Çalışan Bayanların Kulübü

kızlar yaaa ablama canım sıkılıyo yarın mideden endoskopi olacak
ama çok korkuyo ya kötü bişey çıkarsa diye
çıkmaz di mi
rutin bi ağrı yoğun iş temposu,çocuklu bir çalışan ya mide fıtığı ya da gastrit olabilir demişti önceden dr ama yarın belli olacak işte dua edin kızlar kötü bişey olmasın..

iyi dşün ii olsun cnm olmaz tabiki bişiy çıkmaz dualarım sizinle cnm

doğal yollardan bünyeni kuvvetlendir ozaman şu aralar bol bol dinlen canım baharatlı tarçınlı ballı ıhlamurlu yiyecek içeceklerle başlamadan önlemini al bence

haklısın canım bitki çayı içeyim yemekten sonra hemen

dikkat et kız kendinee hasta olursun vallaa

galiba grip geliyor canım

kolay gelsin mandalinacım sana

güzel şeyler düşünün canım güzel şeyler olsun inşallah bişey çıkmaz geçmiş olsun dualarım sizinle canım.

bugün bnm pek işim yok şimdi de siz yoksunuz

pişir bakalım cümleleri o zaman

pişirmeyi öğretmediki

geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz zaten endeskopi hep hastalık olduğu için yapılmıyorki çoğu zaman sonuçları temiz çıkar üzülme

iyi dşün ii olsun cnm olmaz tabiki bişiy çıkmaz dualarım sizinle cnm

güzel şeyler düşünün canım güzel şeyler olsun inşallah bişey çıkmaz geçmiş olsun dualarım sizinle canım.[/QUOTE]

geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz zaten endeskopi hep hastalık olduğu için yapılmıyorki çoğu zaman sonuçları temiz çıkar üzülme[/QUOTE]

sağolun kızlar inanın bende moral veriyorum sürekli pozitif ol diyorum vermediğm telkin kalmadı
şimdi daha iyi sanırsam...

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm
önemli bir şey çıkmaz inşallah içini ferah tut

ahh canım aynen
ve benim durum şöyle ki ben bir hyundaı bayideyim ve tek sigortacı benim dolayısıyla izin almak gibi bir durumum söz konusu bile olmuyor.:85:
bende sana bi şey anlatayım geçenlerde noterde işim vardı yarım saat izin alıp çıktım sonra bir telefon müşteriler bekliyo die şirketin arabası noterin kapısında hemen dön geri aynen böleyim yani..yarım saat bile ayrılamıyorum şirketten...

hellöööö kızlar yemek yedim ve geldim :81::81:

geçmiş olsun cnm
önemli bir şey çıkmaz inşallah içini ferah tut

inşallah canım yaa bende öle umuyorum ama ablam çok hassas duygusal bi tiptir o yüzden beni de üzdü ister istemez
ama iyi olacağına bende inanıyorum...
bu arada hala yemek yemedimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…