• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan anneler ve kreş

çocukların annelerine ve okullarda çalışanlara sabır diliyorum bu süreçte
O kadar karışık duygular içerisindeyim ki.
En baskın duygum üzüntü ve kızgınlık.
Aç-kapat, aç-kapat, rezillik diz boyu.

Simdi gelsin ucret iadesi muhabbetleri.
Hic sasmaz.
Ogretmenlerin sozlesmesinde tam maas alacaklari yaziyor. Velilerinkinde de tek bir gun gelinmis dahi olsa ucretin tam odenecegi yaziyor. Bakalim itiraz edenleri gorecegiz hepimiz kendi okullarimizda

Hic sasmaz.
Ogretmenlerin sozlesmesinde tam maas alacaklari yaziyor. Velilerinkinde de tek bir gun gelinmis dahi olsa ucretin tam odenecegi yaziyor. Bakalim itiraz edenleri gorecegiz hepimiz kendi okullarimizda
Anaokullarında yine ücret iadesi fikri var. Biz de online eğitim veriyoruz muhabbeti ile ödemeler tam devam ediyor. Online işkence için ayrıca ücret ödüyoruz 😂

Bize henüz bildirilmedi kapanacağı ancak ben ücret iadesi almayacağım. Daha doğrusu yarım ücret vereceğimiz konuşulmuştu. O şekilde devam edeceğiz.

Hic sasmaz.
Bizde yok iade, geçen sene yaptık sözleşme. Martta kapanınca da ödedik, yine ödeyeceğiz. 100 yılda bir pandemi olur, o da benim kızımın kreş dönemine denk geldi...

Anaokullarında yine ücret iadesi fikri var. Biz de online eğitim veriyoruz muhabbeti ile ödemeler tam devam ediyor. Online işkence için ayrıca ücret ödüyoruz 😂
Online bizde de devam edecek. Ama veliler eminim ki parasini geri isteyecektir. Gecen sene bir dunya tantana koptuydu elli tane whatsap grubu acildi tartisma kiyamet ;)

Bizde yok iade, geçen sene yaptık sözleşme. Martta kapanınca da ödedik, yine ödeyeceğiz. 100 yılda bir pandemi olur, o da benim kızımın kreş dönemine denk geldi...
Yani isin kisasi diyorlar ki okula da para odeyeceksin bakici da tutacaksin hepsini sen odeyeceksin

Online bizde de devam edecek. Ama veliler eminim ki parasini geri isteyecektir. Gecen sene bir dunya tantana koptuydu elli tane whatsap grubu acildi tartisma kiyamet :KK66:

Online lise eğitimi alıp parasını vermem diyen de vardı hatta bir yerde iade şeklinde hakem heyeti kararı da çıkmıştı ama içeriğini dahi anlamadan vermişlerdi kararı

Valla bizim okul yemek ve kurs paralarını iade etti eğitimi de online olabilecek kadar verdiler, aldıkları paralar helal olsun

Online lise eğitimi alıp parasını vermem diyen de vardı hatta bir yerde iade şeklinde hakem heyeti kararı da çıkmıştı ama içeriğini dahi anlamadan vermişlerdi kararı

Valla bizim okul yemek ve kurs paralarını iade etti eğitimi de online olabilecek kadar verdiler, aldıkları paralar helal olsun
Benim ilkokullarda duydugum ucretler online egitim uzerine verilmis durumdaydi zaten. Yani isveren en basindan soylemisti online olursa bu kadar , yuz yuze olursa bu kadar diye. Oyle anlastilar velilerle. Anaokullari daha zor durumda simdi. Hepsinin hakkinda hayirlisi olsun. Kiraci olan kapatacak o kesin.

Benim ilkokullarda duydugum ucretler online egitim uzerine verilmis durumdaydi zaten. Yani isveren en basindan soylemisti online olursa bu kadar , yuz yuze olursa bu kadar diye. Oyle anlastilar velilerle. Anaokullari daha zor durumda simdi. Hepsinin hakkinda hayirlisi olsun. Kiraci olan kapatacak o kesin.

Ödemeler ve sözleşmeler pandemi öncesi yapılmıştı

Ben bu senenin ücretini Şubat ta ödemiştim

Yemek ve KDV’yi belki taksitle ödeyenlerden düşüyordur

Bize seneye ödeme yapacaksınız ondan mahsuplarız dediler

Ödemeler ve sözleşmeler pandemi öncesi yapılmıştı

Ben bu senenin ücretini Şubat ta ödemiştim

Yemek ve KDV’yi belki taksitle ödeyenlerden düşüyordur

Bize seneye ödeme yapacaksınız ondan mahsuplarız dediler
Biz de gecen seneden odemistik,okula gidilmeyen zamanlarinki ilero tarihe odenmis gibi otelendi. Ilkokul anlasmalari icin ocak ayini bekleyecegiz. Zaten bizim okulun kardes okuluna gondermek istiyorum. Bu yil anaokulunu hic acmazlarsa odedigimiz miktari bizim adimiza cagdas yasami destekleme dernegine bagis gosterecekler.

Geçen sene anaokulundaydı aynı kurumun. Yemek ücretini iade etmediler, bu sene ilkokul kıyafet parası olarak mahsup ettiler. Bu sene kdv indirmini de henüz iade etmediler yine benzer yola giderler. Para çıkmaz ellerinden bir şekilde ayarlarlar.

Back