• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

iş yeriyle ilgili artık iki yüzlü insanlardan sıkıldım gerçekten
yüzüme gülüp arkamdan kuyumu kazıyorlar:59:

günaydın canım hoşgeldin
nasılsın?

canım o insanlşar her yerde var malesef kendini sıkma onlar için o kadar değerli değiller çünkü sürekli uyanık olup temkinli davranman gerekiyor buda insanı yoruyor ama emin ol sadece orada değil her yerde var onlardan

sipit artık rüyalarında düğününü görür başka bişiy görmez :69::69:

yok yaw dün 2 de yattık hakan bizde kaldı. sabahta 8de çıktım evden normalde 8:30 kalkıyordum.
hakanla çıkıyım bu seferlik diye. ahmak gibi oldum.
düğün falan görmedim daha hiç gelinlik falan belli olsun yok yetişemedi diye görürürm kabuslar

yok be aptal gibiyim başım falan ağrıyor sabah sabah. malesef yarında çalışıyorum :32:

mutlukız nasılsın canım hoşbuldum :42:

sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum

canım o insanlşar her yerde var malesef kendini sıkma onlar için o kadar değerli değiller çünkü sürekli uyanık olup temkinli davranman gerekiyor buda insanı yoruyor ama emin ol sadece orada değil her yerde var onlardan

haklısın canım ama ağırıma gidiyo yaaa
yeri geliyo dışlıyorlar yeri geliyo iyi oluyorlar çözemedim yaaa
kimse üzülmesin kimse kırılmasın diye uğraştıkça böyle oluyo
gerçekten bayanlar arasında bu var sanırım
kıskançlık ve fesatlık:59:

yok yaw dün 2 de yattık hakan bizde kaldı. sabahta 8de çıktım evden normalde 8:30 kalkıyordum.
düğün falan görmedim daha hiç gelinlik falan belli olsun yok yetişemedi diye görürürm kabuslar

wowwwwwwwww hakan sizde mi kaldı len :23::23:

Kızlar günaydın bugün benim izin günüm evde bütün gün miskinlik yapacağım. Dün başıma çok komik bir olay geldi. Ben amellyathane de hemşireyim. Sekreter arkadaş izinliydi telefonlara denk geldikçe biz bakıyorduk. Açtım telefonu mrb ben Deniz çakır hastam ameliyata girdi mi dedi. Tabi ben Deniz çakır'ın kim olduğunu tanımadım bana telefonda Yaprak dökümünden Ferhunde dese hemen tanıyacağım :27: Ben telefonda şaşırdım Deniz çakır mı dedim yanımda arkadaşım beni dürtükledi Ferhunde o dedi. Bu seferde Ferhunde Hanım siz misiniz dedim kadın tabi sinirlendi kusura bakmayın dedim hastası hakkında bilgi aldı bugün ziyarete gelecekmiş.

yok be aptal gibiyim başım falan ağrıyor sabah sabah. malesef yarında çalışıyorum :32:

mutlukız nasılsın canım hoşbuldum :42:

sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum

haklısın canım ama ağırıma gidiyo yaaa
yeri geliyo dışlıyorlar yeri geliyo iyi oluyorlar çözemedim yaaa
kimse üzülmesin kimse kırılmasın diye uğraştıkça böyle oluyo
gerçekten bayanlar arasında bu var sanırım
kıskançlık ve fesatlık:59:

Nişanlın heralde ailen baya anlayışlıymış canım bizimkiler hayatta izin vermez.

Nişanlın heralde ailen baya anlayışlıymış canım bizimkiler hayatta izin vermez.

evet canım nişanlım.
ailem aslında hepimizin ailesi gibi. ama benim biraz nişanlanmadan önceden beri yapım erkek gibidir.
yani mesela babama nasıl izin veriyorsun kızının orada kalmasına yada hakanın sizde kalmasına diyenlere. cevabı çok güzeldi.
ben oğluma da kızıma da güveniyorum. kızını nekadar sıkarsan o kadar gizli iş çevirir peşinden yalan söyler demişti.

gerçekten de öyle. babam benim kalmama izin vermese bi sürü bahane üretir yine kalırım. onun için.
ilk kaldığım gün benim yüzümü önüme eğecek bişey yapma yeter dedi. :37::37::37:
arada güven olduktan sonra sıkıntı olmuyor babamla iletişimim iyidir. ama annem ara bozucu :60::60::60:

evet canım nişanlım.
ailem aslında hepimizin ailesi gibi. ama benim biraz nişanlanmadan önceden beri yapım erkek gibidir.
yani mesela babama nasıl izin veriyorsun kızının orada kalmasına yada hakanın sizde kalmasına diyenlere. cevabı çok güzeldi.
ben oğluma da kızıma da güveniyorum. kızını nekadar sıkarsan o kadar gizli iş çevirir peşinden yalan söyler demişti.

gerçekten de öyle. babam benim kalmama izin vermese bi sürü bahane üretir yine kalırım. onun için.
ilk kaldığım gün benim yüzümü önüme eğecek bişey yapma yeter dedi. :37::37::37:
arada güven olduktan sonra sıkıntı olmuyor babamla iletişimim iyidir. ama annem ara bozucu :60::60::60:

Ben pısırığımdır ikisinden de çekinirim. Herşeye karıştıkları için sürekli yalan söylüyorum:26: sanki iyi anne baba oluyorlar. Nazar değmesin size:nazar:

Kızlar günaydın bugün benim izin günüm evde bütün gün miskinlik yapacağım. Dün başıma çok komik bir olay geldi. Ben amellyathane de hemşireyim. Sekreter arkadaş izinliydi telefonlara denk geldikçe biz bakıyorduk. Açtım telefonu mrb ben Deniz çakır hastam ameliyata girdi mi dedi. Tabi ben Deniz çakır'ın kim olduğunu tanımadım bana telefonda Yaprak dökümünden Ferhunde dese hemen tanıyacağım :27: Ben telefonda şaşırdım Deniz çakır mı dedim yanımda arkadaşım beni dürtükledi Ferhunde o dedi. Bu seferde Ferhunde Hanım siz misiniz dedim kadın tabi sinirlendi kusura bakmayın dedim hastası hakkında bilgi aldı bugün ziyarete gelecekmiş.

Deniz Çakır'ı ne yalan söyleyim ben de tanımazdım. Komik olmuş:1:

Son düzenleme:
Kızlar topiğe daldım kendimi tanıtmadan. Julia beni arkadaşı olarak eklemiş merak ettim baktım burada güzel bir topik varmış.

selam kızlar, epeydir gelemiyorum malum kar kış:1: keyifler nasıl?
iş değiştirmek istiyorum ders çalışıyorum mesaide kk'ya fazla takılamıyorum:31:

Benim ilişkim daha yeni ama beni bol yalanlı günler bekliyor. Şaka bir yana ben 27 yaşımdayım canım değişmiyorlar bizimkiler şahsına münasır

anladım canım.
bilmem babamla iyiki böyle olmşuz diyebiliyorum. her ilişkimi annemden önce bilirdi. :9::9:
gerçi bu ara evlilik stresinden dolayı ikimizde kötüyüz :7:

Back