Calgonit mi, Pril mi?

minta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2007
157
2
96
43
İzmir
Bulaşık makinasına calgonit koyduğumda bardaklar lekeli çıkıyor. Prille yıkadığımdaysa hiç bi sorun yok. Parlatıcısında ve tuzunda bir eksik olmamasına rağmen neden calgonitte böyle bir sorun yaşıyorum anlayamadım.aranızda benim gibi böyle sorun yaşayan varmı? ilginize şimdiden teşek.ler arkadaşlar

Bizim bulasik makinemiz yok..Bizim evin bulasik makinesi benim..Hangisi iyi simdi prilmi kullanayim?:))

BEN PRiL KULLANIYORUM.
HALAM CALGONiT KULLANIYOR.
HALAM BANA ISRARLA BULAŞIK MAKİNASINDA,
CAM EŞYALARIMIN ÇiZİLECEĞİNİ SÖYLÜYORDU.
EVLENDİM 2.5 YIL OLDU O BiLE ŞAŞKIN BARDAKLARIMIN PIRIL PIRIL OLMASINA.
ONUNKİLER ÇİZİK İÇİNDE...
SONUÇ OLARAK PRİL DEN MEMNUNUM.

arkadaşlar cevaplarınız için teşk.ler birdaha calgonit almam sadece bende olmuyormuş..bencede pril

eneee bende calgonit kullanıyom 3-4 yıldır badaklar hep isli gibi çıkıyo makinadan yeni aldığım paket bitsin bende pril alayımm bari

a uyardığınız iyi oldu kızlar ya bende en iyisi calgonit sanıyordum.bende bundan sonra pril alırım bari....

bende calgonıt alıyordum bardaklar kıreclı gıbı oldu bende artık pril alırım

Ben Yeni Bir Deterjan Keşfettim Bim De Satiliyor Bind Active Adi Hem çok Güzel Yikiyor Hemde çok Hesapli Mutlaka Deneyin

calgonit te asit oranı biraz daha fazla olduğu için bardaklar lekeli çıkıyor..bende pril kullanmaya başladım herşey gayet yolunda tabii parlatıcı ve tuzunu takip etmek lazım...

Hımmmmm..okudugum iyi oldu bende calgonit kullanıyorum bardaklarım çizik çizik...pril alayım bari bitince...

ben tablet kullanıyorum 5i bi arada çamaşır suyu katkılı çelik parlaklığı vs. v.s ama hiç bi işe yaramıyo bide şu bıçaklar paslanıyo oda ayrı mesele ya

bende calconit kullanıyorum tablet hepsi bir aradayı ama benimde çizikler var bardaklarda bitimce prili deneyeceğim

calgonit tablet kullanıyodum.. bardaklarım iyi. şimdiye kadar bi zararını görmedim :uhm: . ama yukarıda okuduklarımdn sonra prili de denemeye karar verdim.. denemekle bile kaybetmem dimi arkadaşlar a.s.

calgonit jel kesinlikle....bardaklarım yeni gibi çizilmekten kurtuldular,,,ama toz ve tablet olanı hiç iyi değil,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…