- 9 Eylül 2013
- 11.949
- 27.410
- 798
- Konu Sahibi knickerbockerbande
Eğitim camiası çok büyükYanlış anlıyorsunuz bence burda bütün öğretmenlerden bahsedilmiyor. Eleştirdiğimiz, yaptığı işin hassasiyetini önemsemeyen, sadece kendi menfaatini düşünen ve hem karnım doysun hem pastam dursun derdinde olanlar. Yoksa bir meslek grubunun tamamı iyi ya da tamamı kötü olabilir mi?
Öğretmen olsam bu zihniyetteki meslektaşlarıma herkesten önce ben tepki gösterirdim .
Devlette çalışan öğretmen sayısı 1 milyon rakamının üstünde
Aynı zamanda 18 milyonun üzerinde öğrencisi var.
Ama buradaki genellemelerin hepsi devlette çalışan öğretmenler diye başlıyor.
Aynen katılıyorum.Şimdi bu öğretmenin yaptığına destek olan hiçbir meslektaşım olamaz ne demek tatilde, o keyif yapsın diye kapanmıyor okullar, ayrıca görev yaptığı okulun idaresi nasıl bir idare buna nasıl müsade ediyor, şu an okullar kapalı ancak her öğretmen haftada bir gün okula gitmek zorunda, bir haftalık yapılan canlı derslerin raporlarını veriyoruz, ders defterlerini de yaptığımız canlı derse göre dolduruyoruz, okula girişte ve çıkışta imza atıyoruz. Yaptığımız canlı dersleri idare kontrol ediyor, derse saat kaçta girdik kaçta çıktık hepsi kayıt altında, hani öyle girip beş dakikada çıkayım girdi görülsün de olmuyor ne kadar derste kaldığımız belli oluyor. Benim çevremdeki öğretmenler yapılan canlı dersten evde çocuğuyla ilgilenecek vakti bulamıyor. Nasıl öyle gezebiliyor ki anlamadım, şikayet edilse hakkında soruşturma açılır, hem ona hem de idaresine
Kimin kaç saat ders yaptığı, hangi öğrencinin derse girip girmediğini ödevleri hatta etkinliklerini bildiriyoruz.
Üstüne girmeyen yada giremeyen öğrenciler için neler yaptınız diye soruluyor.
Öğretmenin ders yapmıyor oluşu başını çok ağrıtır.
Son düzenleme: