Çalışan Bayanların Kulübü

Aslına bakarsan hiç diyete girme gereği duymadım. Kilo problemim genellikle aşırı zayıf olduğum içindi. Sanırım bende yapamazdım. Gecenin 3 de mantı yapıp yediğimi bilirim. Yaşlanınca kilo almaya başlıyorsun ama.

AY ne güsel sen aynı bnm teyzem gibisin gece 3 te otururken makarnanın suyunu koyardı hemen soslu makarna ama ben asla yemezdim formumu korumak adına

selam arkadaşlar herkeze günaydın..
bugün haftanın son günü. ama işlerden dolayı malesef. yandım ben yine

günaydın kızlarrr...

AY ne güsel sen aynı bnm teyzem gibisin gece 3 te otururken makarnanın suyunu koyardı hemen soslu makarna ama ben asla yemezdim formumu korumak adına

ben de öyleydim evlenmeden önce. kilo sorunum da olmadı hiç. ama evlendik 9 ayda 5 kilo aldım kızlar. eskisi gibi sosyallik kalmadı tabii. her yere de arabayla gidip geliyoruz. şimdi spora başladım 15 gün oldu, inşallah faydasını görcem

h.g sipitcim
selam arkadaşlar herkeze günaydın..
bugün haftanın son günü. ama işlerden dolayı malesef. yandım ben yine

kaç kilosun ki cnm :26:

bende bende ama yaşlandım henüz problem başlamadı

h.g sipitcim

kaç kilosun ki cnm :26:

canım 54 kilo evlendim, şimdi 59 civarıyım. en azından ay başında öyleydi. bu akşam tartılcam bakalım sonuç ne çıkacak

bu arada boyum 160 cm. yani evlendiğim kiloya inmem lazım

senin ve nezdinde tüm ahalinin cuması mübarek olsun.
bende 49 kiloyum (sen söylersinde ben eksik mi kalırım) nedense ruhumun yaşlandığını hissediyorum. Sanırım tatminsizlik bir süre sonra sıkıntıya neden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…