şeref verdin cnm evet yeni topiğim sağ olsun kızlarrr bir günde 40 sayfayı geçirdiii sohbet süper oluo burda![]()
ben yeni gördüm valla. bi anda fark ettim yoksa görmeyecektim gözüme çarptı öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeref verdin cnm evet yeni topiğim sağ olsun kızlarrr bir günde 40 sayfayı geçirdiii sohbet süper oluo burda![]()
ben yeni gördüm valla. bi anda fark ettim yoksa görmeyecektim gözüme çarptı öyle
cnm onu burdan yazmamyım da sana özelden yazarım olur muama ben fatsayı da çok seviom yaaa denizi fln süper
![]()
tamamdırbence de fatsanın sahili çok güzel ayrıca bana göre fatsa çarşısıyla,marketi şusu busu daha gelişmiş ünye ye göre o yüzden daha çok seviyorum orayı
tamamdırbence de fatsanın sahili çok güzel ayrıca bana göre fatsa çarşısıyla,marketi şusu busu daha gelişmiş ünye ye göre o yüzden daha çok seviyorum orayı
er yerlerde market yok mu anowww![]()
er yerlerde market yok mu anowww![]()
var tabi canım olmaz mı ama büyüklük olarak dedim yani süpermarket :) alışveriş merkezi baaaaabındaaaa![]()
pluton009 sana da slm diyeyim de öle kaçayım cnmaltta gördüms seni
![]()
Selam canım, tüm sayfaları okuyamadım fırsat bulunca okuyacağım. Herkese iyi geceler malum çalışan kadın erken kalkar![]()
aman araba ile gideriz yoksa yok kız yeter ki huzur olsun ne olcak markete de kocamla giderim ilerdevar tabi canım olmaz mı ama büyüklük olarak dedim yani süpermarket :) alışveriş merkezi baaaaabındaaaa![]()
![]()
herkese günaydın...
hepinize kolay gelsin kızlarrr![]()
günaydın kızlar
günaydın şekerler ben geldim nasılsınız?
hepimize hayırlı işler inşallah güzel bir gün olur hepimize
herkese günaydın...
hepinize kolay gelsin kızlarrr![]()
günaydın canım hoşgeldin
nasılsınız kızlar![]()
ben biraz uykusuz ama iyiyim sen nasılsın