yettım julıa hatun
h.g cnm burası genelde gündüz yoğun olur boş zamanda denk geldin
tüh..desene yıne tutturamadık..
hayatımda rejim yapamadım denemeye bile kalkmadım sabah otururum masama akşama kadar ağzım hiç durmaz çerezi cips meyvesi talısı keki çikilotası ohhhh sonuçta yiyende gidecek yemeyende en iyisi tadını çıkararak gideyim
Aslına bakarsan hiç diyete girme gereği duymadım. Kilo problemim genellikle aşırı zayıf olduğum içindi. Sanırım bende yapamazdım. Gecenin 3 de mantı yapıp yediğimi bilirim. Yaşlanınca kilo almaya başlıyorsun ama.
AY ne güsel sen aynı bnm teyzem gibisin gece 3 te otururken makarnanın suyunu koyardı hemen soslu makarnaama ben asla yemezdim formumu korumak adına
h.g sipitcimgünaydın kızlarrr...
ben de öyleydim evlenmeden önce. kilo sorunum da olmadı hiç. ama evlendik 9 ayda 5 kilo aldım kızlar. eskisi gibi sosyallik kalmadı tabii. her yere de arabayla gidip geliyoruz. şimdi spora başladım 15 gün oldu, inşallah faydasını görcem
selam arkadaşlar herkeze günaydın..
bugün haftanın son günü. ama işlerden dolayı malesef. yandım ben yine
Aslına bakarsan hiç diyete girme gereği duymadım. Kilo problemim genellikle aşırı zayıf olduğum içindi. Sanırım bende yapamazdım. Gecenin 3 de mantı yapıp yediğimi bilirim. Yaşlanınca kilo almaya başlıyorsun ama.
h.g sipitcim
kaç kilosun ki cnm :26:
Emin ol kilo vermek kilo almaktan daha zor. :)AY ne güsel sen aynı bnm teyzem gibisin gece 3 te otururken makarnanın suyunu koyardı hemen soslu makarnaama ben asla yemezdim formumu korumak adına
selam arkadaşlar herkeze günaydın..
bugün haftanın son günü. ama işlerden dolayı malesef. yandım ben yine
zaman konusunda üstume yokBen varım cnm ama çıkıcam az sora
ujjgeldin:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?