çalışan bayanlar ve sıkıntıları

Çok güzel yapmissin.Allah güzel günler versin.

çok teşekkürler paylaşımlarınız için gerçekten verimli tüyolar vermişsiniz inşallah bizde evliliğimizin ilerki yıllarında çevresel ilişkilerimizde böyle olgun ve karı koca ilişkilerimizde ilk günkü tazelikte oluruz.

hanımlar peki şu evrede benim gibi henüz yeni evli (1 yılı yeni doldurmuş yada dolduracak) olanlar çocuk konusunda ne düşünüyorsunuz çocuk sahibi olmak için önceliklerimiz neler olmalı buna hazır olmak yeterlimi? sizler ne zaman çocuk istiyorsunuz? eşlerinizin bu konudaki tutumu nedir? evlilik hep 2 kişi kalmıyor neticede hatta başlangıçta bile bir bakıma onun ailesiyle de evlenmiş gibi olduğumuzu düşünürsek...

birde evlilikte tecrübeli hanımlar sizlerinde çocuk konusunda önerilerini merak ediyorum hem çalışıp hem evliliğini sağlıklı bir şekilde sürdürüp hemde çocuk sahibi olanlar ! buna nasıl karar verdiniz yani çocuk isteği genelde önce erkektenmi gelir yoksa kadınmı daha çabuk ister? ne zaman çocuk sahibi olmak en doğrusu? evlenip kısa sürede yada uzun zamandan sonra çocuk sahibi olanların şuanki yorumlarını alabilirmiyim hangisi haha avantajlı, yada dezavantajlı?

Çocuk için bence iki sene evliliğe alışmak manevi ve maddi hazırlık için yeterli.
Ne kadar okusanda çocuğun olunca anlarsın bir çokseyi

cnm bebek fikri için evliliğin tadını çıkarın sonra zaten olur.. gezin tatil yapın sorumluluk olmadan evliliğin tadını çıkarın sexe doyun.. vakti gelince kimin istediğinin bir önemi olmaz bi taraf ister diğer taraf kabul eder ve bebek olur.. her bebek rızkıyla gelir yatırım yapıcam sonra bebek yapıcam demedim hiç 12 yıl arayla 2. geliyor demek ki vakti zamanı buymuş diyorum..

çok teşekkürler evet gerçekten bencede mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…