Gebeliğe Hazırlık Çakşır suyuyla hamile kalanlar var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1bardak suyun 4te 3ünü su koyup uzerını caksırla tamamlıcaksınız ve sabah aksam ıceceksın
Gercı 13.haftada dusuk yaptım ama esımın morfolojısı dusuktu o baya fayda ettı dıye dusunuyorum 1.5yıl olmamıstı cunku

Canım eşim yarısınu ancak içebldi iğrenç bi tadı kokusu var

Ondanmi canim bilmem ama kullandıktan 2 ay sonra hamile kaldım suan bebeğim 2 aylık oldu bile çok şükür kollarımda :)

Sertleşme sorunu ortadan kalkmıştı ama hala olmadı bu ay tüp bebeğe gidecez.. inşallah size faydası olur... üzerinde tarifi vardır ona göre yap içir eşine..

arkdaşlar merhaba bende eşime çakşır kökü suyu aldım mecitefendiydi sanırım aktarcıdan aldım ilk 1 lt si bitti sizce hamile kalabilirmiyim ileri hareketlisi 0 bide ne zaman etkisini gösteriyor

canım benim eşiminde 0 ileri hareketli 2 hafta olsu kullanalı macun vitamin çakşır suyu da inşllah artar çok istiyorumm

Arkadaslar caksır suyunu sabah ve aksam olmak uzere bırer bardak tuketeceksınız. Bardagın 4te 3u su kalanına caksır eklıceksınız. Tadı harıka degıl ama denemeye deger

bende sabah akşam tok karnına gece yatmadan önce içiriyorum ama suyla karıstırmıyorum finca bardağında direk içiyor oda bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…