• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

hayatımda rejim yapamadım denemeye bile kalkmadım sabah otururum masama akşama kadar ağzım hiç durmaz çerezi cips meyvesi talısı keki çikilotası ohhhh sonuçta yiyende gidecek yemeyende en iyisi tadını çıkararak gideyim:66::66::66::66:

Aslına bakarsan hiç diyete girme gereği duymadım. Kilo problemim genellikle aşırı zayıf olduğum içindi. Sanırım bende yapamazdım. Gecenin 3 de mantı yapıp yediğimi bilirim. Yaşlanınca kilo almaya başlıyorsun ama.

Aslına bakarsan hiç diyete girme gereği duymadım. Kilo problemim genellikle aşırı zayıf olduğum içindi. Sanırım bende yapamazdım. Gecenin 3 de mantı yapıp yediğimi bilirim. Yaşlanınca kilo almaya başlıyorsun ama.

AY ne güsel sen aynı bnm teyzem gibisin gece 3 te otururken makarnanın suyunu koyardı hemen soslu makarna :56: ama ben asla yemezdim formumu korumak adına :68:

selam arkadaşlar herkeze günaydın..
bugün haftanın son günü. ama işlerden dolayı malesef. yandım ben yine :30::30::30:

günaydın kızlarrr...

AY ne güsel sen aynı bnm teyzem gibisin gece 3 te otururken makarnanın suyunu koyardı hemen soslu makarna :56: ama ben asla yemezdim formumu korumak adına :68:

ben de öyleydim evlenmeden önce. kilo sorunum da olmadı hiç. ama evlendik 9 ayda 5 kilo aldım kızlar. eskisi gibi sosyallik kalmadı tabii. her yere de arabayla gidip geliyoruz. şimdi spora başladım 15 gün oldu, inşallah faydasını görcem:1::1:

günaydın kızlarrr...

ben de öyleydim evlenmeden önce. kilo sorunum da olmadı hiç. ama evlendik 9 ayda 5 kilo aldım kızlar. eskisi gibi sosyallik kalmadı tabii. her yere de arabayla gidip geliyoruz. şimdi spora başladım 15 gün oldu, inşallah faydasını görcem:1::1:
h.g sipitcim :70:
selam arkadaşlar herkeze günaydın..
bugün haftanın son günü. ama işlerden dolayı malesef. yandım ben yine :30::30::30:

kaç kilosun ki cnm :26:

h.g sipitcim :70:

kaç kilosun ki cnm :26:

canım 54 kilo evlendim, şimdi 59 civarıyım. en azından ay başında öyleydi. bu akşam tartılcam bakalım sonuç ne çıkacak:1::1::1:

bu arada boyum 160 cm. yani evlendiğim kiloya inmem lazım:8::8:

senin ve nezdinde tüm ahalinin cuması mübarek olsun.
bende 49 kiloyum (sen söylersinde ben eksik mi kalırım) :3: nedense ruhumun yaşlandığını hissediyorum. Sanırım tatminsizlik bir süre sonra sıkıntıya neden oluyor.

Back