Çalışan annelerin yardımına ihtiyacım var!

bakıcılar dövermi, bakıcılarında çocukları var sürekli bir iteleme, arkadaşınız vicdan yapacaktır bence, emanet bırakacaksınız sonuçta oğulundan daha bir esirgecetir diye düşünüyorum.

kaldıki kreş düşünüyorsunuz, onlarca çocuk var ve öğretmenler tümüne yetişemiyor ister istemez çocuklar birbirine vuruyor.
düşen, birbirine vuran çocukların baş, alın, vurdukları bölgeye kısacası margarin sürerek morarmanın önüne geçmeye çalıştıklarını biliyorum. veli fark etmesin diye..
arkadasınız bırakmayın enelleyemez heleki sizde yokken cocugu iyice kısakanır diğeri döver de döver her fırsatta carpar bence bekleyin . yne iş imkanı olur neden olmasın

Kreşler artık 4 aylık bebekleri dahi alıyorlar.Bakıcıdan siyade kreş daha iyi kamera ile izleyebiliyorsunuz

Kreşler artık 4 aylık bebekleri dahi alıyorlar.Bakıcıdan siyade kreş daha iyi kamera ile izleyebiliyorsunuz
Kresle görüştüm. En kücük 24 aylik alıyoruz dediler.Evime cok yakın. Zaten en iyi kres de orası. Baskasina veremem. Esim istem cikar cikmaz kızımı alabilir. Zaman kaybi yasamayiz diye dusunduk.

diğer konular hakkında tavsiye verenem ama sakın o arkadasa bırakmayın
korkunç biri
bir de vardiyalı çalışma insanı mutsuz yorgun ve agresif yapıyor

Kresle görüştüm. En kücük 24 aylik alıyoruz dediler.Evime cok yakın. Zaten en iyi kres de orası. Baskasina veremem. Esim istem cikar cikmaz kızımı alabilir. Zaman kaybi yasamayiz diye dusunduk.
Aracınız yok mu? Hemen almakla 15 dakika sonra almak arasında çok fark yok.

yaslı bir teyze yokmu bakacak yada cocuksuz biri . yani büyük cocuklu ve aizin evinize gelsin . yada evde baska cocuk olmasın erkek.
ozman olabilir.
Oyle birini hla bulamadim malesef. Aslinda var da onun da buyuk erkek cocugu var. Insanlari paronayak ettiler. Ortalik sapik, tecavuzcu kayniyor.Buyuk oglu olana da veremem.Eve de gelmek istemiyor kimse

Aracınız yok mu? Hemen almakla 15 dakika sonra almak arasında çok fark yok.
Aracı hic sormayin lutfen. Kredi cekmeden cok guzel bir araba alabilecek kadar paramiz var ama o konuda da kararsiziz. Hazirandan beri araba begendiremiyoruz esime. Acemi. Yani ehliyeti gecen sene aldi ama iyi araba almak istiyor. Kazasiz boyasiz dusuk kilometre istiyor. Ama acemi. Ona da ben izin veremem. Onca birikimimize acemi adamin altina araba alip parayi batirtamam.

Artık çoook geç :) Umarın tanıdık biri denk gelmez :) Esimle görüsememe sıkınti degil. Yani zaten erkenden evde. Devlette ama sabah 8 aksam 5 calismiyor. Erken geliyor. Bir de askere gidecek zaten 6 ay olmayacak
Umarim :KK70:
Sozlesme yoksa esin askerden gelene kadar denenebilir cocugun bakimi ayarlanirsa tabi.

Aracı hic sormayin lutfen. Kredi cekmeden cok guzel bir araba alabilecek kadar paramiz var ama o konuda da kararsiziz. Hazirandan beri araba begendiremiyoruz esime. Acemi. Yani ehliyeti gecen sene aldi ama iyi araba almak istiyor. Kazasiz boyasiz dusuk kilometre istiyor. Ama acemi. Ona da ben izin veremem. Onca birikimimize acemi adamin altina araba alip parayi batirtamam.
Zaten paramız da dövizde. Ondan da buyuk zararimiz var. Su an icin bozduramam.

mesleğinizle ilgili açıklama yaptınız mı bilemiyorum ancak en son iki sene önceki trt sınavı açıklanmıştı. zannedersem yayın sektöründesiniz.

işinizden yola çıkarak dinamik bir yapıdasınız eğer ki bu işin size uygun olduğunu düşünüyorsanız bu işe başlayabilirsiniz.

vardiya konusunda eşinizle istişare etmeniz en doğrusu olacaktır. çocuğunuzun bakımı vs... ortak kararınız sizinde huzurlu olmanıza sebep olacaktır.

yalnız size şunu söylemek isterim bir yıla yakın farklı bir alanda çalıştım. o bir yıl bana ne kadar zor geçmişti bilseydim başlamazdım diye düşünüyorum. tecrübe kazandım ama gerek ar mıydı tüm enerjimi söküp almasına... emin değilim.

medya ise şayet illa ki zordur hep hayalimdi nasip olmadı. uzak değilim sektörden kısa bir süre deneyimim oldu hatta...maaş konusunda haklısınız. inşallah hakettiğiniz maaşı alabileceğiniz,aynı zamanda severek yapabileceğiniz, gözünüzün arkada kalmayacağı bir işiniz olur.

