Çalışan Bayanların Kulübü

neden nişan bozuldu cnm özel değilse :97::97:[/QUOTE]

kayınvalidem patavatsızdı ve annem işte erkek tarafı üstlerine düşeni yapmıyo sen o kadınla geçinemezsin dedi ki ayrı oturacaktık bi de nişanlım askerdeyken çok arıyodu beni tabi ilgiye muhtaçtı ondan falan bunaldılar öyle sen daha iyilerine layıksın falan dedi anne yapma dedim ya ama dinlemedi şimdi erkek tarafı geliyo ama bitti diyo bakalım yine gelecekler galiba bu aralar o zaman ne olacak bilmiyorum yani nişanlımla sorunum olsa bana kötü bişey yapsa tamam dicem ama 2 buçuk seneyi devirdik bi gün kavga etmedik bağırıp çağırmadık o yüzden şimdi çok koyuyo bana inşallah Rabbimin verdiği bi imtihan bu hayırlısıyla düzelecek herşey

neden nişan bozuldu cnm özel değilse :97::97:

kayınvalidem patavatsızdı ve annem işte erkek tarafı üstlerine düşeni yapmıyo sen o kadınla geçinemezsin dedi ki ayrı oturacaktık bi de nişanlım askerdeyken çok arıyodu beni tabi ilgiye muhtaçtı ondan falan bunaldılar öyle sen daha iyilerine layıksın falan dedi anne yapma dedim ya ama dinlemedi şimdi erkek tarafı geliyo ama bitti diyo bakalım yine gelecekler galiba bu aralar o zaman ne olacak bilmiyorum yani nişanlımla sorunum olsa bana kötü bişey yapsa tamam dicem ama 2 buçuk seneyi devirdik bi gün kavga etmedik bağırıp çağırmadık o yüzden şimdi çok koyuyo bana inşallah Rabbimin verdiği bi imtihan bu hayırlısıyla düzelecek herşey[/QUOTE]
cnm anneni al karşına güzel güzel konuş bence nişanlınla mutlu olduğunu onsuz üzüleceğini anlat ama annenin de üstüne varmadan tmm mı :97::97:

Tekrar geldim kizlar :)

julia canim calisacagim is bir bilgisayar basinda olacak bir program üzerinden olacak ve suan sadece sabahci ilerleyen aylarda vardiyali calisacagim. Anlayacagin sadece bir isci olarak calisacagim ama mal üzerinde üretim yapmayacagim. Etiketlerden sorumlu olarak pc de calisacgim. Ragmen internet baglantisi yok pcde. Olsun hic önemli degil. InsaAllah ortam güzeldir ve insaAllah bu is sayesinde evliligim icin gereken maddiyati biriktirebilirim.

ilknur canim dogru anladiysam sebeb sadece annenin istememesi öyle degil mi? damat adayimiz da askermis gayet iyide anlasiyormussunuz. bencede mutlaka annenle konusmaya calis. onca sene icinde hersey yolunda gitmis simdi neden begenmemezlik yapiyor annen anlayamadim. insaAllah sen ona duygularini acikladiktan sonra oda daha anlayisli karsilar ve ni$anin atilmasina izin vermez. ki zaten hic bir sebeb yokmus ni$anin atilmasina. sen a$kindan vazgecme derim ben sana :69:

Tekrar geldim kizlar :)

julia canim calisacagim is bir bilgisayar basinda olacak bir program üzerinden olacak ve suan sadece sabahci ilerleyen aylarda vardiyali calisacagim. Anlayacagin sadece bir isci olarak calisacagim ama mal üzerinde üretim yapmayacagim. Etiketlerden sorumlu olarak pc de calisacgim. Ragmen internet baglantisi yok pcde. Olsun hic önemli degil. InsaAllah ortam güzeldir ve insaAllah bu is sayesinde evliligim icin gereken maddiyati biriktirebilirim.

ilknur canim dogru anladiysam sebeb sadece annenin istememesi öyle degil mi? damat adayimiz da askermis gayet iyide anlasiyormussunuz. bencede mutlaka annenle konusmaya calis. onca sene icinde hersey yolunda gitmis simdi neden begenmemezlik yapiyor annen anlayamadim. insaAllah sen ona duygularini acikladiktan sonra oda daha anlayisli karsilar ve ni$anin atilmasina izin vermez. ki zaten hic bir sebeb yokmus ni$anin atilmasina. sen a$kindan vazgecme derim ben sana :69:

hayırlısı olsun o zaman cnm senn için :16::16:

merhaba çalısan biri olarak bende katılıyım bu topige.baya olmus topik acılalı ama ben daha yenı farkettım....:))

Son düzenleme:
canlarım konuştum anlatmay açalıştım ama yok diyo yaniilerde teşekkür edeceksin bana falan diyo öyle :14:

selam kızlar, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz:71:

ilknurcum üzüldüm nişan atmanıza ama seviyorsanız birbirinizi bir yolu olmalı mutlaka, sırf annen istedi diye olmamalı yani. yazık canım ya:59:

lilypos hosbulduk tesekkür ederim :71:

ilknurcugum cok üzgünüm gercekten :( sana nasil yardimci olabilecegimi de bilmiyorum annenin seni anlayacagini umut etmistim cünkü :( ama sen yinede güclü olmaya calis insaAllah Allah sizi ayirmaz bir birinizden..

kizlar bir anket actim bu arada cevap verirseniz cok sevinirim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-einizin-maai-kadar-gecinebiliyormusunuz.html

h.g cnm oh sen işten gelmşsin bende az sora eve çıkıcam nese ben çıkayım artık ortalığı toplayıp çıkayım :16:

Yurt disinda yasiyorum canim :) Peki sen?

Bu arada bugün son günüm yarin sabah ise gidiyorum saat ilerledikce daha cok heyecanlaniyorum yaa bu normal mi :)

Kizlar bu arada anneler gününde annenize hediye alacakmisinz?

evet cnm alacağım anneler günü için anneme çok şık bir çanta ısmarladım :16::16:

Back