bende aynı sorunları yaşayan bir anneyim
kızım 8 aylıkken başladım yaklaşık 6 ay oldu
uykuları düzensizleşti hırçınlaştı sabahları ben giderken uyanıyor
ve çok ağlıyor bence uyanmaması daha iyi bence
1-1,5 yaş civarı anneye en bağlı olunan dönemmiş. Bir de 3 yaşına kadar çocuklar dünyayı sadece kendi gördükleriyle sınırlı sanırlarmış. Annelerini görmüyorlarsa "yok" olarak algılarlarmış ve bir daha var olmayacağından korkarlarmış. Yazık....
1 yaş üzeri için anneyle çocuk arasında sır olabilecek bir nesne olmasını öneriyorlar. Örneğin bir saç tokasını giderken saklaması için çocuğunuza verin. Eve gelir gelmez onu sorup isteyin sonra sabah tekrar aynı şey...
Sabiha Paktuna Keskin'in bir kitabını okudum da...
kitabın adı neydi canım.bende bebeğim 14 aylık olduğu zaman işe başlıcam...
1-1,5 yaş civarı anneye en bağlı olunan dönemmiş. Bir de 3 yaşına kadar çocuklar dünyayı sadece kendi gördükleriyle sınırlı sanırlarmış. Annelerini görmüyorlarsa "yok" olarak algılarlarmış ve bir daha var olmayacağından korkarlarmış. Yazık....
1 yaş üzeri için anneyle çocuk arasında sır olabilecek bir nesne olmasını öneriyorlar. Örneğin bir saç tokasını giderken saklaması için çocuğunuza verin. Eve gelir gelmez onu sorup isteyin sonra sabah tekrar aynı şey...
Sabiha Paktuna Keskin'in bir kitabını okudum da...
offf offf ayrılık demeyin ya. aklıma geldikce ağlıyorum acaba bebeğim napcak bensiz ben napıcam onsuz. gelince nasıl olucak gidince nasıl olucak die bir sürü soru var aklımda .....peki kızlar anne sütü olayını naptınız. bende önümüzdeki hafta başlıycam işe. oğluşumda sekiz aylık olucak. sağma işini pek sevmiyorum ama sizce gerek varmı ????yoksa sadece beraber olduğumuz zamanlardamı emişsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?