-
- Konu Sahibi merveeda79
konuştum arkadaşım erkekler ne der böyle durumlarda genelde "hallederimmm" hep halleder zaten... birde çok anneci benim kocam alınmasın darılmasın aman diye okadar dikkatli konuşuyorumki.yetti artık sabrımı taşıracak haberi yok...Aynen öyle, çünkü bütün günün işyerinde geçiyor evinde misafir gibisin çalışınca, huzursuz olduğun zaman çalışmakta zulüm gibi geliyor. Ben ki çalışmayı çok seven, evde oturamayan bir insandım şimdi ayaklarım geri geri gidiyor. Eşim diyebilirim nikahımız kıyıldığı için, iş bulmanın çok zor olduğunu söylüyor ama düğünümüzden sonra böyle giderse sana sessizce iş aramaya başlarız dedi. Bense KPSS düşünüyorum, sınava girip sonucu görene kadar başka bir yere girmeyim diyorum çünkü olur da inşallah memur olurda atanırsam ordan da çıkmak zorunda kalırım..
Bir de aileme karşı da sorumluluklarım devam edeceğinden benim de işim baya zor anlayacağın..
Demesi lazım ama, bu şekilde olmaz. Hem çalışıp yorulacaksın, hemde bir keyif yapamayacaksın. Konuşmadın mı hiç eşinle? Sabah 9' da annesi aradığında anne tabiki uyuyoruz bir haftasonu tatilimiz var diyebilir.
konuştum arkadaşım erkekler ne der böyle durumlarda genelde "hallederimmm" hep halleder zaten... birde çok anneci benim kocam alınmasın darılmasın aman diye okadar dikkatli konuşuyorumki.yetti artık sabrımı taşıracak haberi yok...
Biraz rahat yetistirilmisiniz bence :) buyuzden is ve ev de bocaliyosunuz.Merhaba,
İşinden çok memnun olup rahat çalışan var mı? Seve seve işine giden,işini yapan sonra eve geldiğinde tüm işlerini halleden ..Ben hiç bir işime yetişemiyorum da.Ne iş yerinde ki işime ne de evdeki işlere..
Temizlikçi ne kadar sürede alıyorsunuz,ben kendim yapayım diyorum o da çok mümkün değil..Bazen 2 haftayı buluyor..Kısacası tek sıkıntsı olan ben miyim..Değilim mutlaka da :) sizinde yorumlarınızı alayım..
Ben yeni evlendim de nasıl üstesinden geliyorsunuz bir sürü iş yemek bulaşık çamaşır ütü vs..
Eşleriniz çok yardım ediyor mu benim ki sadece ev süpürmede yardım ediyor..Bir de rica etsem çöpü at vs o işler..Kendiliğinden yapmıyor..
İşimde de mutlu olmayınca zaten evde iş yapmak zor geliyor..
Yorumlarınızı bekliyorum..:)
Isin buyuk bir kismi este bitiyor bence. Bende bi koca varki evlere senlik.. bir yaptigimi begenmez kendince kurallari vardir soyle yapilacak boyle yapilacak minvalinden, bisey olmamis mi tel acar annesine sorar yanimda beni sinir eder de eder. Onu mutlu etmk icin isteklerini yerine getirmeye calisiyorum bu sefer de ben yorgunluktan oluyorum. Kayinvalidem nasil yrtistirmisse artik titizlikte sinir tanimiyor..
kayinvalideye de misafir gelecek mesela oyke hrr misafiri kabul etmiyor, uygun degilim diyor ev hanimi oldugu halde. Misafiri gelecek mesela iki hafta onceden basladi temizlige ovune ovune de bitiremiyor. Biz ne yapalim hergun 7de evden cikip aksam 6-6bucuk arasi eve variyorum. Bazi haftalar cumartesi de mesai oluyor. Aksam gel yrmek hazirla ye bilasigi yika, mutfagi toparla.. iceri gelene kadar koca tv karsisinda sizmis olsun..
Temizligimi genelde cumartesi gunu yaparim, ama hergun evimi duzenli birakirim o yuzden daginiklik olmaz pek..
