Çalışan Bayanların Kulübü

aaa ne güzel :61:
bir gidemedim kıbrısa, kısmet bakalım
yaptığın işi çok seviyorum ama Türkiye'de süründürüyorlar
orda kıymet biliniyor mu peki?
bende çok istiorum kıbrısa gitmek belki aşkımla balayına kıbrasa giderim :1:

ben ilçesindeydim ünye-fatsa merkeze de gittim çok zaten samsunluyum yakınız yani sen nerden gelin geliyosun

ben ilçesindeydim ünye-fatsa merkeze de gittim çok zaten samsunluyum yakınız yani sen nerden gelin geliyosun

aaaaa bende samsunluyum kız ay hemşeri de çıktıkk bursadan gelin geleceğim inş kısmetse :16:

yaa ne güzel :) inş canım ben de aralıkta geldim memleketime tayin istedim bursaya göre küçük bi yer tabikii ama samsuna yakın biliyosun gezmeye gelirsin :)

yaa ne güzel :) inş canım ben de aralıkta geldim memleketime tayin istedim bursaya göre küçük bi yer tabikii ama samsuna yakın biliyosun gezmeye gelirsin :)

insanları nasıl cnm :16:

merhaba kızlar, ben de kulübünüze geliyim miiii :27:

bi cv ni bırak değerlendireyim :68::68: tabikisi de gelebirsin kızım :16:

insanları hakkında ne desem şimdi eşimin tarafı da ordulu ama babam pek sevmez orduluları ordudan adam çıkmaz der söz meclisten dışarı! :) ben orda çalıştığım arkadaşlarımla hala görüşüyorum çok iyi dostluklarım oldu her günümde yanımdaydılar bi sıkıntım olduğunda hemen koştular o açıdan iyilerdir fakat ünyelilerle fatsalılar pek sevmezler birbirlerini :)

insanları hakkında ne desem şimdi eşimin tarafı da ordulu ama babam pek sevmez orduluları ordudan adam çıkmaz der söz meclisten dışarı! :) ben orda çalıştığım arkadaşlarımla hala görüşüyorum çok iyi dostluklarım oldu her günümde yanımdaydılar bi sıkıntım olduğunda hemen koştular o açıdan iyilerdir fakat ünyelilerle fatsalılar pek sevmezler birbirlerini :)

allahtan iki ilçeden de deelll aşkım ay ne bilim aşkımın ailesiii üstüme titrio ama bakalım seviorum valla hem de çok :16:

aaa ne güzel :61:
bir gidemedim kıbrısa, kısmet bakalım
yaptığın işi çok seviyorum ama Türkiye'de süründürüyorlar
orda kıymet biliniyor mu peki?

canım Türkiye'den nispeten daha iyi. burda sigortadan kaçak çalıştırma şansı yok bir kere. bir de çalışma saatleri daha insaflı. sabah 8 akşam 5. ama kıymet dersen hiç biryerde yok maalesef, onu anladım. ne olacak altı üstü 2 çizgi çiziyoruz(!)

HOşgeldinnn Meslekdaşız seninleeee :13:

kaderdaşız desene:1::1: sen nerdesin canım il olarak? ajansta mısın?

bende çok istiorum kıbrısa gitmek belki aşkımla balayına kıbrasa giderim :1:

hiç tavsiye etmem tatlım. sen ülkemizin güzelliklerinden burası için vazgeçme. yazık olur balayına:20::20:

:86: geldim o zamannnn :74:

hoşgeldin canım.

Back