Çalışan Bayanların Kulübü

aynen canım ya tıpatıp vala iş aksam uzanma yemek tv bu kkadar:59:

tatlım bende tv falan da yok eve geliyorum yemek hazır olana kadar azıcık yatıyorum yemek yiyip yatıyorum hep tabi birazda sorunlarım var ondan bi salı akşamı osmanı izliyorum annemlerin yanında o kadar öyle

anladım canım benim inşallah geçer bu sıkıntılı dönemin:31: hepimiz monotonuz genelde napalım,ömür geçip gidiyor vala:27:

kızlar sabah bi çıktık 9 da geldik eve dışarlar okadar kalabalıktıki tost makinası aldım komşuanneme arçelikten bizim burda alışveriş merkezi var oraya bi girdik beynim döndü kalabalıktan anneme dedim hemen çık fenalık geçirecem :4: heryer tıklım tıklımdı
amann bu anneler gününü icat edenin varya 150 milyona patladı bana :57:

kızlar sabah bi çıktık 9 da geldik eve dışarlar okadar kalabalıktıki tost makinası aldım komşuanneme arçelikten bizim burda alışveriş merkezi var oraya bi girdik beynim döndü kalabalıktan anneme dedim hemen çık fenalık geçirecem :4: heryer tıklım tıklımdı
amann bu anneler gününü icat edenin varya 150 milyona patladı bana :57:

olsun kız annelerre değer :69::69::69:

julia 21 canım :) bugün dolaşmaktan topuklarım acıdı pudra rengi baber beğendim çok güzel onu alıcam bitanede platformlardan alıcam boyu 1.80 olur onlarla hiç sevmiyorum sırık gibi ne öyle ama herkes süper olur senin fiziğine diyo :27:

julia 21 canım :) bugün dolaşmaktan topuklarım acıdı pudra rengi baber beğendim çok güzel onu alıcam bitanede platformlardan alıcam boyu 1.80 olur onlarla hiç sevmiyorum sırık gibi ne öyle ama herkes süper olur senin fiziğine diyo :27:

fizik düzgünse yakışır cnm :16::16:

Son düzenleme:
Şimcik şöle sölim o zaman :37:

ben julia :16: 22 yi nisan sonu itibari ile bitirmiş olmaktayım :9: sevgülim var asker bekliorum ben :25: ama çok az kaldı artık 10 gün sora teskere alıoruz :91::91: sonra daaa nişan hazırlıklarına başlıcaz kısmetse :92::92: eee sıra sende bakalım sen anlat ne var ne yok ne yer ne içersin :93::93:

seninki kısa dönemlerden ozaman canım :) bende asker yolu bekleyemeden ayrıldık :( yani bende bişey yok ayrılmak zorunda kaldık unutamıyorum daha yeni ayrıldık 1,5 ay oldu :2:

seninki kısa dönemlerden ozaman canım :) bende asker yolu bekleyemeden ayrıldık :( yani bende bişey yok ayrılmak zorunda kaldık unutamıyorum daha yeni ayrıldık 1,5 ay oldu :2:

ne kısası kız uzun dönem bekledim ben geçen sene şubattan beri bekliorum :59::59: aaaa neden ayrıldınız barışırsınız inşallah yaaa :5::5::5:

uzun hikaye canım biz kendi sorunumuz yüzünden ayrılmadık aramız çok iyiydi araya başka bişey girdi bende ayrılmak zorunda kaldım çok seviyorum ama bitti benim için :59:

uzun hikaye canım biz kendi sorunumuz yüzünden ayrılmadık aramız çok iyiydi araya başka bişey girdi bende ayrılmak zorunda kaldım çok seviyorum ama bitti benim için :59:

o zaman hakkında hayırlısı olsun cnm demek ki senn için hayırlısı bu imiş kaderde kısmetse varsa zaten bir gün yollar tekrar kesişir yok birbiinize yazılmadıysanız zaten olmaz cnm üzülme demek saçma tabiki üzüleceksin sonuçta bu kişi ile acı tatlı bir çok şey yaşadın ama kendini fazla yıpratma cnm :16:

julia sağol tatlım öyle herşey kader herşey allahtan hayırlısı olsun ikimiz içinde biz çok sevdik ama demek böle olması gerekiyormuş

Back