Gebeliğe Hazırlık Çakşır suyuyla hamile kalanlar var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aynen öyleydi. Keçiboynuzu özü diye geçiyor.
Biz bi kavanoz bitirdik canım bende eşimle birlikte yiyorum o koyu kıvamlıydı sonra aktardan aldık o da pekmez kıvamındaydı hangisi doğru olan onu anlamadım? Bi de bende kullanıyorum ya keçiboynuzu özü bi sıkıntı olmaz demi hormonlara ?

Biz bi kavanoz bitirdik canım bende eşimle birlikte yiyorum o koyu kıvamlıydı sonra aktardan aldık o da pekmez kıvamındaydı hangisi doğru olan onu anlamadım? Bi de bende kullanıyorum ya keçiboynuzu özü bi sıkıntı olmaz demi hormonlara ?
Anlamadım ki ben. Pekmez de koyu kıvamlı oluyor. Sulu bi yapısı yoktu o şekilde söyliim. Sende ye tabi doğurganlığı arttırıyor. Bende yemiştim eşimle.

Anlamadım ki ben. Pekmez de koyu kıvamlı oluyor. Sulu bi yapısı yoktu o şekilde söyliim. Sende ye tabi doğurganlığı arttırıyor. Bende yemiştim eşimle.
Tamam o zaman canım bende devam edeyim.. birinci aldığımız baya koyu kıvamlıydı ikinci aldığımız akışkan baya çok farklıydı ikisi bizde şüpheye düştük canım

Tamam o zaman canım bende devam edeyim.. birinci aldığımız baya koyu kıvamlıydı ikinci aldığımız akışkan baya çok farklıydı ikisi bizde şüpheye düştük canım
Ben mecitefendiyi almıştım. Her markaya da güven olmaz. Sulandırılmış vs olabilir.

Ben hünnap marka keçiboynuzu aldim canım pekmez hafif yoğun kıvamlı

Bence markadan dolayı canım koska nin aldık ilk sulu tatsız birşeydi hünnap çok lezzetli bende gidip gelip kasikliyorum
Canım bizim aldıklarımız da hep kendi üretimiydi kuruyemişten aldık koyu kıvamlı ve tadı güzeldi diğeri bildiğimiz üzüm pekmezi gibi akışkan tadı da hafif onu andırıyor anlamadım

Kızlar bugün bunları aldım polen olandan bende yiyorum bunlarla keçi boynuzu kürünü bi arada kullansak yan etkisi olur mu ywpan var mı?

Eklentiler

• 20180725_131633.png
    20180725_131633.png
    478 KB · Görüntüleme: 153
Kızlar ben çakşır kaynatıyorum her gün eşime bugün 15.gün ama hiç bir gelişme yok:KK43: :KK43: herkes anında etki ediyor diyor. Bizde niye etki etmiyor:KK43: kullanan arkadaşlar sizlerde ne zaman etki etti?? Hamile kalanlar ne kadar süre sonra hamile kaldı??
Selam kızlar
Bende bugün sipariş verdim
Faydası oldu mu sizlere
Eşime suyunu içirdim 10 günde etki etti. Peşinden hamile kaldım ama Benim e2 değerimde düşüktü onu da o ay yükselttim. Aynı ay düzeldi değerler yani. O yüzden sorun bende miydi eşimde mi bilmiyorum ama kesinlikle sperm kalitesini yükseltiyor.
Faydası oldu mu sizlere
Çakşır duyunu benfe hazır satınaldım aktardan. Eşim bikaç kere içti bıraktı ben hıc ıcmedım ama eşimin morfolojisinde sıkıntı vardı kruger a göre %4 çıkmıştı yani çok kötü bi sonuç :KK43: sonra keçiboynuzu kürünü uyguladık eşime hep düzenli üç ay boyunca. İlk ayda dahs değerleri fırlattı doktor bile inanamadı. Eğer problem eşindeyse kesinlikle öneririm canım

üFaydası oldu mu sizlere

Canim neden zor.Yasadigin yerde aktar yok mu poleni alirsin guvenemezsen arisutu eczanelerde de oluyor .
Faydası oldu mu sizlere
Bende esime caksir suyu içirdim 2 ay sonra değerleri yukselmisti gerçekten çok etkili suan 34 haftalık hamileyim
Faydası oldu mu sizlere
Arkadaslar bu caksir dediginiz ot rezene mi?
Yurtdisindayim caksir diye baktigimda "giant fennel" diye bi bitki cikiyor o da rezene sanirsam :)
Normalde de icilebilir mi kadin erkek icerse sanirim cinsellik icin de faydali bi ot zaten
Faydası oldu mu sizlere
KIzlar iyi akşamlar benim eşimde 15 gündür keçiboynuzu ve çakşır suyu kullanıyor bizim ileri hareket biraz düşüktü ama doktor sıkıntı olmaz sesi bi her ihtimale karşı kullanalım dedik bende bu ay testere dişli Aslan pençesine başlıcam o da özellikle prolaktine iyi geliyormuş ama genel olarak hormon düzenleyici olarak biliniyor artık bizde bebişlerimizi alırız kucağımıza
Faydası oldu mu sizlere
Merhaba, keçi boynuzunu kaynatıp mı içiriyorsunuz? Çakşır suyunu da suyla karıştırıyormusunuz yoksa direk içiyor mu? Bu ay eşime sadece keçi boynuzu kürü yaptım ama düzensiz içti ya adet olmama az kaldı şimdiden ümidi kestim ve diğer ayki çalışmalara bıraktım. Bu iki kürü aynı anda tüketse bir sorun olur mu acaba artı doktorun verdiği Vemax diye bir ilaç vardı onu kullanıyor hepsi bir ağır olur mu acaba :KK48:

Kızlar bizde iki gün olduk başlayalı . İnşallah ise yarar ....
Faydası oldu mu sizlere
Ben hünnap marka keçiboynuzu aldim canım pekmez hafif yoğun kıvamlı
Faydası oldu mu sizlere
Kızlar bugün bunları aldım polen olandan bende yiyorum bunlarla keçi boynuzu kürünü bi arada kullansak yan etkisi olur mu ywpan var mı?
Faydası oldu mu sizlere

Selam kızlar
Bende bugün sipariş verdim
Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

üFaydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere