• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan anneler ve kreş

bizim kreşten henüz Bilgi gelmedi. Yarın getirin dediler sadece. O kadar! Kafa buluyorlar sanırım bizimle!
Şimdi İnternet gazetelerinden birinde gördüm...İstanbulda tüm anaokul/anasınıfları kapalı..kreşler açık kararı çıkmış..

MEB’e bağlı okul öncesi kurumları resmi-özel kesin kapalı, ASP’a bağlı kreş ve gündüz bakımevleri şimdilik açık.
Biz ne uzaktan eğitim yapacağız ne aidat alacağız.
Ne zaman okula geri dönersek, o zaman aidat almaya başlayacağız.
Kızımın devam ettiği kurum da Asp ye bağlı ..sanırım şu an sessizliğe bürünmeleri ,bir açıklama yapmamalarının nedeni tam olarak durumlarının netleşmemesi

Ogretmenler tarafindan bakinca onlar biz de diger ogretmenler gibi pandemide çalışmak istemiyoruz diyorlar, haklilar.. kac kere twitter da vs gündem oldu.

Velilere bakarsan çalışan annelere ne olacak? O da zor. Nerden tutarsan tut zor. Allah yardim etsin bize
Pandemide calismak istemiyoruzu ben anlamiyorum acikcasi, diger ogretmenler kendileri icin degil daha cok ogrenciler bulastirmasin diye online egitim veriyorlar....evet anaokullarinn acilmasi bulas acisindam cok pantikli degil ama ogretmenlerin bizim canimiz yok mu soylemi cok itici, ulkenin %90 i calisiyor onlarin cani can degil mi ?

Teşekkürler Abbas Güçlü.

Eklentiler

• 1A253847-3B87-4D2D-8219-C0535E9752BC.jpeg
    1A253847-3B87-4D2D-8219-C0535E9752BC.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 101
Ozel anaokullari dernegi bu konuyu bolge idare mahkemesine tasimaya karar verdi. Yurutmeyi durdurma karari icin dava acacaklar. Gercekten ac kapa ac kapa maymuna cevirdiler insanlari. Herkesi zor durumda biraktilar. Yarin herkes cocuguyla beraber ise gidecek boylesi daha mi iyi olacak yani anlamak zor.

Ozel anaokullari dernegi bu konuyu bolge idare mahkemesine tasimaya karar verdi. Yurutmeyi durdurma karari icin dava acacaklar. Gercekten ac kapa ac kapa maymuna cevirdiler insanlari. Herkesi zor durumda biraktilar. Yarin herkes cocuguyla beraber ise gidecek boylesi daha mi iyi olacak yani anlamak zor.
Dava açılsın iyi hoş da o dava görülüp, sonuçlanana kadar bizi üç defa daha kapatır açar bunlar.

Dava açılsın iyi hoş da o dava görülüp, sonuçlanana kadar bizi üç defa daha kapatır açar bunlar.
Aynen, bir rahat vermediler su okullara.

Keske yillarca ozel okul odenegi vereceklerine o paralari devlet okullarina harcasalardi,simdiye kendi okullarini da bir hale yola koymus olurlardi. Insan bunu dusunmeden edemiyor valla. Sistim

Bize henüz ilçeden yazı gelmediğini söylediler. İlçe yazı gönderince bildireceklermiş, an meselesi bekliyoruz.

Back