- 19 Mart 2016
- 1.619
- 2.535
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç aylıkken bırakıcaksınız annenizevalla evimiz de bıcır bıcır bir sıpa olsun istedik, neşemize neşe katsın istedik :)
ama ben anneme güveniyorum Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin o yardım eder ben çalışmaya başlayınca bakar.
aynen al benden de o kadar :)Ben özellikle bebekleri çok seviyorum onlarla oynamak ilgilenmek hoşuma gidiyor ama çocuk sahibi olmak deyince şöyle bir duruyorum. Daha cesaretim yok. Evlenir evlenmez çocuk isteyip hamile kalanlarin da cesaretlerine hayranım
kaç aylıkken bırakıcaksınız annenize
çocuğun her döneminde yanında olmak kadar güzel bir şey yok ben de açıkcası bu şartlarda yapmak isterim ama maddi açıdan sıkıntıya düşüp çocuğumu da sıkıntılı büyütmek istemem o yüzden anneler bakımına yardımcı olcak gibi görünüyor evet..Ben işi bıraktım. Çocuğumla ilgileniyorum. Hazır bırakmışken ikinciyide aradan çıkarayım dedimvalla eşimi çok seviyordum ünide aşık olduk okul bitsin , işe girilsin para biriktirilsin derken zaten 8 bucuk sene sonra evlendik. 1 yılda evlilik otursun dedik sonra kızımız geldi. İstiyorsan yap bence çok güzel birşey. Maddi durumun el vermiyorsa işten çıkmaya fln kaynanandan annenden destek al. Yiğenime annemler öyle bakıyor. Bir ay annem kalıyor bakıyor bir ay kayınvalidesi geliyor bakıyor.
hımm bebekli olunca iş yerlerinin bu tarz mobbingleri çok oluyor maalesef..Şuan çalıştığım yerden pek umutlu değilim ama gel derlerse 3 ay sonra mecbur bırakacağım. buranın olmayacağını düşünüyorum o zaman da 6-7 aylıkken iş aramaya başlarım öyle cv bırakır bırakmaz çağırmıyorlar nasıl olsa.
maddi gücümüz çok iyi olsa çalışmazdım ama kendim büyütmek isterdim ama bizde şartlar el verişli değil..
9 aylık olduğunda gece zorluklarını aşıyor mu uyanmaları filan..Ya bi an geliyo çocuğumuz olsun artık diyosun galibabiz karar verdik çok şükür hemen oldu (hemen olmayabiliyor biliyosun) ve bizimde maddi durumlar zorluyo şu an. Bebeğim şu an 6.5 aylık ve 9 aylıkken işe başlicam kv bakacak bebeğime (bak burası da çok önemli) hani ite kaka geçiniyoruz ay sonu gelmiyor
![]()
Yaşın biraz daha oyalanmak için müsait bence.Selam kızlar çocuk yapmaya nasıl karar verdiniz? Çocukları çok seviyorum ama bir türlü kendimi o sorumluluğu kaldırcak güçte hissedemiyorum. Yaşım 27 ev hanımı olsam yapabilirdim diye düşünüyorum bazen çünkü yalnızca pazar izinli oluyorum 9-6 çalışıyorum. Eşimle evlendikten 2 sene sonra yaparız diye düşünüyorduk ama 2 sene geçti ben hala cesaret edemiyorum eşim de çok istekli değil açıkçası. Sizde çocuk fikri nasıl oluştu? Nasıl karar verdiniz? Evlendikten kaç sene sonra yaptınız? Çalışan anneler zorluk çekiyor musunuz?
Tam diş zamanı falan oluyo diyolar ya zor yani. Benimde 1 gün izin var ve vardiyalı sistem (gece değil). Öyle böyle idare edicez napalım tek değilim sonuçta babişkosu da var bu bebenin9 aylık olduğunda gece zorluklarını aşıyor mu uyanmaları filan..
hımm bebekli olunca iş yerlerinin bu tarz mobbingleri çok oluyor maalesef..
Maddi manevi hazır insan düşünmeyin.İşi bırakınca haneye giren maaş teke düştü zorlanmadınız mı bir de çocuk masraflarıyla.. yani bizim eve toplam 7bin küsür giriyor ben işi bırakırsam bu yarı yarıya düşücek bunu da göze alamıyorum geçim çok zor![]()
Erteleye erteleye 39 da doğurdumSelam kızlar çocuk yapmaya nasıl karar verdiniz? Çocukları çok seviyorum ama bir türlü kendimi o sorumluluğu kaldırcak güçte hissedemiyorum. Yaşım 27 ev hanımı olsam yapabilirdim diye düşünüyorum bazen çünkü yalnızca pazar izinli oluyorum 9-6 çalışıyorum. Eşimle evlendikten 2 sene sonra yaparız diye düşünüyorduk ama 2 sene geçti ben hala cesaret edemiyorum eşim de çok istekli değil açıkçası. Sizde çocuk fikri nasıl oluştu? Nasıl karar verdiniz? Evlendikten kaç sene sonra yaptınız? Çalışan anneler zorluk çekiyor musunuz?
1 yıl olmadı evleneli, çalışıyorum ama çocuk fikri oluştu. zaten evlenmeden de istiyordum, evliliğimde de eşimle birlikte iyi ebeveynler olacağımıza inancım arttı. zor olacak biliyorum ama bu düşünce bile çok güzel. (not: doğum sonrası çalışmaya devam edeceğim)Selam kızlar çocuk yapmaya nasıl karar verdiniz? Çocukları çok seviyorum ama bir türlü kendimi o sorumluluğu kaldırcak güçte hissedemiyorum. Yaşım 27 ev hanımı olsam yapabilirdim diye düşünüyorum bazen çünkü yalnızca pazar izinli oluyorum 9-6 çalışıyorum. Eşimle evlendikten 2 sene sonra yaparız diye düşünüyorduk ama 2 sene geçti ben hala cesaret edemiyorum eşim de çok istekli değil açıkçası. Sizde çocuk fikri nasıl oluştu? Nasıl karar verdiniz? Evlendikten kaç sene sonra yaptınız? Çalışan anneler zorluk çekiyor musunuz?
sevgi her zorluğu aşıyor yani :)Tam diş zamanı falan oluyo diyolar ya zor yani. Benimde 1 gün izin var ve vardiyalı sistem (gece değil). Öyle böyle idare edicez napalım tek değilim sonuçta babişkosu da var bu bebenin![]()