
çocuklar bakalım ne kadar kalabilirse, süre vermek istemem, kalabilirlerse 1 ay falan kalırlar
yapma kız temizlik, boş versene, oranın tadını çıkarTEŞ.İyiyim canım
hayırlısı olsun bakalımmm
ay bura çok sıcak hiç temizlik yapılacak gibi değil
yapma kız temizlik, boş versene, oranın tadını çıkar
burasıda sıcak ama orası gibi olmaz tabi, Allahtan klima var iş yerinde, yoksa ne yapardıkBENDE ÖYLE YAPIYOMMM YAPMIYOMMM
ama tadı çıkacak gibi değil klıma başında ömrümüz geçiyorrrr
Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmayıp, çocuklarıyla ilgilensin istiyor.. BU MÜMKÜN MÜ?
bu da benim ev düzenimle ilgili bilgilerimi paylaşacağım konum olsun, yukarıda bahsettiğim gibi çalışıyorum, 2 küçük çocukla ev temiz olması tabiki pek mümkün olmuyor ama bu konuda çok araştırma yapıyorum :) öncelikle hafta sonumu temizliğe ayırmak istemiyorum, ne yapabilirim diye düşündüm ve ev temizliğimi hafta içine kaydırmaya karar verdim :)
nasıl mı?
2 salon-2 oda- 2 wc banyo- 1 mutfak- 1 koridor- 1 balkon...135 m2
PAZARTESİ salon===20 dk süpürme (dip-köşe) 30 dk silme, tüm yüzeyler silinecek, camlar , sehpa masa, tv ünitesi, kapı, prizler, petekler.. avize-
NOT: (ayrıca oturma odası VE mutfak toplanıp,süpürülecek 20 dk) PAZARTESİ TOPLAM===1.10 saat
SALI: YATAK ODASI= dolap düzeltilecek, tüm her yer süpürülüp-silinecek dolaplar camlar prizler, tüm ince temizlik- TOPLAM=== 30 dk
ÇARŞAMBA: çocuk odası koridor- DOLAP DÜZELTİLECEK, HER YER SİLİNECEK KORİDOR SÜPÜRÜLÜP SİLİNECEK TOPLAM== 30 DK-
NOT: (ayrıca oturma odası VE mutfak toplanıp,süpürülecek 30 dk) ÇARŞAMBA TOPLAM===1. saat
PERŞEMBE: oturma odası TOPLAM 30 dk
CUMA akşamı yapılacaklar=== 60 dk mutfak , 20 dk balkon, 30 dk banyo wc=TOPLAM 1.50 saat
NOT: cuma günü balık günü, tüm yüzeyler cifle silinecek,( çaydanlık kettle vs. ciflenecek) dolap kapakları silinecek, buzdolabı içi -dışı-temizlenecek, yerler süpürülüp silinecek (dolap-makina arkası dahil), halı kirli ise makina ya atılacak
CUMARTESİ :mola+ ev toparlama 20 dk
PAZAR : evi silme süpürme 1 saat +wc banyo yeniden ovulacak...20 dk+60 dk= 1:20 saat
ayrıca
yemek , çamaşır, ütü bu temizliğin dışında
NOT: cam silme İŞİNİ 1 hafta yapıp-1 hafta yapmayabilirim böylelikle bazı haftalar daha az vakit ayırmış olurum....
ev temizliği toplam :7 saat gibi bir şey
sizce nasıl?
Sen hortlatmışsın da ondan.Neden begenmedin acaba clara konu eski diye mi?