- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi Benbirdost
1bardak suyun 4te 3ünü su koyup uzerını caksırla tamamlıcaksınız ve sabah aksam ıceceksınNasıl kullandınız zahmet olmazsa paylaşır mıdıjux
Allah bağışlasın
Gercı 13.haftada dusuk yaptım ama esımın morfolojısı dusuktu o baya fayda ettı dıye dusunuyorum 1.5yıl olmamıstı cunku1bardak suyun 4te 3ünü su koyup uzerını caksırla tamamlıcaksınız ve sabah aksam ıceceksın
Amin.Hazir su olarak satilandan aldim .Suyla karistiriliyor.Ne güzel
Allah bağışlasın
Nasıl kyllandınhz acaba
Canım eşim yarısınu ancak içebldi iğrenç bi tadı kokusu varSelam kızlar
Bende bugün sipariş verdim
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
üFaydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Teşekkür ederim canımCanım eşim yarısınu ancak içebldi iğrenç bi tadı kokusu var
Teşekkür ederimAmin.Hazir su olarak satilandan aldim .Suyla karistiriliyor.
Teşekkür ederimm1bardak suyun 4te 3ünü su koyup uzerını caksırla tamamlıcaksınız ve sabah aksam ıceceksın
Ondanmi canim bilmem ama kullandıktan 2 ay sonra hamile kaldım suan bebeğim 2 aylık oldu bile çok şükür kollarımda :)Selam kızlar
Bende bugün sipariş verdim
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
üFaydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
canım ileri hız ı neyle arttırdınızEvet 4 aylık hamileyim. Amin inşallah.
İleri hız düşüktü. %4'tü kullanmaya başladığımızda.
Ne güzel yaaOndanmi canim bilmem ama kullandıktan 2 ay sonra hamile kaldım suan bebeğim 2 aylık oldu bile çok şükür kollarımda :)
Çok şey kullandık biz canım. Çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü, e vitamini kapsülü ve çinko hapı kullandı. 10 gün sonra tahlil verdiğimizde %10 artmıştı ileri hız. Çok hızlı arttı.canım ileri hız ı neyle arttırdınız
canım benim eşiminde 0 ileri hareketli 2 hafta olsu kullanalı macun vitamin çakşır suyu da inşllah artar çok istiyorummÇok şey kullandık biz canım. Çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü, e vitamini kapsülü ve çinko hapı kullandı. 10 gün sonra tahlil verdiğimizde %10 artmıştı ileri hız. Çok hızlı arttı.
Karı koca ıcebılırsınızTeşekkür ederimm
Aç tok farketmiyor değil mi
Eşim de içsin mi sizce
Problemi yok
Benimde yok
Düzenli kullanırsanız etki eder Allah’ın izniyle.canım benim eşiminde 0 ileri hareketli 2 hafta olsu kullanalı macun vitamin çakşır suyu da inşllah artar çok istiyorumm
Sen içersen çoğul gebelik oluşabilir ama ona göre kullan.bende sabah akşam tok karnına gece yatmadan önce içiriyorum ama suyla karıstırmıyorum finca bardağında direk içiyor oda bende
düzenli kullanıyoruz canım şimdi keçi boynuzunu akşamlar iççek sadece7 gün olduDüzenli kullanırsanız etki eder Allah’ın izniyle.