Çalıkuşu ve Boşwer ile huzurlu sakin bir sohbet burada...

:1hug:Şeniz

Ewt bende bebek hastasıyımdıropuyorumnanaktan
Bende evlenmeyi düşünmüyorum şu an için ama erken yaşta anne olmak isterdimmm:kedi:
Canım erken anne olmak çok zor.Ben 19 yaşında üniversitede okurken evlendim anne oldum.Vallahi hiç tavsiye etmem.Okul çok zor bitmişti .

ışte Oğlum Meyro.....:roflol:
Çalıkuşum oğluşun çok yakışıklı , ilerde çok can yakacak :))Allah beğışlasın.

calıkusum ck yakısıklı oglun maasallah allah size bagıslasın benim oglusum yanımda diiil biliosun offfmafoldumben

Sağolasın canım benim. Evet biliyorum.Belki hayatının en zor dönemini geçiriyorsun...:nazar:
Vardır herşeyde bir hayır değil mi canım......:teselli:

ayyy ablacım yaaaa alemsin kahkaha atcam şimdi babam uyancak:KK70:

Allah bağışlasın oğlunuuu :))))))) eli yüzü bek temiz maşşallah:KK70:

Canım sağolasın, şaka bir yana Allah gönlünüze göre verir dilerim.
Evlilikte doğru insanı bulmak çok önemli.......

Sağolasın canım benim. Evet biliyorum.Belki hayatının en zor dönemini geçiriyorsun...:nazar:
Vardır herşeyde bir hayır değil mi canım......:teselli:

oyle guselım ama ıcımdeki ses boncugumun gelecegini soluo bakalım annelik ıc gudusu ne kaadar dogru olacak:uhm::eek:

Canım erken anne olmak çok zor.Ben 19 yaşında üniversitede okurken evlendim anne oldum.Vallahi hiç tavsiye etmem.Okul çok zor bitmişti .

Çalıkuşum oğluşun çok yakışıklı , ilerde çok can yakacak :))Allah beğışlasın.

Teşekkür ederim ablam. Allah hepsine hayırlısını nasip etsin inşallah.

Merhaba.., ben konuyu bilmiyorum ama umarım hakkınızda hayırlısı olur...mafoldumben

hemen ozet gecııım tatlım 13 yasında oglum war awatardaki yani yaz tatılı ıcın babasına gitti ıstanbula we gecen gun telde anne ben babamda kalmk burda okumak ıstıorum dedı we bende hayır diyemedim ama hasretinden yanıyorum her an kuzum:gitme:

Sevgilim ısrar ediyoo
Okul bitsin yüksek lisans istiyorumm.Yüksek lisans yaparken evleniriz diyoo bende istemiyorum.Okul bitsin işim olsun ondan sonraaazemuszemus
Daha ben bu yılda öss ye hazırlanmayı düşünüyorumm

Canım sağolasın, şaka bir yana Allah gönlünüze göre verir dilerim.
Evlilikte doğru insanı bulmak çok önemli.......

nayırrrr şaka maka değil oğlunu görceemmmmm koymayacaktın o resmi abla hayatım değiştiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Aminnn cümlemizin inşallah:) Topikte çoğu evli gözüküyor, herkes doğru insanı bulmuş sanırım, şu adresi bize de verin biz de bulak yaunaniknanik:icecream:

Arkadaşlar buda Çalıkuşunuz.
Hemen sileceğim. Hazır siteyi açmışken kendi resmimide eklemek istedim...
:sm_cool:

Teşekkür ederim ablam. Allah hepsine hayırlısını nasip etsin inşallah.
Amin birtanem Şeniz Benim bir de oğlum var , yani hem gelinim hem damadım olacak.Çocukların yanında söyleyince gülüyor maymunlhihoyyytarYok anacığım bunlar benim başıma kaldı , bu gidişle hiç evlenmeyecekler :jeyyar:Oğlan 29 yaşında evlilik lafı olunca hep kaçıyorlar.

maşallah diyim çalıkuşum :nazar:
gözlerinin rengi çok güzel fakat biraz hüzün var sanki yada bana öyle geldi bilmiyorum

X