- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
yettım julıa hatun![]()
h.g cnm burası genelde gündüz yoğun olur boş zamanda denk geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yettım julıa hatun![]()
h.g cnm burası genelde gündüz yoğun olur boş zamanda denk geldin
tüh..desene yıne tutturamadık..![]()
hayatımda rejim yapamadım denemeye bile kalkmadım sabah otururum masama akşama kadar ağzım hiç durmaz çerezi cips meyvesi talısı keki çikilotası ohhhh sonuçta yiyende gidecek yemeyende en iyisi tadını çıkararak gideyim![]()
Aslına bakarsan hiç diyete girme gereği duymadım. Kilo problemim genellikle aşırı zayıf olduğum içindi. Sanırım bende yapamazdım. Gecenin 3 de mantı yapıp yediğimi bilirim. Yaşlanınca kilo almaya başlıyorsun ama.
AY ne güsel sen aynı bnm teyzem gibisin gece 3 te otururken makarnanın suyunu koyardı hemen soslu makarnaama ben asla yemezdim formumu korumak adına
![]()
h.g sipitcimgünaydın kızlarrr...
ben de öyleydim evlenmeden önce. kilo sorunum da olmadı hiç. ama evlendik 9 ayda 5 kilo aldım kızlar. eskisi gibi sosyallik kalmadı tabii. her yere de arabayla gidip geliyoruz. şimdi spora başladım 15 gün oldu, inşallah faydasını görcem![]()
selam arkadaşlar herkeze günaydın..
bugün haftanın son günü. ama işlerden dolayı malesef. yandım ben yine![]()
Aslına bakarsan hiç diyete girme gereği duymadım. Kilo problemim genellikle aşırı zayıf olduğum içindi. Sanırım bende yapamazdım. Gecenin 3 de mantı yapıp yediğimi bilirim. Yaşlanınca kilo almaya başlıyorsun ama.
h.g sipitcim
kaç kilosun ki cnm :26:
Emin ol kilo vermek kilo almaktan daha zor. :)AY ne güsel sen aynı bnm teyzem gibisin gece 3 te otururken makarnanın suyunu koyardı hemen soslu makarnaama ben asla yemezdim formumu korumak adına
![]()
selam arkadaşlar herkeze günaydın..
bugün haftanın son günü. ama işlerden dolayı malesef. yandım ben yine![]()
zaman konusunda üstume yokBen varım cnm ama çıkıcam az sora![]()
ujjgeldin:97::97: