Çalışan Bayanların Kulübü

julia canim bende canta ve cüzdan almayi düsündüm ama henüz bakmadim umarim onun begenecegi tarzda bir sey bulabilirim annem her seyi kolay kolay begenemez cünkü :)

kızlar 17 gün sora askerim teskere alıo bende ikimiizi şunlardan birini alayım diorum nasıl olur :26:

sağol cnm bende çok beğendim bunları yaaaa yolda gezerken beraber giymekte ayrı bi keyifli olacak altına siyah bir kot ve de aynı conversleri giydik mi tmm dır

KK'de nikah fotograflarinda görmüstüm bi cift bu tarz tisört giymisti ve nikaha öyle gitmistiler. Ama üzerinde ki yaziyi unuttum cok tatliydi ama :)

yaaa annene sonuçta onun ailesi ile oturmayacağını fln sölesenn

söyledim anne dedim beraber oturmayacağız uzak bi yerde otururuz ondan dedim ben çok hayal kuruyomuşum hayat kolaymıymış ben kolay demedim diyorum neden olmasın diyorum öyle yani düşüncem şu nişanlımda ailesine çok düşkün değildir onun yanında sadece ben olayım başka kimse olmasın yetiyo ona sadece beni istiyo hep yani çok gidip gelme de olmaz ki kadın beni üzse direk restimi çekerim hepsi biliyo bunu öyle ama yok yani annem şimdi hastalanıyo galiba üzülmekten çünkü ben çok konuşmuyorum hiç biriyle işe gidip geliyorum yemek yiyip yatıyorum öyle ben bi yandan kötüyüm annem bi yandan kötü her gün dua ediyorum ama Rabbim hayırlısını versin inş.

selam kızlar, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

ilknurcum üzüldüm nişan atmanıza ama seviyorsanız birbirinizi bir yolu olmalı mutlaka, sırf annen istedi diye olmamalı yani. yazık canım ya

bilmiyorum canım bakalım benim düşüncemi biliyorlar erkek tarafıda geldi bi kere öyle tekrar gelecekler galiba ne olacak bilmiyorumm

sağol canımcım ya bakalım bi kaç kere daha gelsinler olur belki yenidenn

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben ilk is günümü arkamda biraktim da geldim. Isim fena sayilmaz cok fazla yorucu degil. Ama saat 12den sonra bir uyku bastirdi zor dayandim :)

Allahim cümlemize hayirli isler helal kazanlar nasip etsin insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…