ben aslen trabzonluyum ana baba trabzonlu bende orada doğdum fakat sakaryada büyüdüm hala sakaryadayım![]()
hımm trabzon a da gitmiştim güzel yer ama havası hiç belli olmuyor dimi sabah güneşli öğleden sonra bol yağmur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aslen trabzonluyum ana baba trabzonlu bende orada doğdum fakat sakaryada büyüdüm hala sakaryadayım![]()
:3bende katılabilir miyim aranıza arkadaşlar
hımm trabzon a da gitmiştim güzel yer ama havası hiç belli olmuyor dimi sabah güneşli öğleden sonra bol yağmur![]()
mandalişim
![]()
:3bende katılabilir miyim aranıza arkadaşlar
yaaa kızlar siz nasıl vakit bulabiliyorsunuz bu kadar? ben geliyorum bir bakıyorum 10 sayfa geçmişşş![]()
Tabikisi de cnm:3bende katılabilir miyim aranıza arkadaşlar
bende bulamıom yarenaycım yaayaaa kızlar siz nasıl vakit bulabiliyorsunuz bu kadar? ben geliyorum bir bakıyorum 10 sayfa geçmişşş![]()
oopppssss nazar değdirmişim sanırım ya
![]()
iyi akşamlar kızla r hoşçakalın
Off şu ortaklar bi gitse de rahat nefes alsak yaaaaaaaaa:84:
kızlar nasılsınız bakalım ben yoğunum yine bugün yemek yedim birazdan spora gitcem gelince yazarım öptüm sizi şekerler![]()
miyaba cnm :80: ama ben gelene kadar çımışsın artık sen gelince konuşuruz cnm :78:
h.g cnm :76: naptın bakalım![]()
ayy napayım canım çıktı vallaaaa sporda mahvoldum geldim duş aldım sütümü içtim birazdan uyklamaya başlarım ama toplantı hazırlığı yapmam lazım sen naptın cnm
NApim cnm bildiğin gibi çok hareketli bir gündü çok yorgunum yaa![]()