Çalışan anne tavsiye verin lütfen

Sabah babalariyla. Kahvaltılık her şeyi çıkarırdım eşime söylerdim vallahi hiçte kural dışına çıkmadi:) çokta güzel baktı zaten sabah uyanış kahvaltı derken 10 oluyordu 1 1.5 saat oyun sonra hazırlayıp benim yanıma getiriyor. Aynı okulda öğretmeniz biz. Ben arabayı devralıyor tekrar eve dönüyoruz. Bu şekilde 22. Aydan beri devam ettik. Artık kreşe başlıyorlar.. 38 aylık olacaklar. Yine eşim bırakacak ben öğleden sonra alacağım yarım gün ile başlıyoruz. Eşim ne dedimse ona uydu o konuda çok iyi çok şükür kapıdan çıkınca koluma pacama yapışmayan döneceğimi bilen iki çocuğum var. Önce gezmek için bizde gelelim deselerde açıklama yapınca tamam diyorlar.. emin olun en iyisi dönüşümlü
Cok sevindim adiniza saglikla buyutun inşallah 😊

Ekibimde hersin nerdeyse 3 çocugu var ve israrlar sonucu sendikaya yazilae gitti nobet yasagi kalksın diye 15 aya istekle gecis verdiler. Yani bende düsünüyorum acemiyim ilk bebegim bu insanlar 2-3 cocuklu insanlar en basindan beri meslegin icindelee bi bildikleri varmis yani. Hem bebek hem ilkokula giden cocugu olanlar var mesela ben hergun ise gitsen okul doneminden cok uzagim diyorlar toplantisi var etkinligi var. Cocuklar piknik olsun kermes olsun nobetini ayarliyo gidiyo annesi yaninda oluyo 9-5e gore nober degismek daha kolay biliyosun. Bide biz ard arda tutup 6 gun ara aciyoruz o guzel oluyo ☺️
Çok haklısın canım

X