İşler karışık desenize :)

mesleğinizle ilgili açıklama yaptınız mı bilemiyorum ancak en son iki sene önceki trt sınavı açıklanmıştı. zannedersem yayın sektöründesiniz.

işinizden yola çıkarak dinamik bir yapıdasınız eğer ki bu işin size uygun olduğunu düşünüyorsanız bu işe başlayabilirsiniz.

vardiya konusunda eşinizle istişare etmeniz en doğrusu olacaktır. çocuğunuzun bakımı vs... ortak kararınız sizinde huzurlu olmanıza sebep olacaktır.

yalnız size şunu söylemek isterim bir yıla yakın farklı bir alanda çalıştım. o bir yıl bana ne kadar zor geçmişti bilseydim başlamazdım diye düşünüyorum. tecrübe kazandım ama gerek ar mıydı tüm enerjimi söküp almasına... emin değilim.

medya ise şayet illa ki zordur hep hayalimdi nasip olmadı. uzak değilim sektörden kısa bir süre deneyimim oldu hatta...maaş konusunda haklısınız. inşallah hakettiğiniz maaşı alabileceğiniz,aynı zamanda severek yapabileceğiniz, gözünüzün arkada kalmayacağı bir işiniz olur.
Haaaah trt sinavini da söylediniz. Temelli ifsa oldum. O ise kesin gözüyle bakmıştım. O yüzden çok çok üzgünüm. Her zamanki gibi torpil konuştu. Her aşamayı cok iyi geçirmeme ragmen olmadı. Yani tek amacım TRT idi. Yoksa yapamam zaten basında. Cok hırpalıyorlar. Emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Onca torpil imkanı geldi, hak yemeyeceğim diye elimin tersiyle ittim. Simdi pismanım. Hem de çok. Açıkçası çalışırsam üzüntüm de geçer diye düşünüyorum. Ne zaman aklıma gelse sinir krizleri geciriyorum. Evde durmak istemiyorum. Daha 18 yasımdayken orada olacağım diyerek tercihimi yaptım. Ama olmadı iste. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Umarim siz de TRT mağduru değilsinizdir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sonuç olarak kafam daha çok karıştı. Az önce eşimle de konustuk konuyu. Yani hepinizin söylediklerinden tek tek bahsettim. Yaza kadar beklemeye karar verdik. Esim yazın calismiyor. Eger o zaman sirketin elemana ihtiyaci olursa basvuru yapacağım. Yoksa çalışmayacağım. Kafam iyice karıştı çünkü. Calisirsam bu kres yasina geldikten sonra olacak sanırım :KK43: Hepinize teşekkür ederim.

Haaaah trt sinavini da söylediniz. Temelli ifsa oldum. O ise kesin gözüyle bakmıştım. O yüzden çok çok üzgünüm. Her zamanki gibi torpil konuştu. Her aşamayı cok iyi geçirmeme ragmen olmadı. Yani tek amacım TRT idi. Yoksa yapamam zaten basında. Cok hırpalıyorlar. Emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Onca torpil imkanı geldi, hak yemeyeceğim diye elimin tersiyle ittim. Simdi pismanım. Hem de çok. Açıkçası çalışırsam üzüntüm de geçer diye düşünüyorum. Ne zaman aklıma gelse sinir krizleri geciriyorum. Evde durmak istemiyorum. Daha 18 yasımdayken orada olacağım diyerek tercihimi yaptım. Ama olmadı iste. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Umarim siz de TRT mağduru değilsinizdir.

yok yok ben çok istedim iletişim okumayı ancak bizim tercih dönemimizde farklı sorunlar olduğu için tek bölüm tercihinde bulunabildim. basın sektörü ile hep içli dışlı idim, kısa süreli olarak yerel basında çalıştım öğrencilik dönemimde. sektörün olumsuzlukları maalesef ki gün gibi ortada..
allah iyiliklerle karşılaştırsın...

Kadınlarında çalışmasından yanayım ama bu bir tercihtir
Bizler işe başlarken evhamlı oluyoruz vicdanımızla bığuşuyoruz sürekli tereddüt halinde oluyoruz ama çocuklar bizden daha kolay adapte oluyor

X