kızlar merhabaa iki gündür bilgisayarım bozuk anca girebildim nasılsınızz
merhaba cnm nasılsın pc nin düzelmesine sevindimtekrr aramıza h.g o zaaman
hoşbulduk cnm iyiyim valla sen nasılsın? Bugün alışveriş yaptım birazcık keyfim düzeldi şu çeyiz işini yetiştiremicem diye korkuyorum.Bugün demlik,çay seti,çay bardağı falan aldık.Bi bitse artık :86:
ohh güle güle kullan cnm düğün ne zamandı ki :26:
temmuzda ama ben son zamanlara bişe bırakmak istemiyorum bir an önce alınsın bitsin zaten çalışıyorum son dakkalarda bi de demlikti brdaktı düşünmiyim dimi
aynen öle cnm ne kadar erken bitirirsek böle şeylkadar iii olur sadece düğüne konsantre olursun o zaman sadece zaten düğünde de bir sürü şey çıkcak misafir flnnn
amaan evet yaa bakalım işte liste yaptım kendim oraya göre alıyorum bişeyler :)
ayy bende miyapsam bende liste fln yok valla aklıma geldikçe beğendikçe alıom
walla ben de öyle yapıyodum ama artık ne aldığımı da unutmaya başladım :) forumda çayizlerinin fotolarını paylaşıyolar ya ordan bakıyorum ne almışlar ekliyorum listeye aldıkça da çiziyorum böyle rahat oldu
bnm çeyiz topiğime baktın mı tatlım belki fikir olur sana da
bakıyorum cnm öyle işte ama hepsini burda bulmak zor oluyo o yüzden en güzeli burda araştırıp fikir edinip sonra dolaşıp almak
öyle bir geçer zaman ki de carolinin nevresim takımını gördün mü cnm çok güzel yaa ondan bulsam alırım kesin biliyomusun
dikkat etmemişim cnm yha du bakim bi daha çıkarsaa hangi marka ki acaba
tmm cnm bakacağımay bak lütfen ya çok hoşuma gitti benim mavi gibi turkuaz rengi gibi tatlım
tmm cnm bakacağımaşkım aradı da telde idim ondan geç yazdım cnm kusura bakma
önmli deil cnm aranız iyi herhalde aman Allah bozmasın :)
aylin'in tacını gördün mü kız ne güsel gelinliği de şahane yhaaa çok yakışmış kıza dabize daha çok yakışırdı demi kız
ay evet yaa tacı çok güzeldi valla ben de bu döt göbek varken yakışmaz bişeinş kilo verebilirim bu hafta veremedim hiç..cnm pcnin şarjı bitiyo kapanabilr tekrar açamazsam sana şimdiden iyi geceler görüşürüz kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?