kaynanalar herşeyi der..Benim kv nin kopyası senin kv. Ben hastaneye kızımla tek başıma gidiyorum saatlerce hemde hamile halimle serum du doktor du sıraydı bekliyorum oğluşu beni hastaneden almaya gelince ben kötü gelin oluyorum. Niye oğluşu bütün gün çalışıyor yoruluyor ya peşimize dönmek zorundamiymis ve ben bunları arkamdan konuşurken bizzat kulaklarimla duydum öyle bir konuşuyor ki benim dedikodumu yapıyor arkamdan dersin yanında olsam bir kaşık suda boğacak beni. Totoşu yemiyor ama suratıma söylemeye ardımdan atıp tutmak ne kadar kolay aynı senin kv den gibi.
benim kızım memede uyumuyor. emziksiz uyutmaya alıştırdım. bi aydir agzina emzik vermiyorum. ama meme hastasi oldu birakacakti az dahaçok kalkmana gerek yok canım memeye alışsa memende uyurdu yanı başında.sıkma canını
eşim gece çocuk bakiyordu.. sonra demiş biraz da orkide baksin demiş. anne orkide çalışıyor çok yoruıluyo demiş.Kadınlara yapılanları aklım almıyor. Siz çalışıyorsunuz yemek temizlik sizde. Eşiniz çalışmıyor ve sadece sabah çocuğa bakıyor sonra annesine bırakıyor. Sonra siz işten gelip çocuğu alıyorsunuz ve yemekti ev işiydi uğraşıyorsunuz. Pes diyorum. Gece biraz çocuk baktı diye de triplere giren eş ve kv. Şu ülkede hiç bir erkek bu kadar yükün altına girmez. Sadece gece çocuk baktı diye hasta olurlar. Allah kadınlara yardım etsin.
evet erkekler kadinlardan çok dirençli dayanikli.. ben eşimden daha çok yoruluyorum.Doğum iznindeyim şuan çalışmıyorum gece kalkıp eşim bakıyor kız uyandığında. Ne var yani lütuf mu? Ben anneysem o da baba. Elbet bakması lazım. Erkekler daha dayanıklı oluyorlar. Hastalığı engel teşkil ediyorsa haklı olabilir o kısmı bilmiyorum. Ama normalde bakması ekstra birsey degil
sabah bakiyo. öğleden sora annesine birakiyo. o yönden adam evde rahat yani.evet malesef çoğu şeyi yapıyorsun yani bi süre sonra herşeye yetişiyorsun ben oturduğum zaman acaba benim başka işim varmıydı derim akşama kadar zaten yokum çocukların yanında sabaha kadar olayım diyorum geceleri ben bakarım eşim de sağolsun elinden geleni yapar yardım eder ama annelik iç güdüsü bilmiyorum gece kırk kere üstlerini örtmeye kalkarım ben anneme derdim ne ara uyuyon diye gerçekten annelik böyle birşeymiş eşinizin de haklı olduğu yerler var hastaymış işten ayrılmış sebebi var yani üstüne çocuk bakıyo gece gündüz dertlenmiş belli ki
alerjik astim ve gülTüm mesajları okuyamadığım İçin yazıldıysa da görmedim. Eşinizin rahatsızlığı ne?
Geçmiş olsun. Çocuğa bakmak İçin engel bir durum yok yani. Kendinizi kötü hissetmeyin. Her şeyi dört dörtlük yapamazsınız. Bunu içinize de atmayın. Kayınvalidenize söyleyin.alerjik astim.
yakin zamanda başliycak inşallah.Geçmiş olsun. Çocuğa bakmak İçin engel bir durum yok yani. Kendinizi kötü hissetmeyin. Her şeyi dört dörtlük yapamazsınız. Bunu içinize de atmayın. Kayınvalidenize söyleyin.
Eşinizi işten çıkacak kadar kötü durumda mı? Nereye kadar evde oturacak?
Ya yemeği temizliği ben yapıyorum demediniz mi nasıl herşeyi eşinize yüklemiş oluyorsunuz? Ben mi yanlış anladım?yaptır inşallah kv den azar yemezsin:) altlı üstlü oturmak çok zor.. duyuyolar herşeyimiz ama mecburumçocuğa bakiyo diye bişey diyemedim ama herşeyi eşime yüklemişim olana kaldiramadim.