Çalışan Bayanların Kulübü

julia sağol tatlım öyle herşey kader herşey allahtan hayırlısı olsun ikimiz içinde biz çok sevdik ama demek böle olması gerekiyormuş

sevenler hiç bi zaman ayrılmaz cnm bedenler ayrı olsa da gönül akıl hep ondadır :16::16:

pudra rengi babet ve platform almam lazım bizim burda beğendim çok güzel ama sence bakırköyemi gitsem orda dolu:26:bide tiger spor ayakkabı alıcam hangi renk alsam kararsızım :96:

pudra rengi babet ve platform almam lazım bizim burda beğendim çok güzel ama sence bakırköyemi gitsem orda dolu:26:bide tiger spor ayakkabı alıcam hangi renk alsam kararsızım :96:

ben beyaz hastasuyım spor ayakkabı da yaaaaa :40: bence ayakta çok asil duruo :75::75:

leyla_81 aşağıda gördüm seni h.g cnm :16::16:

biraz geç oldu ama olsun hoş buldum canım baştan 14 sayfa okudum sonra dvm ederim deyip son sayfaya da bakiim dedim msjını gördüm.
ben çalışmıyorum ama merak ettim çalışan hanımlar napıyonuz diye :)
bu arada bi taraftan da"mustafa hakkında herşeyi" izliyorum izlememiştim güzelmiş.

biraz geç oldu ama olsun hoş buldum canım baştan 14 sayfa okudum sonra dvm ederim deyip son sayfaya da bakiim dedim msjını gördüm.
ben çalışmıyorum ama merak ettim çalışan hanımlar napıyonuz diye :)
bu arada bi taraftan da"mustafa hakkında herşeyi" izliyorum izlememiştim güzelmiş.

iii yapmıissın cnm:16::16:

kızlar günaydın bugün saçlarımı boyatıcam heycan yaptım yoksa boyatmasammı birden esti öyle durduk yere değişiklik olsun :7:

canım bende eskiden çok sık sarı yapardım balyaj röfle falan sonra bıraktım kendi haline doğal rengi çok güzel saçımın hatta açtığım konulara bi bak istersen bak saçlarıma
ama dün adet oldum bugün boyatsam tutarmı ki balyaj :44:

canım bende eskiden çok sık sarı yapardım balyaj röfle falan sonra bıraktım kendi haline doğal rengi çok güzel saçımın hatta açtığım konulara bi bak istersen bak saçlarıma
ama dün adet oldum bugün boyatsam tutarmı ki balyaj :44:

esmerim ben sarı yakışmıo bana

canım benm abim sosyete kuaförü ünlü biyerde belki ona giderim o süper yapıyo saçı zaten ben bizim buralarda hiç saç kestirmem güvenmem ilk kez bizim burda saç boyatıcam
bide rengliyim öyleyken saç boyanıyomuydu :84:

Back