julia sağol tatlım öyle herşey kader herşey allahtan hayırlısı olsun ikimiz içinde biz çok sevdik ama demek böle olması gerekiyormuş
pudra rengi babet ve platform almam lazım bizim burda beğendim çok güzel ama sence bakırköyemi gitsem orda dolu:26:bide tiger spor ayakkabı alıcam hangi renk alsam kararsızım :96:
julia çok içten sıcak kanlı bi kızsın konuşkansın aynı ben gibi
annem yarın babaanneme hediye alıcak götürücem vericem sonra babaannemden para alıcam anneme hediye alıcam
çalışıorum canım ama babaannemle dedemde para çok dedem sabancı gibi adamhay allam zeki kızın hali başka oluo sen çalışmıomusun cnm
leyla_81 aşağıda gördüm seni h.g cnm
biraz geç oldu ama olsun hoş buldum canım baştan 14 sayfa okudum sonra dvm ederim deyip son sayfaya da bakiim dedim msjını gördüm.
ben çalışmıyorum ama merak ettim çalışan hanımlar napıyonuz diye :)
bu arada bi taraftan da"mustafa hakkında herşeyi" izliyorum izlememiştim güzelmiş.
kızlar günaydın bugün saçlarımı boyatıcam heycan yaptım yoksa boyatmasammı birden esti öyle durduk yere değişiklik olsun
ay cnm bnm nisanında boyucaksan önceden boyat begenmezsen zehir olur nisanınben boyatmıorum 3 senedir fln cnmnişanımda boyarım sanırım
ay cnm bnm nisanında boyucaksan önceden boyat begenmezsen zehir olur nisanın
Bazı yerlerde saç rengini bilgisayarda gösteriyor fotografından... Bi git bak derimbir ay önceden denerim cnm zaten sağol fikrin içinama renge tam olarak karar veremedim daha
Bazı yerlerde saç rengini bilgisayarda gösteriyor fotografından... Bi git bak derim
canım bende eskiden çok sık sarı yapardım balyaj röfle falan sonra bıraktım kendi haline doğal rengi çok güzel saçımın hatta açtığım konulara bi bak istersen bak saçlarıma
ama dün adet oldum bugün boyatsam tutarmı ki balyaj :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?