Çalışan Bayanların Kulübü

merkezde canım. hatta bi tepeye gittik ama ismini falan hatırlamıyorum tek kötü yanı çok sıcak ama bende Antalyalıyım farkı yok

merkezin sıcağı kötüdür gerçekten ama ben kuşadasında yaşıyorum burda deniz rüzgar vs o kadar etkilenmiyoruz
antalya nın sıcağıda çok zor ya üni de ev arkadaşlarım antalyalıydı.
geçen yıl düğünü için gelmiştim ilk gece uyuyamamıştm nem çok fazla... ama sevmiştim antalya yı çok güzel yer.

evet canım Antalya da özellikle 7. ve 8. ayda 45 dereceyi görüyorduk
onun için genelde Antalyayı bilen o ayda tatile gitmez rahat etmek için şimdi çok güzeldir
serin

evet canım Antalya da özellikle 7. ve 8. ayda 45 dereceyi görüyorduk
onun için genelde Antalyayı bilen o ayda tatile gitmez rahat etmek için şimdi çok güzeldir
serin

Bizde bu sene kısmetse yine Kemer'e gideceğiz,daha önce de balayına oraya gitmiştim,bu sene kısmetse bir çok yerini gezip görelim diyoruz...Şelalelerini görmemiştim
o torosların görüntüsünün güzelliği hiçbiryerde yok bence...

bizde kemerdeyiz bu sene balayında bırakamadım memleketimi
aynen bende tam 8. ayın başında ordaydım çok zorlanmıştım yani dedim ya ilk gece uyuyamadım :)

kötü zamana denk gelmiş.

geçen yıl ki tatilimi de Kuşadası'nda yaptım yanılmıyorsam Davutlar mevkii idi..
Merkezinde de çok gezdik,çok sevdim orayı da...

geçen yıl ki tatilimi de Kuşadası'nda yaptım yanılmıyorsam Davutlar mevkii idi..
Merkezinde de çok gezdik,çok sevdim orayı da...

hımm ne güzel davutlar da güzeldir zaten kuşadası merkeze de çok yakın bizim burda her yer birbirinin bi semti gibi...
sen nerde yaşıyorsun ?

acıktım kızlar ben yemeğe çıkıorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…