Cumartesi gunum carsaflari degistirmeyle baslar evi havalandirma supurme silme toz alma banyo tuvalet ovma, balkon temizleme camasir yikama seklinde devam eder. Pazar gunlrri de gezmek alisvris utu. Yemegjmi genelde gunluk yaparim tabldot hesabi corba yemek salata seklinde ama esim onu da begenmez. Beni nasil begenmis anlamiyorum. Annesinin yemeklerini arar. O tuzlu, bu olmamis der hatir gonul dinlemez kirar doker insani, herkesin elinin ayari baska. Annesi de yemek yapar verir bazi aksamlari sagolsun ama bennim yemeklrr ziyan olur, ben benimkileri o onunkilrri yer oyle gider bilmem ne kadar daha surer bu duzen boyle.
ayyy canımmm allah sana sabır versin gerçekten en zor koca modellerinden biri eşin. hem psikolojik yıpratır hem fiziksel...o yemek konusunda benimki de seninkiyle yarışır ama benimkide hemen kusur bulur yok tuzlu yok tuzsuz o salatayı o tabağa niye koydun kabak pişirme ıspanak pişirme pırasa karnıbahar pişirme....okadar seçiciki bir de bazı yemekleri annesi standartlardan biraz farklı yapıyor baya bol etli yağlı falan ben alışkın olmadığm için beğenmiyorum oda öyle alıştığı için hemen annem şöyle yapardı annem böyle yapardı diyor benim ayarlarımı kaçırıyor.burası benim evim ben ne yapıyorsam o yenekcek diyorum çok kızıncaIsin buyuk bir kismi este bitiyor bence. Bende bi koca varki evlere senlik.. bir yaptigimi begenmez kendince kurallari vardir soyle yapilacak boyle yapilacak minvalinden, bisey olmamis mi tel acar annesine sorar yanimda beni sinir eder de eder. Onu mutlu etmk icin isteklerini yerine getirmeye calisiyorum bu sefer de ben yorgunluktan oluyorum. Kayinvalidem nasil yrtistirmisse artik titizlikte sinir tanimiyor..
kayinvalideye de misafir gelecek mesela oyke hrr misafiri kabul etmiyor, uygun degilim diyor ev hanimi oldugu halde. Misafiri gelecek mesela iki hafta onceden basladi temizlige ovune ovune de bitiremiyor. Biz ne yapalim hergun 7de evden cikip aksam 6-6bucuk arasi eve variyorum. Bazi haftalar cumartesi de mesai oluyor. Aksam gel yrmek hazirla ye bilasigi yika, mutfagi toparla.. iceri gelene kadar koca tv karsisinda sizmis olsun..
Temizligimi genelde cumartesi gunu yaparim, ama hergun evimi duzenli birakirim o yuzden daginiklik olmaz pek..
Cumartesi gunum carsaflari degistirmeyle baslar evi havalandirma supurme silme toz alma banyo tuvalet ovma, balkon temizleme camasir yikama seklinde devam eder. Pazar gunlrri de gezmek alisvris utu. Yemegjmi genelde gunluk yaparim tabldot hesabi corba yemek salata seklinde ama esim onu da begenmez. Beni nasil begenmis anlamiyorum. Annesinin yemeklerini arar. O tuzlu, bu olmamis der hatir gonul dinlemez kirar doker insani, herkesin elinin ayari baska. Annesi de yemek yapar verir bazi aksamlari sagolsun ama bennim yemeklrr ziyan olur, ben benimkileri o onunkilrri yer oyle gider bilmem ne kadar daha surer bu duzen boyle.
Cnm 12 yaşında bir kızım var şimdi de oğlumu bekliyoruz.. inan herşeye yetişmek hiçte kolay bir iş değil, çalışma hayatımı seviyorum mesleğimi severek yapıyorum muhasebeciyim özel bir şirkette, zaman zaman bunaldığım oluyor ama çabuk atlatıyorum çünkü bana muhtaç bir kızım ve bir eşim var.. çok şükür eşimle aman aman sorunlar yaşayan bir çift değiliz, işin formülünü sormuşsun evlilikte erkeği pohpohlayıp sensin birsin diyip yine kendi bildiğini okumak istiyorsan öncelikle saygılı ve pozitif bir yapıya sahip olmalısın.. ama o bunu dedileri şöyle yaptıları bi kenara koyup yapıcı olmalısın anaçlığın ilk altın kuralıyeni evli ve çalışanlar, hem çalışıp hem evliliğini yıllandıranlar, üstüne kariyer yapıp bide çocuk yapan becerikli hatunlar... biz acemilere biraz tüyo verin nasıl gidiyor nasıl oluyor nasıl atlatıcaz zorlukları dertleşelim yardımlaşalım