Benim oğlum astım kendim alerjik farenjitim o perdedeki tozlardan nefret ediyorum.
Geçmiş olsun canımBenim oğlum astım kendim alerjik farenjitim o perdedeki tozlardan nefret ediyorum.
yok ya bana sorarsan 2-3 ay idealKendimi pis pasaklı hissettim ya herkez her ay yıkıyormu yani perdeleri
Bu sıkıntıları kendi kendine çıkarıyorsun. Vallahi şöyle kendini bir rahat bırakıp "ben herşeyi böyle olduğu gibi yaşıyorum" de olsun bitsin.Bizde tatile sinemaya gidiyoruz da bu aralar karamsar bakıyorum olaylara senin kadar sorumluluk taşıyamazdım sanırım.
Evde ayaklarımı uzatıp dizi film de izliyorum ama kafam rahat değil.
İlk evlendiğim zamanlar çok zor bir süreç geçirdim sonra panik atak oldu yani hep birşey olcakmış gibi hissediyorum.
Sağol canım.Geçmiş olsun canım
storun temizlemesi daha zor değil mieşyaları değiştirmeden önce ilk işim perdeleri stor yapmak.
Bu sıkıntıları kendi kendine çıkarıyorsun. Vallahi şöyle kendini bir rahat bırakıp "ben herşeyi böyle olduğu gibi yaşıyorum" de olsun bitsin.
Bende ütülemesini sevmiyorum yoksa çabuk takarım.yok ya bana sorarsan 2-3 ay idealayda 1 zor oluyor, yıkamak sorun değilde, eşim takmasından nefret eder, bende uzanamıyorum, mecburen takmak zorunda kalıyor
eşyaları değiştirmeden önce ilk işim perdeleri stor yapmak.
Bu sıkıntıları kendi kendine çıkarıyorsun. Vallahi şöyle kendini bir rahat bırakıp "ben herşeyi böyle olduğu gibi yaşıyorum" de olsun bitsin.
storun temizlemesi daha zor değil mi
ben ütülemiyorum, 600 derecede kurutup, asıyorum, bide onları ütülesem, kafayı yerim herhalde, tüllerim uzun benimBende ütülemesini sevmiyorum yoksa çabuk takarım.
Bende mutfagı stor yaptım bugün takılacak inş. yıkaması kolaymış bide ütü gerektirmiyor.
Ah keske dertleri sorunları geriye atabilsem olmuyor hani ilerde bebek olursa onla ilgilenmekten zaten düşünmem takıntı bile yapmam.
Normalde gamsız derlerdi bana ne sorun olursa çözeriz der geçerdim evlendikten sonra oldu. gelecek kaygısı ve olumsuz seyler duymaya tahammülüm kalmadı.
ama elinde yıkıyor değil mi? makinaya atıp yıkamak işime geliyor sanırımBizim bir abla var gecen yıkamış bu halı fırçasıyla biraz süzdürüp asmış çok kolaymış
ben ütülemiyorum, 600 derecede kurutup, asıyorum, bide onları ütülesem, kafayı yerim herhalde, tüllerim uzun benim
bu yaşında ne dert sorun canım, keyifine bak, en güzel yaşlardasın, tadını çıkar
Evet elde yıkanıyor benim bildiğim bende ilk defa mutfaga yaptırdım memnun kalırsam söylerim :)ama elinde yıkıyor değil mi? makinaya atıp yıkamak işime geliyor sanırım
Elde yıkanıyorsa ben almiyimEvet elde yıkanıyor benim bildiğim bende ilk defa mutfaga yaptırdım memnun kalırsam söylerim :)
Valla çok kolay senede bir defa yıkıyorum. diğer zaman siliyorum. Bir mutfak perdesi yağlı buhar aldığı halde...storun temizlemesi daha zor değil mi
yeterki sağlık olsun, gerisi gelir geçer.Bu yaşıma kadar hep kendi ayaklarım üzerinde durdum. Kimsesiz perperişan bir hayatı ben beni bildiğimden beri hep gülerek geçirdim. Tökezlediğim de oldu hani böyle sendeleyerek 2-3 metre gidersin de düşmekten kurtulursun dikelirsin ya öyle çooookk. Çelme takan bile oldu. Kendileri düştü. Beddua bile etmedim. Hep yoluma baktım. Şimdi mi . Ben kimsesizken yıkılmamışım da şimdi kocaman bir ailem varken hiç yıkılmam. Allah dert verip derman aratmasın. Kendimi beğenmiş biri değilim ama kendimle gurur duyuyorum. Yaşadığım her kötü şeye tecrübe dedim. Basit şeylere üzülmediğim içim katı değilim. Daha kötülerini gördüğüm için metanetliyim.
zaten icraata geçemedim :)listeyi okuyunca şoka girdim. siz ne zaman dinleneceksiniz?
birde siz bunları yaparken eşiniz ne yapıyor olacak?