bende çok istiorum kıbrısa gitmek belki aşkımla balayına kıbrasa giderimaaa ne güzel
bir gidemedim kıbrısa, kısmet bakalım
yaptığın işi çok seviyorum ama Türkiye'de süründürüyorlar
orda kıymet biliniyor mu peki?
bende çok istiorum kıbrısa gitmek belki aşkımla balayına kıbrasa giderim
ay ben balayında mutlaka karadeniz turu istiyorum
allahım nasip eder inşallah
ben kaçayım birazda yatak sefası yapıp arkasından uyuyayım
hepinize iyi geceler kızlar :79:
ben karadenizliyim cnm hem de orduya gelin gitcem bana da gelirsin gezdiririm ben seni
julia ordu da nereye gelin gidiyosun 4 sene çalıştım ben o tarafta
ben ilçesindeydim ünye-fatsa merkeze de gittim çok zaten samsunluyum yakınız yani sen nerden gelin geliyosun
yaa ne güzel :) inş canım ben de aralıkta geldim memleketime tayin istedim bursaya göre küçük bi yer tabikii ama samsuna yakın biliyosun gezmeye gelirsin :)
merhaba kızlar, ben de kulübünüze geliyim miiii
insanları nasıl cnm
insanları hakkında ne desem şimdi eşimin tarafı da ordulu ama babam pek sevmez orduluları ordudan adam çıkmaz der söz meclisten dışarı! :) ben orda çalıştığım arkadaşlarımla hala görüşüyorum çok iyi dostluklarım oldu her günümde yanımdaydılar bi sıkıntım olduğunda hemen koştular o açıdan iyilerdir fakat ünyelilerle fatsalılar pek sevmezler birbirlerini :)
insanları nasıl cnm
bi cv ni bırak değerlendireyimtabikisi de gelebirsin kızım
insanları nasıl cnm
insanları hakkında ne desem şimdi eşimin tarafı da ordulu ama babam pek sevmez orduluları ordudan adam çıkmaz der söz meclisten dışarı! :) ben orda çalıştığım arkadaşlarımla hala görüşüyorum çok iyi dostluklarım oldu her günümde yanımdaydılar bi sıkıntım olduğunda hemen koştular o açıdan iyilerdir fakat ünyelilerle fatsalılar pek sevmezler birbirlerini :)
allahtan iki ilçeden de deelll aşkım ay ne bilim aşkımın ailesiii üstüme titrio ama bakalım seviorum valla hem de çok
allahtan iki ilçeden de deelll aşkım ay ne bilim aşkımın ailesiii üstüme titrio ama bakalım seviorum valla hem de çok
tabi canım hem o ilçelerden olsa ne farketcek ki her yerde iyisi de çıkar kötüsü de onu bilemeyiz sizinkiler hangi illçeden
aaa ne güzel
bir gidemedim kıbrısa, kısmet bakalım
yaptığın işi çok seviyorum ama Türkiye'de süründürüyorlar
orda kıymet biliniyor mu peki?
HOşgeldinnn Meslekdaşız seninleeee :13:
bende çok istiorum kıbrısa gitmek belki aşkımla balayına kıbrasa giderim
:86: geldim o zamannnn
ooo julia yeni topik yapmışız
tabi canım hem o ilçelerden olsa ne farketcek ki her yerde iyisi de çıkar kötüsü de onu bilemeyiz sizinkiler hangi illçeden
cnm onu burdan yazmamyım da sana özelden yazarım olur muama ben fatsayı da çok seviom yaaa denizi fln süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?