Çalıkuşu ve Boşwer ile huzurlu sakin bir sohbet burada...

Pc'de işim olduğu sürece hemen Kk'yı da açıyorum.Okumasam da ,yazmasam da açık oluyor.Arada zaman buldukça göz gezdiriyorum.Sevdiğim ,görmekten hoşlandığım arkadaşlarım var elbette.Az ,ama öz.opuyorumnanaktan
Rahatsız olduğum şeyler var elbette.Bazen soğuyorum,ama kısa sürüyor,dönüp dolaşıp yine uğruyorum buralara.kaydirigubbakcemile3
Rahatsız olduğum kişileri görmemeye çalışıyorum artık.:smiley-cool:ıtinayla sataşanlara cevabını veriyorum elbette.Günlük hayatta da benzer durumlarla karşılaşıyorum.
Rahatsız olduğum şeyi asla içime atmam.Pat diye söyliyiveririm.ıçim dışım birdir.Sözümü sakınmam.kaydirigubbakcemile3

hani tv'deki sanatçılar gündeme gelmek için polemik yaratıyolarya ben onlara benzetiyorum bu arkadaşları.. :jeyyar:

Bende bazen kırılıp uzaklaşsam da, çok fazla ayrı kalamıyorum kk dan.
Liriğim dediğin gibi uzak kalmaya çalışmak en doğrusu, ama haddini
aşanlar için bu geçerli değil. Cevabını vermek gerkiyor ki, bir daha
dikkatli olmayı öğrensinler. Tabiri caizse meydanı boş bulup,
herkes istediği gibi davranmamalı.
a.s

Bir de topik topik peşinden sinsi sinsi gelenler oluyor.Ben onlara çok gülüyorum.Keyif de almıyor değilim.kaydirigubbakcemile3
Başka işleri güçleri yok dedektif gibi pusuda bekliyorlar.kaydirigubbakcemile3

Bir de topik topik peşinden sinsi sinsi gelenler oluyor.Ben onlara çok gülüyorum.Keyif de almıyor değilim.kaydirigubbakcemile3
Başka işleri güçleri yok dedektif gibi pusuda bekliyorlar.kaydirigubbakcemile3

Evet çok haklısın canım.:roflol:
Ama eğlenceli oluyor bu çoğu zaman..
tesadüfi karşılaşmalar, forum kuralları dahilinde
sataşmaya çalışanlar...
Onlarda buranın ayrılmaz bir parçası nasılsa....
:sm_cool:

Cemrem hoşgeldin.a.s.
gelde iki sohbet edelim seninle....
:1hug:

birazını okudum son yazdıklarınızın doğru diyosunuz
benimde en sevmediğim kişiliklerdir bunlar
şükür bana çok çatmadı
bir kaçtane oldu bana daha çok ben yokmuşum mesajları kaale almayanlar çatıyo ne hikmetse
sanki selam verse borç istiycem hayret bişey

merhabalar bende aranıza katılayımmı

topic hayırlı uğurlu olsun
bol katılımcısı olsun
konuşulacak konular hiç bitmesin inşallahopuyorumnanaktan

selammm ben geldim kimler var tam konuşacaktık işim çıktı çıkmak zorunda kaldım tekrar gelirim demiştim geldimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…