Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

Evet zaten evdeki boşlugu temizlik yaparak geçiştiriyodum ama bebek olunca zaten en önemli zamanlarım onunla geçicek zaten artık elim pratik oldu yarım saatte her işi yapıyorum.
bende çocuğum yokken, ev işini gözümde çok büyütürdüm, şimdi çok pratik oldum sanırım, hatta ev işinden sonra yemek yapmak da neydi, ama şimdi ev işi, çocuklar ve yemek aynı gün yetişiyor

Evet canım işler bitmiyormuş gibi geliyor. ama eve yerleştim öyle çok iş çıkmıyor eşimde yardım ediyor.

Ben çocuklardan önce aşırı titizdim. Düzen takıntıma hiç girmiyorum. Sonra zamanla çocuklarla birlikte o takıntılarım gitti. Zaten takıntılarım gidince o kadar boş zamanım kaldı ki :) :) :) Anladım ki boş zamanımı önceden takıntılar dolduruyormuş, şimdi çocuklar.....

Ben bu aralar çok yorgunum ev işlerine 1 saat ayırıyorum kalan yerler kalıyor ne yapıyım.
pazar günü elden geçiririm evi yiğenimin doğum günü var bugün sarma sarıcaz yarın kutlama var.

ayy çok yoruyorsunu kendinizi bence. bemim 1 tane 9 aylık eve gıdınce bu kadar iş yapsam bayılırım gece uyku yok çünkü.evde oldugum her vakıt kucagımda zaten. gercı sızınkıler buyuk kendı kendıne oyalanıyolardır artık. bence camları sılemyı ayda 1 hatta kışın 2 ayda 1 bıle olabılır.

ben bu tarz taksıtlı temızlıge ınanmıyorum orası temız burası pıs
heryer gene aynı olur

heryer gene aynı olur

Ben hafta içi her yeri toplarım süpürmesi silmesi hafta sonuna kalır
ama ütü çamaşır işleri hafta içi yapmak çok iyi oluyor.
zaten eve gel yemek yap sofra topla sadece iş yapmak için 1 saatimiz kalıyor onada ne yaparsak işte :)

çoooooook saçma. her gün temizlik mi yapılır işten gelip allahınızı severseniz kafayı mı yedik o kadar..
bu yöntem flylady sitesinden kopyalanıp yazılmış buraya ama ev hanımlarına yönelik. evde olsan mantıklı olabilir ama yine de ben tek günde süpürüp silme işlemini bitirmeyi tercih ederim banyo mutfağı başka güne bırakırım. ne o öyle tozlar ordan oraya geçer..

bende çocuklar olduktan sonra temizlik ve düzen takıntım başladı, çocuklar yokken haftada bir süpür sil yapardım, keyfime bakardım
Ben bu aralar çok yorgunum ev işlerine 1 saat ayırıyorum kalan yerler kalıyor ne yapıyım.
pazar günü elden geçiririm evi yiğenimin doğum günü var bugün sarma sarıcaz yarın kutlama var.
nice yıllara o zaman, kendini yorma canım, hamileliğinin tadını çıkar
canım oturtamadım zaten
Dün ütü yaptım ve yeni halımızı serdik oturma odasını topladım.
bugün mutfak ve antre var bide çamaşır mak çalışacak :)
kolay gelsin
heryer gene aynı olur
haklısın , olmuyor zaten

sistem olarak sormabulmadünyası bloğunda ki arkadaşın sistemi, fakat o 1 haftada 1 odayı temizliyordu, daha farklıydı yani, yıllar önce hoşuma gitmişti, ondan etkilenmiş olabilirim ama senin dediğin siteyi ilk defa duydum, ilk sayfayı tamamen kendim yazdım, belkide o site benden kopyalamıştır, bi tarihine bakar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…