Kızlar topiğe daldım kendimi tanıtmadan. Julia beni arkadaşı olarak eklemiş merak ettim baktım burada güzel bir topik varmış.
selam kızlar, epeydir gelemiyorum malum kar kışkeyifler nasıl?
iş değiştirmek istiyorum ders çalışıyorum mesaide kk'ya fazla takılamıyorum
selam kızlar, epeydir gelemiyorum malum kar kışkeyifler nasıl?
iş değiştirmek istiyorum ders çalışıyorum mesaide kk'ya fazla takılamıyorum
hoşgeldin
hoşgeldin canım ben iyi olmaya çalışıyorum canım
sen nasılsın canım?
Canım avatar resminde ki bebek senin kızın mı çok tatlı. Kpss falan mı hazırlanıyorsun.
yok canım ya keşke böyle bi kızım olsa, çok isterim ama iş sıkıntılarım var henüz çocuk düşünmüyorum. kamuda çalışıyorum zaten ama iş değiştirmek istiyorum burda tayin sıkıntım var. eşim doğuya tayin olacak ama ben gidemicem onunla
Anladım peki tayin hakkın yok mu? Yoksa sen de benim gibi 4b'li misin? Ben doğuda altı yıl çalıştım. Gerçi sen evlisin zorluk çekmeyebilirsin
yok canım 4b değilim. merkez kadro uzmanım başbakanlıkta. taşra yok yani uzmanlara. ben de tayin olabileceğim bi kuruma geçiş yapmak istiyorum. ne bileyim maliyeye falan geçsem çok iyi olacak ama eleniyorum hep mülakatlarda nasılsa işim var diye. anlatamıyorum ki eşimin yanında olmam lazım, bu işte mutlu değilim diyorum ama takdir idarenin
doğuda nerde çalıştın canım? eşim de ilçelere falan gidecek 2 yıl ya da 3 yıllığına. ben de gitmek için uğraşıcam işte
sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum
haklısın canım ama ağırıma gidiyo yaaa
yeri geliyo dışlıyorlar yeri geliyo iyi oluyorlar çözemedim yaaa
kimse üzülmesin kimse kırılmasın diye uğraştıkça böyle oluyo
gerçekten bayanlar arasında bu var sanırım
kıskançlık ve fesatlık
Kızlar günaydın bugün benim izin günüm evde bütün gün miskinlik yapacağım. Dün başıma çok komik bir olay geldi. Ben amellyathane de hemşireyim. Sekreter arkadaş izinliydi telefonlara denk geldikçe biz bakıyorduk. Açtım telefonu mrb ben Deniz çakır hastam ameliyata girdi mi dedi. Tabi ben Deniz çakır'ın kim olduğunu tanımadım bana telefonda Yaprak dökümünden Ferhunde dese hemen tanıyacağımBen telefonda şaşırdım Deniz çakır mı dedim yanımda arkadaşım beni dürtükledi Ferhunde o dedi. Bu seferde Ferhunde Hanım siz misiniz dedim kadın tabi sinirlendi kusura bakmayın dedim hastası hakkında bilgi aldı bugün ziyarete gelecekmiş.
sürekli kalıyor akşam beni bıraktıktan sonra dönmesi zor oluyor. bizde kalıyor.
bende genelde cumadan gidersem kalıyorum onlarda ama zaman azaldıkça artık babam trip yapıyor
Ben Van'da çalıştım hem merkezde hem de ilçesinde. Ben bekar olduğum için çok zorluk çektim. Sen eğer gidebilirsen yanında eşin olacak. Kurumlar arası geçiş de çok zor
sipidi haklı baban artık düğün zamanı yaklaştı evden uçup gidecen adamcağız hasret gidercek seninle
VAn için güzel şeyler duyduk biz de,tercihlerimiz arasında var.ayrı kalmak çok zor olacaksınavlarına girip kazanmak lazım kurumlararası almıyorlar malesef.
Van doğuda en iyi illerden biri tercihlerde puabı yüksek bir yer ama benim çalıştığım yer iyi değildi merkez güzel ben ilçe ile köy arasında olan bir yerde çalıştım. Bekar olduğum için zorlandım. Rahatsız eden çok oluyordu. Kadere bak ya memur oluyorsun yine oturup ders çalışıyorsun. Hakkınızda hayırlısı tabi böyle olunca da bebek yapamıyorsunuz
ben yarın da çalışcam yaaaaa :84::84::84:
Ben hem yarın hem pazar günü çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?