Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
julia canim bende canta ve cüzdan almayi düsündüm ama henüz bakmadim umarim onun begenecegi tarzda bir sey bulabilirim annem her seyi kolay kolay begenemez cünkü :)
ben tam annemim tarzında bişi bieğendim ama![]()
Bende bulurum umarim güzel bisey :)
sağol cnm bende çok beğendim bunları yaaaa yolda gezerken beraber giymekte ayrı bi keyifli olacak altına siyah bir kot ve de aynı conversleri giydik mi tmm dır![]()
Bu cok seker :)
Cok az kalmis canim Allah kavustursun.
sağol cnm bende çok beğendim bunları yaaaa yolda gezerken beraber giymekte ayrı bi keyifli olacak altına siyah bir kot ve de aynı conversleri giydik mi tmm dır![]()
KK'de nikah fotograflarinda görmüstüm bi cift bu tarz tisört giymisti ve nikaha öyle gitmistiler. Ama üzerinde ki yaziyi unuttum cok tatliydi ama :)
yok nikaha böle gitmemm ama ben :90::90::90:
yaaa annene sonuçta onun ailesi ile oturmayacağını fln sölesenn![]()
selam kızlar, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
ilknurcum üzüldüm nişan atmanıza ama seviyorsanız birbirinizi bir yolu olmalı mutlaka, sırf annen istedi diye olmamalı yani. yazık canım ya![]()
lilypos hosbulduk tesekkür ederim
ilknurcugum cok üzgünüm gercektensana nasil yardimci olabilecegimi de bilmiyorum annenin seni anlayacagini umut etmistim cünkü
ama sen yinede güclü olmaya calis insaAllah Allah sizi ayirmaz bir birinizden..
kizlar bir anket actim bu arada cevap verirseniz cok sevinirim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-einizin-maai-kadar-gecinebiliyormusunuz.html