Isim fena degil, en azi.dan calisma saatleri gayet uygun, evime cok yakin, sansli azinliktanim
Ev isleri icin yeterince vaktim var ama rahat yani tembel bi insanim o yuzden temizlik filan duzenli sekilde yapmam, ne zaman canm isterse
Valla kendini paraladigina degmiyo hic,
Aksama kadar deli gibi temizlik yaparim esim gelir salin aninda bozulur,
Ceket atilir bi tarafa, bilgisayar açılır kablolari iviri ziviri bi ton dagilir etrafa
Cinlerim tepeme cikar ama yapacak bise yok , kesinlikle düzen filan ogretemedim adama
Ben de koy .... rahvan gitsin moduna aldim
Misafir filan gelcekse cok sorun cikaririm onun haricinde karismam, neyi nereye atiyosa atsin
3,5 yillik evliyim, ilk yil oözelde çalıstim, 7.00_20.00 , cok fenaydi yemek yemeye halim kalmiyodu eve gelince , temizlik filan nerdee
Esim arada yemek yapar onun haricinde birak islerime yardim etmeyi anlattigim gibi fazladan is cikarir.
Yetisme sekli boyle adamin , annesi cookkkk şimartmis. Asla sunu surdan kaldir dememus. (Lisede kaynim var , markete su almaya gitmez 60 yasindaki kv gider. Apartmandan çop cikarmaz 4 kattan kv copü indirir, masada kaşik eksikse koca kadin kalkar mutfaktan getiri, esek kadar oglu masada oturur,....... cookk ornek var daha ) boyle bir ailenin buyuk oglu da bana düstü malesef
Sonuc; koy ....... rahvan gitsin