aynen yaGünaydınlar tabi dinlen kendini hep yorma
Geçmiş olsun. Tabi arada mola şart.günaydın hanımlar, gökselcim hayırlı olsun,
dün oğlumu babaanneye bırakıp, kızımla saat 7 gibi yattım, başım ağrıyordu çünkü, şimdi iyiyim hamdolsun.
Benim vallahi makine yıkama 7 kg. - kurutma 8 kg. yine de yetmiyor.Bende hep ayrı atarım ama tabi 2 kişi ancak doluyor makine
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun. Tabi arada mola şart.
benim makinada 7 kg, biraz daha büyük olsaydı , kolaylıkla yorgan vs. atardımBenim vallahi makine yıkama 7 kg. - kurutma 8 kg. yine de yetmiyor.
Benim vallahi makine yıkama 7 kg. - kurutma 8 kg. yine de yetmiyor.
Yorgan atılıyor zaten. Yorgan yıkama programı var.benim makinada 7 kg, biraz daha büyük olsaydı , kolaylıkla yorgan vs. atardım
Aynen...Kışın daha fazla çalışıyor hem kat kat giyiniyoruz hemde kıyafetler kalın 10 parça zor sıgıyor kazak hırka.
bitmiyorDaha perdeler, halı örtüsü, orta battaniyeleri, yorgan yastık vs. ayyy gına geldiiiii.... :) :)
süper ya, ben eve gitmiyorum öğlenÖğlen eve gittim. Akşam yemeğinin ön hazırlığını yaptım. Temizlik bezlerini katlayıp yerleştirdim. Makineye koyu renk elde yıkamalıkları attım. Oğlumun resim malzemelerini temizledim. şöyle bir ortalığı toplayıp, evi havalandırdım. Geri işe geldim.
kvaliden ayrı kalıyor sanıyordum, Allah yardımcınız olsun, sizin içinde onun içinde kolay değilBen çarşamba hariç her öğle arası gidiyorum. KV. yatalak ya benim.
yakın olması iyi olmuş, hem onun için hemde size daha rahat olurAyrı ama çok yakınız. Eşimle aynı yerde çalışıyoruz. İşyerimizle evimizin arası 5 dk. Öğlen araba ile beni eve bırakıyor, o annesine yemek vs. ihtiyaçları için gidiyor. Dönüşte beni alıyor. Bizde düzen böyle.
Geçmiş olsun. Olacak o kadar.Dün hasta ziyaretine gittik bugün 2 günlük işim var yaparım inş.