• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

genellikle burası oldukça yoğun oluyor.
birde yerime bakmak istemiyor arkadaşlar.
yönetici asistanı olduğum için birazcık çekiniyorlar patronlarla burun buruna olmaktan.

sen neden yemek yemiyorsun?

genellikle burası oldukça yoğun oluyor.
birde yerime bakmak istemiyor arkadaşlar.
yönetici asistanı olduğum için birazcık çekiniyorlar patronlarla burun buruna olmaktan.

sen neden yemek yemiyorsun?

bugün cnm biişiy yemek istemio cnm yhaa :26::26:

anacım sarma yapmış ohh beslenme çantama koymuş şimdi yedim kayrınımı doyurdum oh be ev yemeği anne yemeği gibisi yok :66::66::66:

anacım sarma yapmış ohh beslenme çantama koymuş şimdi yedim kayrınımı doyurdum oh be ev yemeği anne yemeği gibisi yok :66::66::66:

allah seni netmesin yaaa iyiki yemek yemicem dedim hepiciğiniz üstime geldnz manti sarma iskender :84:

boğazdan geldiği gibide gider dikkat etmekte fayda var
annemde bana gıcık olur. her diyete başladığında senin gibi bende onu baştan çıkartırım.

boğazdan geldiği gibide gider dikkat etmekte fayda var
annemde bana gıcık olur. her diyete başladığında senin gibi bende onu baştan çıkartırım.

hayatımda rejim yapamadım denemeye bile kalkmadım sabah otururum masama akşama kadar ağzım hiç durmaz çerezi cips meyvesi talısı keki çikilotası ohhhh sonuçta yiyende gidecek yemeyende en iyisi tadını çıkararak gideyim:66::66::66::66:

slm kızlar s&r nerelerde yaaaaa :26: gelmio ne zamandır :25:

Back