• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

yaaa kızlar siz nasıl vakit bulabiliyorsunuz bu kadar? ben geliyorum bir bakıyorum 10 sayfa geçmişşş :43::43:

hımm trabzon a da gitmiştim güzel yer ama havası hiç belli olmuyor dimi sabah güneşli öğleden sonra bol yağmur :D

öyleymiş bir iki yaşlarındayken gelmişiz buraya bir daha geçen sene hatta 4 ay kadar önce gitttim ilk defa sevmedim pek yaşanacak yer değil bence çok sakin akşam oldumu her yer kapanıyor sosyal hiç birşeyi yok

uuu nasıl devrik cümleler kullanmışım :D

juliamm :71::54:

:3::3bende katılabilir miyim aranıza arkadaşlar

hoşgelddin

yaaa kızlar siz nasıl vakit bulabiliyorsunuz bu kadar? ben geliyorum bir bakıyorum 10 sayfa geçmişşş :43::43:

benim işim nette olduğu için süreklibaşındayım zaten :D

kızlar nasılsınız bakalım ben yoğunum yine bugün yemek yedim birazdan spora gitcem gelince yazarım öptüm sizi şekerler :3:

kızlar nasılsınız bakalım ben yoğunum yine bugün yemek yedim birazdan spora gitcem gelince yazarım öptüm sizi şekerler :3:

miyaba cnm :80: ama ben gelene kadar çımışsın artık sen gelince konuşuruz cnm :78:

ayy napayım canım çıktı vallaaaa sporda mahvoldum geldim duş aldım sütümü içtim birazdan uyklamaya başlarım ama toplantı hazırlığı yapmam lazım sen naptın cnm

NApim cnm bildiğin gibi çok hareketli bir gündü çok yorgunum yaa :31::31:

Back