- Konu Sahibi Benbirdost
ay inşallah daha iyi olur :) ağzından bal dmlıyor :) :)Sen içersen çoğul gebelik oluşabilir ama ona göre kullan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay inşallah daha iyi olur :) ağzından bal dmlıyor :) :)Sen içersen çoğul gebelik oluşabilir ama ona göre kullan.
İstiyorsan nasip eder inşallah Rabbim. Benim çoğul gebeliğe cesaretim yok diye öğrenir öğrenmez bıraktım:)ay inşallah daha iyi olur :) ağzından bal dmlıyor :) :)
Neden umudun bitiyo canim bende öyleydim hic olmicak sanmıştım ama çok şükür rabbim nasip etti sende hep umutlu ol hic kaybetme emin olNe güzel yaa
Bana da olur mu acaba :))) umudum bitti sanırım
Allah razı olsun inşallah yaaNeden umudun bitiyo canim bende öyleydim hic olmicak sanmıştım ama çok şükür rabbim nasip etti sende hep umutlu ol hic kaybetme emin ol
ZAMani gelince oluyo
TeşekkürlerKarı koca ıcebılırsınız
Çok sağolunArkadaslar caksır suyunu sabah ve aksam olmak uzere bırer bardak tuketeceksınız. Bardagın 4te 3u su kalanına caksır eklıceksınız. Tadı harıka degıl ama denemeye deger
Yok canım istediğin zaman başlayabilirsin aç tok fark etmiyor
Teşekkürler
Çok sağolun
Son iki sorum olucak
Aç tok farkeder mi
Bide regl zamanı mı başlanacak farkeder mi
Az kaldı reglime
TamM sağolYok canım istediğin zaman başlayabilirsin aç tok fark etmiyor
Canım hazır çakşır suyunu nasıl kullandı eşin aktardan aldım ben 1fincan akşam yatmadan için demistiÇok şey kullandık biz canım. Çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü, e vitamini kapsülü ve çinko hapı kullandı. 10 gün sonra tahlil verdiğimizde %10 artmıştı ileri hız. Çok hızlı arttı.
Günde 2 kez yemeklerden önce birer fincan. Günde 1 kez az olur.Canım hazır çakşır suyunu nasıl kullandı eşin aktardan aldım ben 1fincan akşam yatmadan için demisti
Hala beklemedeyiz bizSelam kızlar
Bende bugün sipariş verdim
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
üFaydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
İnşallah hayırlısı olsun hakkınızdaHala beklemedeyiz biz
Tamam canım ile devam etsin ozaman bazıları suyla karisitiriomus ya bizimki direk icio hazır olduğu icinGünde 2 kez yemeklerden önce birer fincan. Günde 1 kez az olur.
Tadını seviyorsa içebiliyorsa gerek yok. Ama içemiyorsa tadını seyreltmek adına 1/3 çay bardağı doldurup üzerine içme suyu ekleyerek de içebilir.Tamam canım ile devam etsin ozaman bazıları suyla karisitiriomus ya bizimki direk icio hazır olduğu icin
Tamam canım icio sevmeyerekte olsaTadını seviyorsa içebiliyorsa gerek yok. Ama içemiyorsa tadını seyreltmek adına 1/3 çay bardağı doldurup üzerine içme suyu ekleyerek de içebilir.
Bi iki gün su katarak içti kokusu ağır geldi. Sonra üşendi sek içmeye başladı.
Çok sağolunBi iki gün su katarak içti kokusu ağır geldi. Sonra üşendi sek içmeye başladı.
Canım ya aç karnına mı içtiniz siz tok muArkadaslar caksır suyunu sabah ve aksam olmak uzere bırer bardak tuketeceksınız. Bardagın 4te 3u su kalanına caksır eklıceksınız. Tadı harıka degıl ama denemeye deger